2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست
سلام بچه هاااا من امروز خدا رو شكر آزمايشم مثبت شدددد. هنوز باورم نميشه خيليييي خوشحالم انشالله ...

سلام عزیزم انشالله نی نی های خوشگلت سالم و سلامت بیان بغل مامانیشون .مبااااارکه🌹🌹🌹🌹🌹

خداجونم شکرت       
حتما حتما .شما مثل من نرید دیر خبر بدیدا .من ناشی بودم سر دومی زود میام خبر میدم.وای از دست پژمان .م ...

آخی عزیزم،شوهرت معلومه عاشق بچه است انشالله نی نی های بعدیتو طبیعی باردار میشی 😊😊😊

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم،شوهرت معلومه عاشق بچه است انشالله نی نی های بعدیتو طبیعی باردار میشی 😊😊😊

انشالله وااااااااای نینی های بعدی ..

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بهار برای منم ان شاءالله بهمنه،با همیم پس،فکر کنم اگر خدا بخواد بیفته اواخر بهمن... ان شاءالله خدا ...

انشالله عید چهارتایی نشستین پای سفره هفت سین 😄😄😄

خداجونم شکرت       

بچه ها یه سوال....

من از امشب ال دی رو شروع کردم، من دقیق یادم نمیاد،احساس میکنم دکتر گفت 21ی رو کامل مصرف کن، الان دیدم قرص 28 تایی، نمیدونم که من دارم اشتباه میکنم؟؟؟

اگر تجربه دارین بگین لطفا...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
نه دکتر عمومی رفتم الان،سرش شلوغ بود گفت مهم نیست.داروخونه رفتم مارک دیگه بگیرم نداشت گفت بتامتازون ...

نمیدونم به نظرم بتامتازون نزن،بذار آنا بیاد ببین چی میگه،اگه اشتباه نکنم آنا برا حساسیت پرومتازین میخورد،اما اول اینکه نمیدونم درست یادمه یانه،دوم اینکه شاید حساسیت آنا جون چیز دیگه بوده، و اینکه نمیدونم تو انتقالش استفاده کرده یا بارداری

خدا کنه زودتر به سایت سربزنه

رز جون چون علائمت میگن که بارداری،توروخدا تو مصرف دارو محتاط باش عزیزم.کم سختی نکشیدی که.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام به همه ی دوستان .من تا به حال اکثر دکترها بهم میگفتن که نازایی بدون علت شناخته شده داریم ولی تازه فهمیدیم که anti tpo من 430 هست و بالاست . و من تو سیکل ivf هستم . تازه وارد سیکل شدم. کسی بوده با anti tpo بالا عمل ای وی اف موفقی داشته باشه؟ و ایا برای جنین مشکلی پیش نیومده؟

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.
نمیدونم به نظرم بتامتازون نزن،بذار آنا بیاد ببین چی میگه،اگه اشتباه نکنم آنا برا حساسیت پرومتازین می ...

سرچ کردم نوشته خطر نداره،خصوصا که اینم کورتون پرد هم کورتون که میخورم...ولی باز جرات نمیکنم بزنم...ولی خیلی سوزش و خارش داره

از اونم ورم معده درد شدید گرفتم و رفتم درمانگاه انگار باد خورد پهلوم درد میکنه...کلا حالم بده

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سرچ کردم نوشته خطر نداره،خصوصا که اینم کورتون پرد هم کورتون که میخورم...ولی باز جرات نمیکنم بزنم...و ...

برات چهار قل و آیه الکرسی میخونم عزیزم. یه کم دراز بکش جای گرم، فکرت رو مشغول کن،تا دردت آروم شه عزیزم

سلام به همه ی دوستان .من تا به حال اکثر دکترها بهم میگفتن که نازایی بدون علت شناخته شده داریم ولی تا ...

عزیزم تا آخر شب سر بزن،بچه هایی که جوابت رو میدونن میان راهنمایی میکنن حتما.ولی به نظرم الان نباید بری تو سیکل،باز دقیقش رو بچه ها میگن عزیزم

بچه ها خیلی سرم درد میکنه،بقیه علایمم رفتن،خیلی نگرانم،زنگ زدم منشی دکتر میگه سر درد ربطی به انتقال اینا نداره،برو دکتر ، یعنی چی شدم یهویی،تو نت نوشته سردرد ممکنه علایم بارداری باشه ولی نمیدونم چرا خیلی استرس دارم

بچه ها خیلی سرم درد میکنه،بقیه علایمم رفتن،خیلی نگرانم،زنگ زدم منشی دکتر میگه سر درد ربطی به انتقال ...

منم سر درد وحشتناک داشتم عزیزم ان شاالله خیره

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه