2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
وای خدا چه چیزا میشنوم اینجا.چه گرفتاری سرم اومد.مگه ایمنی بالا باشه هم مشکل ایجاد میکنه؟؟؟الهی خدا ...

اره بابا من تویه خوابمم نمیدیدم همچین روزایی رو.خدا این درد منو به هیچکس نشون نده بعد 10سال و 7ماه با هزار مشکل و بلا باردار شو آخرشم هر هفته برو سونو ناامیدت کنن 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی روزای سختیت هرچه زودتر به روزای شاد تبدیل بشه.چندماهتون هست؟

تازه هستش حدودا 7هفته ولی سونو 1هفته رشد رو عقب تر میزنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الهی روزای سختیت هرچه زودتر به روزای شاد تبدیل بشه.چندماهتون هست؟

الهی آمیییییییییین

تازه هستش حدودا 7هفته ولی سونو 1هفته رشد رو عقب تر میزنه

یسوال دارم.وقتی جنین رو به رحم بفرستم این هزینه ای که میگیرن برای تا همینجای کار هست؟واز اون به بعدش دوباره خیلی خرج داره؟؟؟

یسوال دارم.وقتی جنین رو به رحم بفرستم این هزینه ای که میگیرن برای تا همینجای کار هست؟واز اون به بعدش ...

نه دیگه وقتی جنین رو انتقال بدن دیگه باید استراحت کنی تا ازمایش بتا و سونو

والا لاله جون من شخصا فکر نکنم بد باشه.... نمیدونم میدونی یا نه اما خورشت هویج از اصلیترین غذاهای م ...

وای خورشت هویج!! عالیه. یه دوست تبریزی داشتم دوران ارشد که اون دانشجوی دکترا بود و الان هیات علمیه همون دانشگاهمونه! خیلی دختر تاپی بود! از همه لحاظ! یه بار توخوابگاه برامون خورشت هویج پخت. هنوزم نتونستم به اون خوشمزگی درستش کنم! اتفاقا یه بار کلی هویج گرفت و گفت بیا خوردش کنیم بذاریم فریزر! یادش بخیر. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دقیقا درسته بهتره با مصرف تخم مرغ مانع از شیفت اب داخل شکم بشیم با مصرف مایعات خون رو رقیق نگه دار ...

يعني واقعا براي يه دكتر يا پرستار كه اينهمه درس خونده اينقدر توضيح اين مطالب سخته؟الان اين حرف هاي شما و انا جون كاملا منطقي به نظر ميرسه 

ممنون از لطفتون🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘

شرایطش رو دارم.اولین بارمه و ۳۱سالم هست.

رایگان که نیست عزیزم .80درصد تخفیف میخوره