2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
استرس گرفتم الان نکنه اشتباه کرد 1 ماه خوردم روزی 2 تا 

استرس نگیر 1ماه خوردیش دیگه من حواسم به 1ماه از من جلوتری نبود 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میگم قرص پردینزول را  به همه میدن؟ به من ندادن

والا من مشکل ایمنی داشتم واسه همین بهم دادن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب آزات بیان اگه موردی بود یه سر میری زر نانی یا تو کلی اگه لازم باشه هر دزی نیاز بود برات تجویز م ...

فدات آنا جون.تخصص دکتر ز ر ن ا ن ی چیه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بهترین کارو میکنی عزیزم........

آنا جون من سیکلام 21 روزه هست همیشه 8 یا 9 تخمک گذاریم بود دقیقا حس میکردم الان که دارم آمپول میزنم نکنه زود آزاد بشن با توجه به سیکلم

خدایا شکرت😙
وای لیلا🙈 🙈 🙈شرمنده عزیزم قانون گلدن بی بی یه اصطلاحه واقعا اسمش این نیست که شرمنده بچه های میکر ...

وای لاله جون از چشمام اشک میاد از خنده،معنیش رو فهمیده بودم،اما فکر میکردم اگه هزینه های میکرو و سز رایگان بود،خب تا حدودی منطقی بود،اما همش پیش خودم فکر میکردم که درسته بچه میکرویی ها از جنس طلاست،اما هزینه اش رو که پدر مادر دادن، برای چی اینا رو بچه های ما این اسم رو گذاشتن و قانون درش آوردن

وای خدا هنوز دارم میخندم،خیلی باحال بود

مرسی از اشتباه درم آوردی

امروز میخواستم تو نت سرچ کنم ببینم قانون گلدن بی بی دقیقا چیه!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها میشه دکتر ایمونولو ژ خوب معرفی کنین، آنا جون گفته بود ولی پبداش نمیکنم...

اگر کرج باشه عالیه،تهرانم باشه مشکلی نیست ،فقط اگر بعد از ظهرا نوبت بدن خیلی بهتره

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام رز سفید عزیزم کلیییییییی گشتم پیدا کردم عکسووو دختر حامله ای توووووو دکتر نمیخواد بری من ...

افسون جون اینا بخاطر تزریق هپارین اینجوری شدن!!! برا شما خودبخود کهیر میزد یا برا تزریق؟

کاش همینطور باشه افسون جون....ای خدا بشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
انا جون دو ماه قبل از شروع سیکل یا دو ماه قبل از پانکچر و انتقال؟

من فریز انتقال دادم همراه ال دی پرد شروع کردم تا یک هفته قبل انتقال و قطع شد . بعد دوباره یک هفته بعد انتقال شروع کردم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیز دلم خدارو شکررررررررررر....... خدارو صدهزار مرتبه شکررررررررر....... مامان محمد جون پیشدقدم ش ...

مرسي عزيزم. انشالله مامان محمد جونم به حق جد ني ني توي دلم به زودي دامنش سبز بشه

من فریز انتقال دادم همراه ال دی پرد شروع کردم تا یک هفته قبل انتقال و قطع شد . بعد دوباره یک هفته بع ...

رز جون کدوم دکتر تجویز پرد برات کرد؟ 

ایمونولوژ بود یا متخصص زنان؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین