2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048154 بازدید | 684646 پست

انا جان من تو دوره مصرف آمپولا تقویت تخمدانم...ناهار روغن حیوانی و شیره خوردم...گفته بودین چربی خوب نیست....توصیه ای واسه قبل پانکچر واسم دارین؟؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رز جون کدوم دکتر تجویز پرد برات کرد؟  ایمونولوژ بود یا متخصص زنان؟

من ابن سینا میرم،ایمونولوژ اونجا طبق ازمایشاتم تجویز کرد..دکتر طرازی هم بردم دیدن همین تحویز رو داشتن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام ببخشید سیکلتون کوتاه بود یا بلند؟؟؟

ماه قبل انتقال ال دی داشتم و روز 21 پری  یک سوم دیفرلین زدم...فکر میکنم سیکل بلند محسوب میشه!

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
هنوزم لکه بینی قهوه ای دارم , برام دعا کنید , بغضم ولم نمیکنه

دکترتو نتونستی پیدا کنی؟نگران نباش چیزی نیست خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ماه قبل انتقال ال دی داشتم و روز 21 پری  یک سوم دیفرلین زدم...فکر میکنم سیکل بلند محسوب میشه!

کی موعد آزمایشت برسه ما کلی ذوق کنیم آخه.خسته شدم اینقدر انتظار کشیدم مثل من عجول نیستی نه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام خانم های گل،یه کمک فوری نیاز دارم،،،

من ماه دیگه اواخر بهمن میکرو دارم،،،امروز روز پانزدهم دورمه،،،،دکترم گفت از پانزدهم روزی یک دونه استرادیول بخور دو روز قبل از پریود بهمنت بیا سونو کنم ببینم ضخامت رحمت چقدره،،،آخه ضخامت رحمم روز چهاردهم شش بیشتر نشده،دکتر گفت واسه میکرو کمه،،میخوام ببینم با این قرص چقدر میشه

حالا من مسافرتم نسخه دکتر م یادم رفته بیارم،،،،،استرادیول دوز داره،،،،برم داروخانه بگم استرادیول معلومه چه قرصیه؟؟؟

ممنون میشم زود جواب بدید

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
کی موعد آزمایشت برسه ما کلی ذوق کنیم آخه.خسته شدم اینقدر انتظار کشیدم مثل من عجول نیستی نه؟

آخ که حرف دلمو زدی.حالا دوروزش با ذوق واسه یسنا میگذره،بقیه اش رو چیکار کنیم؟ احساس میکنم تاحالا چندبار انتقال دادم از بس روزا رو با شما انتقالی ها شمردم و استرس کشیدم بیشتر از خودتون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانم های گل،یه کمک فوری نیاز دارم،،، من ماه دیگه اواخر بهمن میکرو دارم،،،امروز روز پانزدهم دور ...

پریا جون استرادیول والرات 2میلی گرمی هستش من روزی 3تا میخوردم روز 11 فکر کنم ضخامتم 11.6 بود

آخ که حرف دلمو زدی.حالا دوروزش با ذوق واسه یسنا میگذره،بقیه اش رو چیکار کنیم؟ احساس میکنم تاحالا چند ...

ای جونم یسنا جلوتره؟وای چه ذوقی کنیم الهی الهی الهی از این به بعد هرکی انتقال میده همه مثبت باشن خدایا