2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
دوستان چرا کسی بمن جواب نمیده...انا حون؟لاله سرخ جون؟؟

عزیزم شما هنوز روز دوم انتقال هستی احتمالا به خاطر دستکاری رحمت هست نگران نباش طبیعیه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چند تا فولیکول داشتی ؟ 

تو سونو که 7الی 8 بودن دقیق نمیدونم ولی نمیدونم چرا بعد عمل گفتن 2 تا پنج نفر باهم بودیم بقیه بالای ده تا داشتن من واقعا شوکه شدم خدا خودش کمک کنه

خدایا شکرت😙
تو سونو که 7الی 8 بودن دقیق نمیدونم ولی نمیدونم چرا بعد عمل گفتن 2 تا پنج نفر باهم بودیم بقیه بالای ...

منم ۷ تا تخمک داشتم کلا ۲تاش جنین شد که دوتاشم انتقال دادن

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
مبارکت باشه عزیزم منم روز 13 انتقالم بتام 74.5 بود .امروز آز دادی؟

اره عزيزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
مبارکت باشه عزیزم ان شاءلله بارداری راحتی داشته باشی

ممنون عسلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه لذت مادری گوارای وجودت😍

فدات شم گلم😘

مرسي ايشالا قسمت همه ي منتظرا 

عزیزم مبارک.چند نا انتقال دادی

دوتا گريدa