2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست
ای جونم یسنا جلوتره؟وای چه ذوقی کنیم الهی الهی الهی از این به بعد هرکی انتقال میده همه مثبت باشن خدا ...

آره یسنا فردا آز داره اگه اشتباه نکنم.الهی آمیییین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریا جون استرادیول والرات 2میلی گرمی هستش من روزی 3تا میخوردم روز 11 فکر کنم ضخامتم 11.6 بود

مرسی عزیزم،به نظرت من درست شنیدم گفت روزی یکی،؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
هنوزم لکه بینی قهوه ای دارم , برام دعا کنید , بغضم ولم نمیکنه

قهوه اي خوبه نشونه بند اومدنه خونه تا دو يا سه روز طول داره لكه بره شايدم يك هفته جاي زخم بيرون بدن ديدي كه طول ميكشه خوب بشه اينكه يه محيط پرخون و نرمه

خانما این چی نوشته؟ 

من نتونستم بخونمش،فقط یه توضیحی راجع به قاعده رحم داده

لوله سمت چپ هیدرو متوسط ولی باز

لوله سمت راست هم .... ولی باز

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
کی موعد آزمایشت برسه ما کلی ذوق کنیم آخه.خسته شدم اینقدر انتظار کشیدم مثل من عجول نیستی نه؟

باور میکنی روزی صد بار با انگشتام حساب میکنم الان روز چندمم؟چند روز مونده تا آز؟همشم میگم اه حالا کو تا پنجشنبه!!!!

شوهر من مثل همسرت خودشو بابا میدونه،دیشب داره یخ میذاره رو شکمم میگه واسه جنینا ضرر نداره؟!!!قربونش برم مطمئنه مثبته...خدا شرمنده م نکنه....

شیطونه میگه سه شنبه که روز 12 بی بی بذار...خیلی سخته انتظار این روزا...انگار بین زمین و هوا معلقی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آخ که حرف دلمو زدی.حالا دوروزش با ذوق واسه یسنا میگذره،بقیه اش رو چیکار کنیم؟ احساس میکنم تاحالا چند ...

گل گفتی لی لا با آز تک تک هم گروهی ها انگار ما هم آز داریم و استرس و شادی رو باهاش تجربه میکنیم...انشالله فردا یسنا دلمونو شاد میکنه...کی بشه ذوق تورو بکنیم مهربونم....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مرسی عزیزم،به نظرت من درست شنیدم گفت روزی یکی،؟؟؟

تماس بگیر از دکترت بپرسن برات...اینجوری بهتره...چون به هر کس طبق شرایط و وضعیت اندومترش دارو میدن...

اسمش هم همونه که ثمین گفت

من هر شب آ اس آ میخورم و روزی 1 پدکسان 400 میزنم.البته خودم توی خونه میزنم.دیروز زدم دور نافم چند ساعتی طول کشید تا خونش بند بیاد.دکترم گفت دیگه آ اس آ نخورم.الان میترسم آمپولمو بزنم.

دوستان دکتر طرازی یا دکتر زرنانی یا توکلی، مطب دارن؟

از کدومشون میشه زودتر نوبت گرفت؟

من تحت نظر مرکز رویان هستم، پرسیدم گفتن ایمونولو ژ نداره،نمیدونم ....

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
قهوه اي خوبه نشونه بند اومدنه خونه تا دو يا سه روز طول داره لكه بره شايدم يك هفته جاي زخم بيرون بدن ...

خدا از دهنت بشنوه , همه دوستای خوبم اینجا دارن میگن انا جون ثمین جون لی لا جون شما مامان سبحان همه دوستای خوبم ولی دل دل بیقرارم , خدا به فریادم برس

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه