2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047265 بازدید | 684585 پست

آنا جون من لکه بینی دارم، گفتم ال دی بخورم اینطوری میشم، از دیروز شروع شده، امروز بیشتر شد،تازه 1 هفته شده که مصرف میکنم...

دیروز زنگ زدم گفتن اشکال نداره،قطع نکن تا آخرش بخور...

آخه چرا اینطوری میشه؟؟؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
هر بار میرم دستشویی یه هاله مویرگی قهوه ای میبینم...بچه ها واسه روز دوم انتقال طبیعیه؟

برا انتقال همه چی طبیعیه اصلا استرس نگیر خدا هرچی بخواد همون میشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها از همه تون بابت مهربونیاتون ممنونم، عذر میخوام که تک تک جواب ندادم واقعا حالم خوب نیست....ببخ ...

آره عزیزم داروهاتو قطع نکن تادو روز دیگه که دوباره آز بدی،همه چی دست خداست اگه اون بخواد حتما میشه،منم مشکوک شدم که اگه منفیه چرا کمتر از دو نشده پس روزنه امید هست،امیدوار باش

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
بچه ها از همه تون بابت مهربونیاتون ممنونم، عذر میخوام که تک تک جواب ندادم واقعا حالم خوب نیست....ببخ ...

قطع نکن عزیزم و دو روز دیگه تکرار کن.این عدد قطعا منفی نیست.بالا میره انشاالله

قطع نکن عزیزم و دو روز دیگه تکرار کن.این عدد قطعا منفی نیست.بالا میره انشاالله

عزیزم شما ازمایشت رو تکرار نکردی ؟ ببخشید یادم نبود فردا ازمایش داری عزیزم علاعم داری ؟ بی بی مثبت بود ؟ میگه ازمایشگاه جمعه ها هستن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم شما ازمایشت رو تکرار نکردی ؟ ببخشید یادم نبود فردا ازمایش داری عزیزم علاعم داری ؟ بی بی مثبت ب ...

بیبی نه ترسیدم.بله هستن .اصفهان آزمایشگاه نوبل حتی روزهای تعطیل تا 11 شب هستن.علائم هم نمیدونم راستش عالامت محسوب میشه یا نه.درد وحشتناک پهلو دارم که دو روز دو میون خوب میشع.و درد سینه هام.گاهی حالت تهوع که همشون میتونه به خاطر دارو ها هم باشه

سلام. قرار بود هفته ی بعد واسه اولین بار ای یو ای کنم. دیروز رفتم سونو داخلی گفت تخمک گذاری ندارم. د ...

عزیزم خیلی ازبچه هابودن که با بعضی ازداروها تخمکگذاری خوبی نداشتن ولی وقتی داروعوض شده ویادزش بیشترشده، مشکلشون حل شده ان شاءلله برای شما هم همین طور میشه ،ولی خدای نکرده اگربا چندبار تغییر دارو بازم تخمکگذاری نداشته باشی ممکنه بهت پیشنهادمیکروبا تخمک اهدایی  بدن،

ان شاءلله که شماهم مشکلتون باتغییرداروحل میشه ومیای خبربارداریتوبهمون میدی.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ممنونم خانمی.لطف دارین.ممکنه نظرتون رو بگین از اینها سر در نمیارم

نوشته ۸ تا جنین کیفیت ب و جلو سل اون عدده یعنی تعداد سلول جنین هات 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
انا جون من هفته پیش یه ساک داشتم الان دو ساک دارم بتامم نسبت به هفته پیش دوبرابر شده دکترم می گه اگه ...

عزیزم اگه سرم آرومت میکنه و دکتر تجویز کرده بزن......

اما به نظرم حالا که پرد داری انقدر به خودت استرس نده.......

به قول دکتر حتما یه چیزی هست که بتا داره بالا میره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من لکه بینی دارم، گفتم ال دی بخورم اینطوری میشم، از دیروز شروع شده، امروز بیشتر شد،تازه 1 هف ...

عزیزم قرص ال دی باید سر ساعت باشه شما رعایت میکنی ساعتشو؟من اچ دی میخورم روی برگه نوشتم ساعت ۱.۳۰ زدم رو در کابینت ک یادم بمونه

بیبی نه ترسیدم.بله هستن .اصفهان آزمایشگاه نوبل حتی روزهای تعطیل تا 11 شب هستن.علائم هم نمیدونم راستش ...

انشالله که مامان شده باشی و دل هممون رو شاد کنی.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....