2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
بچه ها خیلی سرم درد میکنه،بقیه علایمم رفتن،خیلی نگرانم،زنگ زدم منشی دکتر میگه سر درد ربطی به انتقال ...

عزیزم به فال نیک بگیر، یکی از علتهای سر درد تغییرات هورمونی هست که واسه ماها با این همه آمپول و ان شاالله برای شما به علاوه مامان شدن علتش هست

سلام

به همه مامان هاي جديدمون از جمله كتايون جان و ثمين عزيز و ژواني جون تبريك فراوان اين لحظات قشنگ گواراي وجودتون

رزسفيد عزيزم خانمي من هم مشكل آلرژي و حساسيت شديد دارم دكتر ايمونولوژي بهم گفت هپارين را فقط مارك هپاردويك براي شركت كاسپين تامين هست را تهيه كن و بزن 

حالا شما اگر ماركش اين نيست اين راهم امتحان كن ان شاالله بزودي زود خبر باردايتون بديد

خدایاشکرتتتتت 😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما میشه سوال منو جواب بدین؟من هفته پیش پنج شنبه بتام چهارصد بود این هفته رفتم هزارو چهارصد شده.سو ...

عزیزم این قدر با سونو کردن زود به خودت استرس نده،بذار یه کم بگذره ان شاالله نی نی پسره و رشد بتا برای همین زیاد نبوده

تو رو خدا دارم سکته میکنم خون شفاف اومد ازم لباس زیرم کثیف شد کسی میدونه چیه 

كتايون جان عزيزم من هم خون شفاف داشتم ، دوستم كه الان با من بارداره دو قلو كه خيلي خونريزي داشت يك بار كه اين قدر خونريزي شديدي داشت كه بنده خدا فكر كرده بود ديگه كلا دور از جون هر كسي بچه هاش رو از دست داده ، ببين عزيزم اگر خونريزيت طوريه كه فقط يك بار مياد و ديگه تكرار نميشه يعني منظورم اينه كه تداوم نداره استراحت كن و نگران نباش تا فردا بري دكتر .

كتايون جان عزيزم من هم خون شفاف داشتم ، دوستم كه الان با من بارداره دو قلو كه خيلي خونريزي داشت يك ب ...

عزيزم بكشنبه لكه داشتم رفتم سونو ك گفت قلب هم تشكيل شده هر دوتا ، هماتوم هم نداشتم امروز رفتم دوش گرفتم شيو كردم شب خون شفاف اومد ، اوندفعه هم شيو كرده بودم كه لك بود الان خون اومد قرمز ، وأي خدا 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

وای لیلا🙈 🙈 🙈شرمنده عزیزم
قانون گلدن بی بی یه اصطلاحه
واقعا اسمش این نیست که شرمنده
بچه های میکرو چون به سختی مال پدر و مادر میشن اسمشون رو گذاشتن گلدن بی بی یعنی بچه ای اط جنس طلا

منظورم این بود که قبلا قانون بود که میکرویی ها میتونستن سز کنن به اختیار خود مادر
اما الان دیگه نمیشه ، مثل باردار های عادی فقط اگه شرایط نرمال نداشتن میتونن سز کنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه گفت تا شنبه قطع کن....ولی من تو کتم نمیره...وقتی مشکل دارم چرا باید چنین ریسکی بکنم!!!فردا یه مار ...

نه بابا تا شنبه چیزی نمیشه عزیزم
دکتره خب ریسک نمیکنه که عزیزم

به نظرم هر کاری میکنی با دکترت هماهنگ کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستای خوبم یه استرس جدیدی دارم ناخن شصت پام کبود شده هر دو تا شصت پام 

عزیزم هپارین و اسپرین داری؟

تو رو خدا دارم سکته میکنم خون شفاف اومد ازم لباس زیرم کثیف شد کسی میدونه چیه 

کتایون جان الان که ان نیستی
احتمالا وقتی این رو بخونی صبح شده
چه کار کردی عزیزم؟
لک بینیت قطع شد؟

خواهریای گلم ی سوال.ما میکرویی ها رو موقع زایمان سزارین میکنن یا طبیعی؟کسی اطلاع داره؟

والا من نمیدونم توی شهرستان قانون چطوریه،ولی تو تهران با وجود اینکه دستورالعمل های جدید اومده و به شدت تبلیغ زایمان طبیعی میشه،ولی عین آب خوردن سزارین انجام میشه،ما تو کلاسای آمادگی بارداری که بودیم که کلا تبلیغ و آماده سازی واسه طبیعیه و گویا فقط من میکرویی بودم، نصفیا میخواستن سز بشن

منم به دکترم گفتم طبیعی گفت مشکل خاصی نداری ولی چون جزو بارداری‌های پر خطر به حساب میای زیاد ریسک نمیکنیم و خیلی منتظر نمیمونیم،یعنی اتفاقا دکتر تا میفهمه آی وی اف ،میگه سزارین،