2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048154 بازدید | 684646 پست
رفتم میگه مهم نیست بتامتازون بزن..ولی خیلی اذیتم...درد و خارش ضرر نداره بزنم؟

عزیزم کی گفت بتامتازون بزنی؟

عمومی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه دکتر عمومی رفتم الان،سرش شلوغ بود گفت مهم نیست.داروخونه رفتم مارک دیگه بگیرم نداشت گفت بتامتازون ...

عزیزم احتمال داره حساسیت داده ولی بتامتازون رو از دکترت بپرس شاید صلاح ندونه........

من یادمه لبات ترک خورده بودن یه پماد آد رو گفت استفاده نکن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال.... من از امشب ال دی رو شروع کردم، من دقیق یادم نمیاد،احساس میکنم دکتر گفت 21ی رو کا ...

عزیزم مطمعنی اشتباه نگرفتی؟

ال دی ها اگه اشتباه نکنم ۲۱ تایی باشن.......

ویزان ۲۸ تایی بود......

معمولا اونایی که قراره پشت سر هم استفاده کنی ۲۸ تایین البته بازم تاکید میکنم من خیلی تو این زمینه وارد نیستم فقط گفتم بپرسی مطمئن شی.....

نمیدونم به نظرم بتامتازون نزن،بذار آنا بیاد ببین چی میگه،اگه اشتباه نکنم آنا برا حساسیت پرومتازین می ...

عزیزم پرومتازین رو برای خارش جای پروژسترونا تجویز کرده بودن که بعد انتقال چند بار خوردم اما فکر کنم تو بارداریم نیازی نشد.......

این شربت خیلی خوب جواب میداد حالا نمیدونم برا اینم احتمالا جواب بده......

اما حتما با دکترت مشورت کن......

سلام به همه ی دوستان .من تا به حال اکثر دکترها بهم میگفتن که نازایی بدون علت شناخته شده داریم ولی تا ...

عزیز دلم امان از این اصطلاح مزخرف نازایی بدون علت که خوب دکترا با همین یه حرف خودشونو راحت میکنن.......

عزیزم خیلی از دوستان این مشکلو داشتن و کلیم مامان با همین مشکل داشتیم.......

عزیزم بهت توصیه میکنم حتما آزهای تکمیلیم بدی که بررسی کاملتر بشه......

سی دی مارکرارو حتما انجام بده......

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو بدی.......

سرچ کردم نوشته خطر نداره،خصوصا که اینم کورتون پرد هم کورتون که میخورم...ولی باز جرات نمیکنم بزنم...و ...

عزیزم شال پشمی ببند ایشالله بهتر میشی.......

بچه ها خیلی سرم درد میکنه،بقیه علایمم رفتن،خیلی نگرانم،زنگ زدم منشی دکتر میگه سر درد ربطی به انتقال ...

عزیزم سردرد هم میتونه عوارض دارو باشه هم برا بارداری که اونم به خاطر تغییرات هورمونیه......

خلاصه فکرای بد نکن عزیزم......

ببین منم هفته اول کلی درد و به قول دوستان علایم داشتم اما هفته دوم تعطیل تعطیل بودم........

عزیزم حتی یه کوچولو هم شک نکن و فقط انرژی + جذب کن ایشالله شنبه جشن مامان شدنته به لطف خدا!!!!!!""

خانما میشه سوال منو جواب بدین؟من هفته پیش پنج شنبه بتام چهارصد بود این هفته رفتم هزارو چهارصد شده.سو ...

عزیزم فاصله بتاهات چند روز بودن سونو دقیقا چند انتقال رفتی؟

من اول فکر کردم دکتر خودش گفته نوشتم بزن بتامتازون رو انا پرومتازین میخورد اما اگه الان این حساسی ...

بله داره.......

دو ماه قبل پرد رو شروع کرده اگه اشتباه نکنم........

کتایون جان الان که ان نیستی احتمالا وقتی این رو بخونی صبح شده چه کار کردی عزیزم؟ لک بینیت قطع شد؟

نه قطع نشده الان تيره شده چيكار كنم ؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
لاله جون ضمنا منم انتی تی پی او و تایروگلوبولینم بالا بود، ولی به هر پزشکی گفتم گفتن همون لووتیروکسی ...

عزیزم والا تا جایی که من تو این مدت دیدم از دوستان کسی که هم کم کاری داره هم آنتی تی پی اوی بالا نقص ایمنی داره......

من جات بودم با چند تا دکتر مشورت میکردم.......

من از اول مهر تا حالا مرکبات و سردیجات کلا نخوردم،برای درمان رحم سرد و طبع سردم... الان سیب و موز،گ ...

رز تا میتونی انار بخور البته انار شیرین چون طبعش گرمه و برا تو که طبعت سرده خوبه.........

من مدام انار میخوردم برا مشکل انعقادیمون خیلی خوبه.........

خواهریای گلم ی سوال.ما میکرویی ها رو موقع زایمان سزارین میکنن یا طبیعی؟کسی اطلاع داره؟

عزیزم معمولا سزارین......

البته قوانین جدیدو نمیدونم.......

سلام صبح بخير أنا جون من الان ٢ روز پردنيزول قطع كردم أستراديول هم فردا قطع ميكنم آمپول پرژسترون هم دوشنبه قطع كردم الان فقط شياف دارم هر ٨ ساعت ، ديشب شياف گزاشتم بعد ١ ساعت لباس زيرم  خون قرمز شفاف بود ، الانم تيره شده تورو خدا دارم ميميرم، دوشنبه  بعد يه لك بيني رفته بودم دكتر كه گفت قلب دوتاشون ميزنه إز هماتومم حرفي نزد ، ديروز رفتم حموم كل بدنم شيو كردم ، چيكار كنم الان؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه