2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047797 بازدید | 684626 پست

کسی نبوده نیس

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش زودتر پرسیده بودم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 با این حساب امروز که میخوام اولین آمپ ...

نه عزیزم درست حساب کردی من چندین بار از دکتر و ماما پرسیدم گفتن اگه عصر پریود شدی, فرداش رو روز اول حساب کن اصلا نگران نباش همه چی داره درست پیش میره ان شائ الله

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
امروز روز دهم انتقالمه....کسی تا این مدت اینجور بوده؟

من 12 انتقالم, از روز 5 ترشح داشتم یه کوچولو احساس کردم رنگیه اما واضح قهوه ای یا قرمز یا صورتی نیست, روز 8 کمر درد شدیییییید داشتم که تا توی رون هام دردش کشیده میشد که تا شب خودش یهویی خوب شد نمیدونم علتش چی بوده. اما امروز بی بی چک گذاشتم منفی شد همین باعث شده نا امید بشم مگه اینکه معجزه بشه   

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
عزیزم خیلی خوشحال شدم واست مبارکد باشه انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت

فدات بشم عزیزم. ان شالله شمام با خبر بارداریت منو خوشحال کنی❤

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ثمین جون منم دقیقا مثه شما شدم بدجور عصبی هستم همش کمر درد دارم تا بلند میشم بعدش ترشح قهوه اای دارم ...

عاطی جون شما هم آمپول هپارین میزنین؟ آسپرین هم میخوری؟ من از ترس لک بینی دیگه آسپرین رو نمیخورم! دکتر روماتولوژی گفت میتونی دو سه روز یه بار بخوری! اما فعلا نخوردم. 

بچه ها سلام من امروز روز دوم آمپول دور نافم بود ،دیروز خانومه گفت سه تا پنج سانت باید فاصله باشه از ...

آمپول هپارین بود؟ تو صفحه ۶ تاپیک راهنمای تزریق آمپولارو نوشتن آناجون. ما دیشب رعایت کردیم خیلی بهتر بود! بخصوص قبلش کمی یخ گذاشتیم و تزریق و آروم انجام دادیم. جاش هم کبود نشد خداروشکر. 

آتريسا جون من اون موقع كه آمپولهاي قبل از پانكچر رو ميزدم كه گونال بود اصلا اصلا اصلا حتي ذره اي درد ...

خیلی ممنونم مامان طلااا...خیالم راحت شد...چون امروز که روز 6 پریود هستم و 5 سری تزریق داشتم از امروز ترشح دارم و یه کم نگران شدم..اما خب دوستمون گفتن با ازمایش استرادیول مشخص میشه...شما خاطرتون هست که روز چندم سیکل ازمایش استرادیول انجام دادید؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام دوستان توی آزمایش تیرویید اگه همه چی نرمال باشه ولی فقط free t4 پایین باشه نشونه چیه کم کاری ی ...

عزیزم فکر کنم کم کاری باشه! دکتر تیروئیدت کیه؟ میگن دکتر جعفر نوابی دکتر داخلی خوبیه. من قبلا شهر خودمون میرفتم دکتر داخلی. اما دیگه نمیشه برم. همه میگن فقط دکتر نوابی! اما رفتم گفت فعلا نوبت نداریم. باید یه آشنا پیدا کنیم برای نوبت گرفتن! شما سعی کن بری. 

منم امروز یه بازوم سوخت ولی یکیش نه. آخی عزیزم. به دل نگیر😍

مرسی عزیزم بیشتر نگران اینم که خیلی نزدیک ناف زد،یه وقت اثرش کم نشه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،