2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست
بچه ها خیلی سرم درد میکنه،بقیه علایمم رفتن،خیلی نگرانم،زنگ زدم منشی دکتر میگه سر درد ربطی به انتقال ...

انشالله خیره...میدونم روزای اخر چقدر سخت و طولانی میگذره...به امید خدا شنبه دلشادمون میکنی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما میشه سوال منو جواب بدین؟من هفته پیش پنج شنبه بتام چهارصد بود این هفته رفتم هزارو چهارصد شده.سونو واژینالم یه ساک خیلی کوچیکه سه میلی متری نشون داد .خیلی پکرم دکترمم هیچ عکس العملی نشون نداد.راستش را بگین عدد بتام و سونوم ناامید کننده است؟

تهران...خودمم میگم عجیبه،قبلا اینجوری نبود الان داره این شکلی میشه؟چی کار کنم لاله جون؟ الان وقت تز ...

والا به نظرم نباید این جور قرمز بشه
تورم هم داره؟ مثل کهیر؟

اگه اره ، بهتره بری بیمارستان بهمن بخش اورژانس زنان
یه قسمتی هست مخصوص بیمارای اورژانسی باردار هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها یه سوال.... من از امشب ال دی رو شروع کردم، من دقیق یادم نمیاد،احساس میکنم دکتر گفت 21ی رو کا ...

متوجه شدم،گفت 5سیکل شروع کن ،چهارم ماه بعد امپولو بزن، احتمالا منظور همون حدود 21 سیکل بوده،که البته چهارم میشه 19 سیکل...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
انشالله عید چهارتایی نشستین پای سفره هفت سین 😄😄😄

ان شاءالله،ممنون عزیزم،با دعای شما

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
روش نوشته 500میکروگرم اسیدفولیک+ید150میکروگرم نه دیگه همینو داد +پردنیزولون روزی 2تا+استرادیول 3تا و ...

بعضی دکترا نصف فولیک 1 رو کافی میدونن بعضی هام نه
احتمالا دکتر برا شما کافی دونسته
بهش اعتماد کن عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
رفتم میگه مهم نیست بتامتازون بزن..ولی خیلی اذیتم...درد و خارش ضرر نداره بزنم؟

به دکتر عمومی خیلی نمیشه اعتماد کرد 

فاطمه جان شما چه تغییراتی داشتی؟

نه هیچی فقط سر درد شدید 2 شب ,هفته شش هم لک بینی , هفته 4 قبل ازمایش هم رون پام درد گرفت 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
ببین اگه حساسیت دارویی هم باشه راه چاره اش همین بتامتازون هست 

تماس گرفتم گفت بتامتازون بزن فعلا، شنبه برو متخصص داخلی ببینه...

الان خیلی شدید شده خارش و سوزشم....فعلا پماد زدم تا شنبه ببینم چی میشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بچه ها یه سوال.... من از امشب ال دی رو شروع کردم، من دقیق یادم نمیاد،احساس میکنم دکتر گفت 21ی رو کا ...

اصولا بر اساس طول سیکل میگن چند تا بخوریم
من سیکلم 30 روزه بوده ، دکتر گفت 21 دونه بخورم بعد برم برای امپول دکا
بعد که رفتم گفت از اینایی که مونده 4 تاشو بخور
یعنی 25 تا کلا خوردم
4 روز بعدش هم پریود شدم که سیکلم شد 29 روزه

نمیدونم به نظرم بتامتازون نزن،بذار آنا بیاد ببین چی میگه،اگه اشتباه نکنم آنا برا حساسیت پرومتازین می ...

من اول فکر کردم دکتر خودش گفته
نوشتم بزن بتامتازون رو
انا پرومتازین میخورد
اما اگه الان این حساسیت دارویی باشه ممکنه قطع کنن

رز پرد نیزولون هم داری؟

سرچ کردم نوشته خطر نداره،خصوصا که اینم کورتون پرد هم کورتون که میخورم...ولی باز جرات نمیکنم بزنم...و ...

من چرا یکی یکی میبینم پیام ها رو

اخه اگه حساسیت باشه باید همون پرد نیزولون جلو مشکل رو میگرفت

سلام به همه ی دوستان .من تا به حال اکثر دکترها بهم میگفتن که نازایی بدون علت شناخته شده داریم ولی تا ...

عزیزم برا حل این مشکل پزد نیزولون میدن
اما مطمئنا برای شما مشکلات دیگه رو هم چک نکردن
وقتی این مشکل ایمنی رو دارین، ممکنه مشکلات ایمنی دیگه هم داشته باشین

کلا چه ازهایی دادین تا حالا؟