2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048153 بازدید | 684646 پست
ثمين جون الان ميگن سزارين رو سخت انجام ميدن ، والله من اين دكتري كه كرج ميرم كه البته الان تصميم ندا ...

با این حساب کارت راه میوفته خداروشکر .کاش منم تهران بودم میرفتم پیش این دکتر.اصلا نمیدونم نظر دکترم روی سزارینه یا طبیعی.هنوز ساک حاملگی رویت نشده دنبال زایمانم ای خدا منو شفا بده خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم چرا چهارشنبه؟ زودتری میدادی میدیدم یه قلوئه یا دو یا سه یا ۴؟ خخخخخخخخخ...... دوتارو که هست ...

نه آنا جون فکر نکنم بیشتر از یکی باشه اون روز که آز دادم دکتر آز ساده نوشته بود ازمایشگاه رنجش اینجوری بود زیر 20منفی /20 یا بالاتر مثبت.بعد جلویه بتام نوشته بود 74.5 .گفتم اگه تیتره که خیلی کمه بردم دکترم دید گفت چرا روز 13 رفتی آز؟من هرجوری حساب میکنم روز 14بود شایدم من اشتباه کردم.آخه 7دی ساعت 2بعدظهر پنجشنبه انتقال دادم بعد 20 دی ساعت 8صبح چهارشنبه رفتم آز.گفت روز 13هستی بتات خوبه گفتم چرا اینقدر کمه گفت واسه روز 13 عالیه تازه من تیتر برات ننوشته بودم اینا هم دقیق عدد نزدن ی سرانگشتی گفتن.یک هفته دیگه برو آز مجدد اینبار تیتر برو.گفتم خوبه گفت عالیه باز نمیدونم امیدوارم کرد یا واقعا عالی بود ان شا ءالله که عالی باشه پژمان هم دست بردار نیست میگه دوقلویه دوقلو .میگم بابا بتام کمه میگه نخیر همه خواب دوقلو دیدن دوقلویه دوقلو خلاصه کلی مکافات داریم با این آقایه شوهر.حالا گفت 4شنبه ی آینده برم منو ببینه دکتر.یعنی برا ساک حاملگی گفته برم؟؟؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میمونن شک نکن تو به فکر پیشنهاد اسم برا نوه هات باش....... البته اگه ازت مشورت خواستن.......

مگه جرات دارن مشورت نخوان من از اون مادرشوهر /مادرزنهای دیکتاتور میشم.من برادر ندارم اصلا همیشه بابام میگه خدا خر را شناخت شاخش نداد اگر من پسر داشتم مطمئنا پدری از عروسم در میاوردی که بیاو تماشا کن شانس اوردیم شانس اوردیم خخخخ

عزیزم اینکه حرفی از هماتوم نزده دلیل نمیشه نداشتی ....... منم خونریزیم دقیقا دو سه روز بعد سونوی قل ...

دكترم نميتونم پيدا كنم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
دكترم نميتونم پيدا كنم

نگران نباش عزیزم الان وضعیتت چطوره؟استرس نداشته باش هیچی نیست آنا جون میگه کف دستش پر از خون بوده الان پرنسس خانم تویه تختخواب گرم و نرمش لالا کرده آروم باش

عزیزم معمولا سزارین...... البته قوانین جدیدو نمیدونم.......

بعدم ی چیزی آنا جون من حس میکنم لقاحم دیر بوده چون 7دی انتقال دادم درست ولی لک لانه گزینی رو دقیقا از 13دی داشتم تا 18دی بعدم 20دی رفتم ازمایش دادم به نظرت اون 74.5 اگه تیتر باشه خیلی کم نیست .حرف دکترم به نظرتون چقدر صحت داره که میگه من برات تیتر ننوشته بودم ازمایش ی حساب سرانگشتی برات زده

والا دکتر چیزی از ضخامت آندومتر نگفت .بهم استرومارین 625 هزارم روزی یکی بهم داد  قرص استرادیول ...

با دز استرادیولت میشه فهمید احتمالا ضخامتت نیاز به دارو داشته پس پی آر پی شانستو بالاتر میبره........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

روز چهاردهم صد و بیست شانزدهم دویست و چهل هیجدهم چهارصد و ده دیروزم بیست و پنجم هزلر و چهارصد .گفت برو ساک ولی ساکم کوچیک در حد سه هفته بود.خیلی نگرانم انا.اگه می سه دوباره به این سوالم جواب بدین

نگران نباش عزیزم الان وضعیتت چطوره؟استرس نداشته باش هیچی نیست آنا جون میگه کف دستش پر از خون بوده ال ...

الان فقط دارم عوق ميزنم سرم درد گرفت،ثمين جونم برام دعا كن خواهري

رقيق كننده مثل سلكسان يا انكسوپارين استفاده داري

نه أصلا داروهام فقط پرژسترون استراديول و پردنيزول كه الان فقط شياف دارم

رز عزیز اگه مارک مطمئن پیدا نکردی لااقل ببین قبول میکنه انوکسانی سلکسانی بزن....... آب زیاد بخور... ...

دیشب از دکتر پرسیدن گفتن پماد بتا رو بزن،منم دو بار زدم...فرقی نکرد...نصفه شب از شدت خارش و سوزشش بیدار شدم خاروندمش اتیش گرفته بود .همسرم نذاشت بخارمش یخ اورد گذاشت روش...بهتر شدم صبح دیدم قرمزیش هم کمتر شده و نمیخاره...هپارین صبحم رو زدم به رونم فعلا واکنش خاصی نداشته...امروز همسرم برام مارک دیگه پیدا میکنه،دیشب پیدا نکردم...

ممنون از جوابت عزیزم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام به همه مامان هاي جديدمون از جمله كتايون جان و ثمين عزيز و ژواني جون تبريك فراوان اين لحظات قشن ...

سروناز جان ممنون از راهنماییت...😍😍 

به همسرم میگم همین مارک رو بگیره....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
با این حساب کارت راه میوفته خداروشکر .کاش منم تهران بودم میرفتم پیش این دکتر.اصلا نمیدونم نظر دکترم ...

بهترین کارو میکنی عزیزم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com