2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048149 بازدید | 684646 پست
ابجی خوشگلام امروز (جمعه) دعا رو به نیت یسنا عزیز میخونیم که به امید خدا شنبه آزش مثبت میشه و دلمونو ...

ممنونم رز جونم همچنین بقیه خواهرای گلم،انشاا که همه حاجت روا بشیم،روز جمعه ست برای فرج آقا امام زمان دعای فرج هم بخونیم لطفا،انشاا که هرکی بچه میخواد خدا صحیح و سالمشو عطا کنه،التماس دعا

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 د ...

از دوستانی که دیروز به نیت من و داداشم خوندن تشکر میکنم ان شاءالله همگی حاجت روا بشن

خدایا شکرت😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون دکتر من نسخه هم نداد همینجوری موقع سونو گفت لووتیروکسین و فولیک اسیدم بخور راستی! این فولیک ا ...

جواب آزات بیان اگه موردی بود یه سر میری زر نانی یا تو کلی اگه لازم باشه هر دزی نیاز بود برات تجویز میکنه......

نگران نکن خودتو.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم،نزدم هنوز،استرس دارم،سر دردم خوب نشده هنوز،ولی نمیدونم چرا امروز درد زیر رحمم و تخمدانم رفت ...

نگران نکن خودتو......

عوارض داروهاته.......

عزیزم دیگه مامان شدی ایشالله پس یه کم باید صبور باشی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها روژانی هم تاپیک زده بود ک ازمایش داد جواب ازش مثبت شد. 

خدارو صد هزار مرتبه شکررررررررر......

کاش بیاد اینجا خبرشو بده........

به هر حال همینمهمامان شده خودش کافیه شاد باشه مام شادیمممممممم......

سلام بچه هاااا من امروز خدا رو شكر آزمايشم مثبت شدددد. هنوز باورم نميشه خيليييي خوشحالم انشالله ...

عزیز دلم خدارو شکررررررررررر.......

خدارو صدهزار مرتبه شکررررررررر.......

مامان محمد جون پیشدقدم شد و زودتر خبر شیرین مامان شدنتو داد برا مژدگانیش یه دعای مخصوص براش بکننننننن!!!!!

عزیزم ایشالله صدای قلبشم میشنوی صدای تاتی تاتی کردناشم میشنوی.........

صدای خنده های نوه های خوشگلتم میشنوی.......

سلام بچه هاااا من امروز خدا رو شكر آزمايشم مثبت شدددد. هنوز باورم نميشه خيليييي خوشحالم انشالله ...

عزیزم ضمنا من کاری نکردم کمترین کاریه که کردم کاش بیشتر از اینا از دستم بر میومد........

عزیز دلم اما خبر مامان شدنت یه دنیا میارزید.......

بابت دعای قشنگت در حق دخترم یه دنیا ممنونتم......

یعنی شما هموگلوبین و هماتوکریت هم بالا بود برات؟ همیشه این جوری بود یا بعد از بارداری رفت بالا؟

عزیزم بالا منظورم زیر رنج ماکزیمم مثلا الان دقیق یادم نیست ماکزیممش اگه ۱۵ بود مال من ۱۴ به بالا بود.......

تا اینکه یادمه به ۱۲ اینا رسید دکتر فولیک اسید رو قطع کرد و به جاش آهن داد.......

عزیزم قبل رو یادم نیست اما تو دوران بارداریم چون دقت کرده بودم اینطوری بود.......

حتی بعد زایمانمم بود.....

به من فولیک اسید نداد ولی یدوفولیک داد روزی 1دونه.فرقی نداره که؟

نه عزیزم همون کارو میکنه.......

نمیدونم چرا عکسام تو مرحله لود میمونه نمیاد... خیلی بد شده شکمم😞

عزیزم کاش به دکترت بگی شاید نیاز باشه عوضش کنه.......

عزیزم یعنی مارکی که خریدی تغییر کرده؟

یعنی بچه ها میشه  من انتقال بدم بی بی چکم مثبت بشه ازمایشم مثبت بشه  باردار بشم  شکمم ...

عزیزم چرا نشه؟

این همه مامان داریم ایشالله شما و بقیه دوستان منتظرمون مامان خواهن شد اونم مامانای قلمبه با شیکمای گتده..........

سلام دوستان  کسی اینجا قبل از انتقال پی آر پی انجام داده ؟ واقعا تاثیر گذار هست ؟ من دیروز مط ...

بله عزیزم از دوستامون انجام دادن.......

ظاهرا کسایی که ضخامتشون خوب بالا نمیره هم موردای خوبین واسه این کار.......

شمام مشکل ضخامت آندومتر دارین؟

https://s9.picofile.com/file/8316468384/IMG_20180107_124304.jpg http://s9.picofile.com/file/831 ...

عزیزم خودتو نگران نکن اما احتیاطا با دکترت مشورت کن نه دکتر عمومی......

چهارشنبه ی آینده باید تیتر بدم ببرم پیش دکترم.

عزیزم چرا چهارشنبه؟

زودتری میدادی میدیدم یه قلوئه یا دو یا سه یا ۴؟

خخخخخخخخخ......

دوتارو که هست کنجکاوم ببینم ۳ یا ۴ هست یا نه؟

10ساله اسمشون آمادست فقط نینیش نبود اونم خداروشکر اومد اگه خدا بخواد تا اخر به سلامت بمونه برام

میمونن شک نکن تو به فکر پیشنهاد اسم برا نوه هات باش.......

البته اگه ازت مشورت خواستن.......