2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047601 بازدید | 684617 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح همگی بخیر .من باز امروز صبح آز بتا دارم و استرس شدید .از استرس تهوع گرفتم خداجون ی بتای توپ میخو ...

ثمین جان از خدا میخوام اون قدر بتات عالی رشد کرده باشه که دیگه از شک و ترس بیای بیرون
ان شاء ا... امروز دکتر هم تو رو خوشحال کنه هم منو

تو رو با دیدن ساک و جنین
منم با وارد کردن به سیکل میکرو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها من همین الان سونوشدم ولی تخمدون چپم ک اصلا فولی نداشت راستمم پنج شیش تابیشترنداشتم اونم سایزک ...

عزیزم شما همونی بودین که میپرسیدین کارما بزنم یا خوب نیست؟

این فولی هایی که هست بزرگ میشن اما فکر نکنم فولی جدید تولید بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اسم آمپولی هم ک برام نوشته منوپیوره،کسی چیزی درموردش میدونه؟من خیلی استرس دارم لطفازودجوابموبدین ممن ...

منوپیور خیلی قویه و ترکیب هر دو تا هرومون اف اس اچ و ال اچ هست
امکان اینکه اون یکی تخمدان هم فولی تولید بشه هست
البته بستگی داره که روز چند سیکل هستی؟

جواب ازمایشم اومد اصلا بالا نرفته مگه میشه همچین چیزی؟۳۵۲شد الان شده ۴۰۹

ثمین جون
خدا منو بکشه
امروز برو دکتر ببین چی میگه
همه چیز خوب بالا رفته بود تا اون روز
همون جای قبلی دادی؟

ثمین عزیزم 50 60 تا رفته بالا دیگه ...چرا میگی افت...میشه جون عزیزت استرس نداشته باشی استرس دشمن شما ...

اخه چیکار کنم مگه میشه توی پنج روز پنج برابر شه بعد دوباره توی پنج روز ۶۰تا دونه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان از خدا میخوام اون قدر بتات عالی رشد کرده باشه که دیگه از شک و ترس بیای بیرون ان شاء ا... ا ...

امروز شما هم نوبت داری؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون امروز برو دکتر حتما بذار یه سونو کنه اصلا نمیدونم چی بگم خیلی ناراحتم خیلی

خودمم خیلی ناراحتم خونه خواهرشوهرمم حتی نمیتونم گریه کنم داغونم داغون.عمر خوشحالیم کم بود باز