2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم دست رو شکمم میزارم ناحیه رحم سرده با پاهام  با خوردن سردی هم لکه بینی میگیرم هم سردرد ...

منم لکه بینی دارم ولی دست میزنم رحمم گرمه طبعم هم سرد و تره

خدایا شکرت😙
ازمایش ندادی هنوز؟

رز عزیز امروز دعا و سوره قدر و به نیت مامان شدن تو خوندم انشالله فردا با خبر خوش +شدن آز بارداری بیای تاپیکو مارو هم خوشحال کنی،پیشاپیش مامان شدنت مبارک❤❤❤

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
خدا رو به بزرگیش قسم میدم اینبار دلتو شاد کنه تا هر کس و ناکسی به خودش این حق رو نده در موردت اظهار ...

بگو حالا بیا اینم بچه،دست از سرم بر دار. به قول آنا جان بگو از بس دورو بریاتون کارخونه جوجه کشی راه انداختن دیگه نوبت به ما نمیرسید.میگفتی حالا ببینیم بچه حدیث چه گلی به سرتون میزنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ازمایش ندادی هنوز؟

رز جان فردا نری غیب بشی تاپیک رو رو هوا نگه داری،تورو خدا جواب آزت رو گرفتی،حتی اگه به نت دسترسی نداشتی،شماره هرکدوم بچه هارو داشتی بزنگ بهش که به ماهم خبر بده.یادت نره ها

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

کسی نمی باشد.

من نگرانم.عجب پروسه ای هست این میکرو.جون ادم رو ذره ذره میگیره

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

دوستان عزیزم داریم به عید نزدیک میشیم هرسال که کنار سفره هفت سین منو همسرم میشینیم تاسال تحویل بشه جای نی نی هامون خالیه خیلی تو ذوق میزنه البته خداروشکر به خاطر همه عزیزانی کنارم دارم مخصوصا همسر مهربون و صبورم ولی ای کاش امسال سر سفره هفت سین خانواده ما سه یا چهار نفره بشه با نی نی یا نی نی های تودلم فکر کنم دیگه امسال وقتشه،از شما ها میخوام فردا که واسه من دعای توسل میخونین  واسه براورده شدن آرزوی توی امضام دعا کنین دستاتونو میبوسم که به درگاه خدا بلند میکنین واسه دعای حاجت روایی فدای شما دوستان مهربون و دل پاک🙏🙏 

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

بچه اونهایی که جنین ۳روزه انتقال میدن با ۵روزه خیای فرق هست تو ازمایششون.یعنی چقدر دیرتر نشون میده

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
رز جان فردا نری غیب بشی تاپیک رو رو هوا نگه داری،تورو خدا جواب آزت رو گرفتی،حتی اگه به نت دسترسی ندا ...

نه لی لا جان حتما زود خبر میدم...

ازمایشم رو تقریبا 1 ظهر میگیرم....صبح آز میدم ولی بعد کار میریم برای جواب،چون نمیخوام وقتی جواب رو میفهمم سرکار باشم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
دوستان عزیزم داریم به عید نزدیک میشیم هرسال که کنار سفره هفت سین منو همسرم میشینیم تاسال تحویل بشه ج ...

عزیزم ممنون بابت دعات....انشالله امضات بزودی به تیکر تبدیل میشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

از همه تون ممنونم که امروز برام دعا خوندید و به یادم بودید....الهی که مادرشدن تک تکتون رو بزودی ببینم...