2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047741 بازدید | 684623 پست
سلام،من دیروزروزدوم پریم آمپول تحریک تخمدانمو شروع کردم ولی ساعت نه شب زدمش، ازامشبم میتونم بین 8:30 ...

عزیزم الان متوجه سوالت شدم......

ببین من کلا عصرا نمیتونستم بزنم ۸ شب میزدم فقط دکترم گفت وقتی دو ساعت آمپول عصرتو دیر میزنی آمپول صبحتم باید دیرتر بزنی......

مثلا من آمپول تحریک تخمدانو ۸ شب میزدم ستروتاید رو ۱۲ ظهر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما یه سوال دیگه ممنون راهنماییم کنید من همیشه بعد موعد پریودی ترشح دارم هر روز حتی موقع اقدام یچ ...

عزیزم ترشح بودار خوب جای بررسی داره.......

دکترت نظری نداره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان کاربر ماهک امروز پانکچر داشتن 10تا تخمک ازش کشیدن که همگی پوچ بودن

وای نه
چقدر ناراجت شدم
نکنه دیر بدنش اتاق عمل
خیلی بده بنده خدا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام،من دیروزروزدوم پریم آمپول تحریک تخمدانمو شروع کردم ولی ساعت نه شب زدمش، ازامشبم میتونم بین 8:30 ...

من تو سیکل خودم ساعت 8 شب میزدم همیشه
مشکلی ایجاد نشد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منصف بوده دکترت.....

اره خیلی خیلی زیاد
من عاشقش هستم و باهاش حس خوبی داشتم
مذهبی هست
اما مذهبی واقعی که در عمل دینش رو اجرا میکنه
الان هم با اینکه مرکز مهر خصوصیه از وقتی دولت طرح 85 درصدی رو اعمال کرده، دکتر مهر افزا هم تو موسسه 1700 تخفیف میده برا پانکچر

عزیزم من دقیقا میکروی اولم نداشتم حتی آسپرین........ جالبه من ای اس آر بالایی داشتم که حتی به خاطر ...

اره خدا حتما بهت رحم کرده که مثبت نشدی کلا همون دو تا میکروی اول رو
واقعا جون ادما برا دکترا ارزش نداره انگار

درد شدید دارم با ترشح وحشتناک قهوه ای.نمیدونم چرا یهو اینجور شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان انتقالم کنسل شد....جنینها باید هیچینگ بشن....یعنی چی؟ شانس انتقالم چطوره؟کسی این تجربه داشته؟

عزیزو وقتی پوسته ی زونا( جنین مثل یه تخم مرغی هست که داخل پوسته اش قرار داره) ضخیم باشه ، با لیزر پوسته رو یه کم خراش میدن تا جنین راحت خارج بشه
چون ممکنه خود جنین نتونه پوسته اش رو بشکافه به خاطر ضخامتش
این کار لانه گزینی رو راحت تر میکنه

عزیزم ترشح بودار خوب جای بررسی داره....... دکترت نظری نداره؟

دکترم همش وقت نداره الان میخواستم برم پیشش اینقدر خواهش کردم که قبل شروع سیکلم برم باهاش در این مورد حرف بزنم منشیش بهم وقت نداد بنظرتون برم یه دکتر دیگه برام تست پاپ اسمیر بزنه وعکس رنگی جدید انجام بدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
درد شدید دارم با ترشح وحشتناک قهوه ای.نمیدونم چرا یهو اینجور شدم

دراز بکش عزیزم
نترس
ممکنه به خاطر اینکه دوز پروژسترونت تغییر کرده این جوری شدی
یا خدای نکرده بحث هماتوم و اینا باشه
نگران نباش