2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست

بچه ها روز انتقاال وقتی میخواست اسپکلوم را پرستاره بگذاره نتونست همش میگفت سرویکست خیلی عقبه کلی اذیتم کرد جهار پنج بار در اورد و دوباره گذاشت اونم به سختی این دومین بار بود که این اتفاق برام میافتاد بکبارم سر ای یو ای اولم دکتر نتونست کانتر را وارد کنه سرویکسم انگار مشکل داره 😥😥😥که دکتر ای یو ای گفت شاید دلیل باردار نشدنت این باشه ولی دومین بار ای یو ای کردم مشکلی نبود یا عکس رنگی گرفتم اونم نگفت مشکلی هست حالا همش بهش فکر میکنم اینم شاید یکی از دلایل ناباروریم باشه تا حالا کسی از این مشکلا داشته ؟ 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
صبور باش ميگذره تهوع بعد سه ماه بشدت كم ميشه كلي سبكتر ميشه همه سختيش سه ماه اولته بعدش سبكتر ميشي

ترشح قهوه ای قطع شه تهوو مهم نیست اینهمه سختی به جون میخرم فقط من زایمان کنم این حاملگی به زایمان و تولد بچه های سالمم برسه بخدا شکایتی ندارم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه ازمایشات قبل بارداز=ری رو دادم. مشکلی نداشتم فقط تی پی او 430 بوده که دکتر قوامی اصلا اهمیتی به ...

دقیقا مثل من...

به منم گفتن همون لووتیروکسین کافیه

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
انشااا من و رز جون این هفته مثبت بشیم، یه روز بریم شمال ،یه روز بیاین جنوب پیش من،یه روز تهران پیش ر ...

عزیزم حتما چرا که نه، انشاءالله مثبتین. رز جونم که جوابش رو گرفت قول داده اتوبوس بگیره تور ایران گردی بذاره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام خانمها شبتون بخیر مهربونا.من امروز دومین پریود بعد از پانکچر شدم ولی معذرت میخوام اصلا خون پریودم قرمز نیست خیلی سیاهه تا حالا اینجور نشدم! شماهم بعد از پانکچر این حالتو داشتین؟

یسنا و رز عزیز ایشالا مثبتید خیلی سخته من درک میکنم منم مثل یسنا فکر میکنم نمیتونم آز بدم همش اضطراب ...

آخ جون پس شما هم انتقال دادی،انشاءالله مامانی عزیزم.شما کدوم شهری؟ منظورم واسه تور ایرانگردیه بعد شمال و جنوب و تهران میایم شیرینی شما رو بخوریم

اینم که گفتی فکر نکنم ( سرویکس) تو بارداری با میکرو تاثیری داشته باشه قشنگم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ترشح قهوه ای قطع شه تهوو مهم نیست اینهمه سختی به جون میخرم فقط من زایمان کنم این حاملگی به زایمان و ...

اين دلشوره و استرس هممونه تا تا ماه اخر ولي چاره اي نيست جز صبر و توكل برخدا 

اين دلشوره و استرس هممونه تا تا ماه اخر ولي چاره اي نيست جز صبر و توكل برخدا

من خوب بودم بخدا خیلی رو خودم کار کرده بودم اروم بودم ولی یهوو له شدم , یکم رحمم انگار سفت شده نمیدونم از خوابیدن یا ... بلند میشم احساس میکنم سفت شده

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
من خوب بودم بخدا خیلی رو خودم کار کرده بودم اروم بودم ولی یهوو له شدم , یکم رحمم انگار سفت شده نمیدو ...

نه رحم شروع به سفت شدن ميكنه كم كم حالا ماها بيشتر ميخابيم عضله ميگيره نفخ ميكنيم 

آخ جون پس شما هم انتقال دادی،انشاءالله مامانی عزیزم.شما کدوم شهری؟ منظورم واسه تور ایرانگردیه بعد شم ...

من اصفهانم عزیزم اگه من مثبت شدم تشریف بیارین اصفهان به صرف دوغ و گوشفیل و بریونی و گز مهمون من😎😎😎😎

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
وای لاله جون از چشمام اشک میاد از خنده،معنیش رو فهمیده بودم،اما فکر میکردم اگه هزینه های میکرو و سز ...

😂😂😂😂

😂😂😂😂

لیلا جون خوبه سرچ نکردی
وگرنه میگفتی این لاله عجب خالی بندیه

😂😂😂😂

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ثمین جان کاراهایی رو که این سری انجام دادی رو میگی ؟البته اگه حوصله داشتی اگر هم جایی گفتی صفحه اش ...

باورت میشه اینبار هیچی رو رعایت نکردم؟فقط غذاهای نفاخ نخوردم.همیشه تا انتقال میدادم نشاسته میخوردم اینبار اونم نخوردم.اینبار جنینم فریز بود خواهری دارو فقط استرادیول داشتم روزی 3تا +3تا شیاف سیکلوژست +پردنیزولون واسه ایمنیه بالام

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من خیلی استرس دارم،میترسم هم بیبی بزنم، دلم خیلی گرفته،به شوهرم میگم نمیام آز بدم

برو از بده مطمئن باش مامان شدی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....