2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
انشالله این لک بزودی از بین میره با دکتر در میون گذاشتی؟شاید هماتوم داری.من که به تهوع داشتنم اصلا ن ...

بله زنگ زدم گفت شیاف واژینال استفاده نکن دیگه , به قول انا جون زیاد دکتر نرم بهتره هفته پیش سونو دادم تازه مطب میریم 4 ساعت باید بشینم گفتم تو خونه بخوابم تلفنی بپرسم , که دکترم جواب داد , توکل بخدا تو این مدت فقط ازخودش خواستم 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
هزینه آزمایشات چقدر شدن؟ کاریوتایپم دادی؟فدات شم نمیخوام ناراحت بشی، من برم که موج منفی برای شماها ن ...

فریز داشتم کاریو تایپ ندادم. چون تکرار ازمایشات هم داشتم حدود 1200 شد...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسون قلبش تشکیل شده؟ اگر آره خیالت راحت باشه. من اون سری داغون بودم همش لک علایم هم نداشتم. این سری ...

افسون جان شما پیش کدوم دکتر میری؟ شما بودید سرم ای وی ای جی زده بودی؟

عزیزم سیرابی رو حتما امتحان کن. باور کن دوای تهوع همین سیرابیه! یه مدت باید بخوری. بعدشم سعی کن زیاد ...

چشم مرسی عزیزم خدا خیرت بده

منم لک دارم همش خیلی پکرم.ولی تهوع را دارم قلبم هنوز ندیدم اخرای هفته پنجم فکر کنم.

مگه نگفتی ساک رو گفته سه هفتگی نشون میده خب الان باید ۴ باشی . والا منم خیلی حالم خرابه کاش یه ذره علاعم داشتم که دیگه نگران نمیشدم منم دکتر میگفت به تاریخ انتقال ساک یه ۳ . ۴ روز کوچیکتر نشون میده ولی گفت مهم نیست حالا همش روز شماری میکنم تاریخ سونو برسه . یعنی نمیدونم چکار کنم سینه هام صاف صاف هستن ن دردی ن سنگینی فقط بعد امپول پروژسترون یه ذره حساس میشن بعد چند ساعت دوباره صاف میشن  

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام عزیزم خوبی به سلامتی مثبت شدی خیلی خوشحال شدم تو گروه شاپرک جون منتظر خبرت بودم

سلام عزيزم ممنونم انشالله قسمت همه منتظرا. اتفاقا امروز ميخواستم اونجا هم بيام بگم همراه تجربه هام

سلام عزيزم ممنونم انشالله قسمت همه منتظرا. اتفاقا امروز ميخواستم اونجا هم بيام بگم همراه تجربه هام

خب اینجا بگو از علاعم و کارایی که کردی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
والا من حاضرم ۹ ماه رو حالت تهوع بگیرم ولی نی نی سالم باشه    و خوب رشد کرده باشه

ببین تهوو شدید وقتی داری و بالا میاری برای جنین خوب نیست اذیت مبشه این دعا رو نکن دعا کن سالم باشه و تو هم سلامت , تهو نمیزاره غذا بخوری و وقتی بالا بیاری جنین اذیت میشه تکون های بالا اوردن به شکم خیلی بده

هزینه آزمایشات چقدر شدن؟ کاریوتایپم دادی؟فدات شم نمیخوام ناراحت بشی، من برم که موج منفی برای شماها ن ...

از صبح منتظرت بودم بیای عزیزم...

خیلی ناراحت شدم😢

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آره عزیزم بایدآزمایش خون بدی،منم pcoم سعی میکنم چیزای گرم بخورم ولی علاقم بیشترب خوراکیای سرده برای ...

مرسی عزیزم انشالله توهم مامان سه قلوها میشی 😙😙😙

خداجونم شکرت       
خواهرای گلم از محبت همتون ممنونم،آزمایشم منفی شد دلم خیلی شکسته،انشاا که دل همگی تون همیشه شاد باشه، ...

وای یسنا جون خیلی خیلی ناراحت شدم نمیدونم چی بگم عزیزم انشالله طبیعی مامان میشی و این روزا یادت میره

خداجونم شکرت       

اتی من عرض یه هفته بتام از چهارصد شده هزار و چهارصد که باید بیشتر می بود جنینمم ساکش یه هفته کوچیکتره شایدم بیشتر .من نقص ایمنی داشتم توی سی دی مارکرهام ولی فقط پردینزولون می خورم با لنفوسیت تراپی.