2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست
سلام خانم ببخشید یه سوال داشتم.من میخوام انشالله واسه میکرو بیام تهران میخواستم ازتون سوال بگیرم واس ...

عزیزم بهتره یکی دو روز اولو تهران هتل بمونی بعد بری.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پر پر چرا بعد عمل ذخیره کم میشه؟! 

عزیزم اگه تخمدان درگیر باشه کم میشه چون وقتی دارن بافت مورد دارو برمیدارن از سلولهای تخمدانم برداشته میشه.....

برا من تخمدانا اصلا درگیر نبودن و تاثیری نداشت.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مراکز ناباروری حساسیت و دقتشون تو آزمایش اسپرم خیلی بالاست مثلا آزمایش اسپرم همسرم تو آزمایشگاه معمو ...

ببین عزیزم فرقشون اینه.......

تو مراکز ناباروری متخصص خودش اسپرمارو میشمره و سالم و غیر سالم بودنو تشخیص میده اما تو مراکز عادی با کامپوتره و طبق برنامه ای که تعریف شده کامپیوتره که تشخیص میده سالمه یا نیست......

تو بحث مورفو خطای کامپیور میتونه زیاد باشه چون تعریف مورفولوژی هر چه قدرم دقیق باشه بازم نمیتونه کامل باشه.......

مثل قضیه شنیدن کی بود مانند دیدنه!!!!!!!

از آنا جون خبری نیست ان شاءالله سلامت باشه

عزیزم من معمولا آخر هفته مشغلم زیاده و معمولا با هم وقت میگذرونیم.......

از صبحم مشغول وروجک بودم......

الان دو ساعته دارم میخونم هنوز کلی مونده.......

چشام دیگه پر خوابه......

مرسی عزیزم ولی دیگه ی جورایی بعیده

الهی بگردم،،،،خدا رو قسم دادم به این همه برفی که الان داره میاد که ایشالا برات بمونه،،،،الان دم پنجرم،خیلی بغض کردم،،،،،ولی ته دلم میگه این جوجه مبارز ما قلبش میزنه به امید خدا

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
پر پر هر کسی لاپارا هیسترو کرد ذخیره اش کم میشه؟ 

نه عزیزم فقط اگه تخمدان درگیر باشه و بافتی از تخمدان برداشته بشه کم میشه.......

من باید لوله ام رو بردارن، باز ذخیره ام کم میشع؟! 

نه عزیزم ربطی نداره به لولت......

بچه ها بنظرتون من وقتی لولمو عمل کردم دکتر گفت تخمدونات کوچیک شده بوده برات کوتر کردم ممکنه ک ذخیرم ...

عزیزم اگه کوتر تخمدان داشتی بی تاثیر نبوده......

بستگی به میزان بافت برداشته شده داره.......

عزیزم شوهرم سالمه خودم هم عکس رنگی گرفتم هیچ نشکلی ندارم الان چند ساله که هر روز حداقل 45 دقیقه رو پ ...

عزیزماز نظر آندومتریوز چک شدی؟ چون معمولا یکی از علایمش کوتاه شدن دوره هاست........

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

23.پروانه عزیز 8بهمن

24.afsoonجون 9 بهمن   

25.efsibi عزیز 10 بهمن   

26 .امید زندگی 11 بهمن

27.مامان سبحان عزیز 12 بهمن

28.مرمر جون 13 بهمن

29.دوقلوهای عزیز 14 بهمن

30.mahinaz جون 15 بهمن

31.bahar-bahar عزیز 16 بهمن

32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن

33. Ninitopol عزیز 18 بهمن  

34. انتظار؟ 19 بهمن  

35.تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

«امروز انشاالله به نیت پروانه عزیز دعا میکنیم»

مرسی عزیزم ولی دیگه ی جورایی بعیده

ثمین عزیزم واسه آرامش قلبت فقط میتونم دعا کنم اما تا لحظه آخر ناامید نشو، آی که چقدر دلم میخواد دوهفته دیگه بعد از شنیدن صدای قلب نی نیت بری از خجالت خانم دکتر دربیای! واقعا مشکل اصلی من با دکترا همینه که انگاری جای خدا نشستن

عزیزماز نظر آندومتریوز چک شدی؟ چون معمولا یکی از علایمش کوتاه شدن دوره هاست........

آنا جون من از اول پریودم کوتاه بوده چند سال اول دل دردهای خیلی شدیدی میگرفتم که زمین رو دندون میگرفتم حدود 13 سال پیش لاپاراسکوپی کردم گفتن یه چسبندگی بوده با یه کیست که برطرف کردن از بعد از لاپرا دردام رفت که رفت انگار هیچوقت درد نداشتم 

خدایا شکرت😙