2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
حتما حتما .شما مثل من نرید دیر خبر بدیدا .من ناشی بودم سر دومی زود میام خبر میدم.وای از دست پژمان .م ...

بابا چه خبرتونه دو قلو بستون نیست مگه؟!!!!

همسرمن میگه همین میکرو اخریشه،بچه دومم نمیخوام...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشااا ،من که میترسم آز بدم

منم میترسم ولی میگم کاش میشد همین الان برم از  بدم راحت شم....خوبه برا تو نزدیکه من یه هفته مونده...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
باشه خاله لی لای مهربون جوجوهای قشنگم.... شیرینی هم رو چشام....استرس گرفتم...کاش زود یه هفته بگذره

آره کاش زودتر بگذره،حالت رو درک میکنم برای اینکه منم باهاتون ثانیه شماری میکنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چشم عزیزم رو چشم. عجب جای بکری زندگی میکنیا،یعنی عاشق بازارای محلی لنگرودم.

برا ماها به اندازه مسافرا جذابیت نداره لی لا جون
اما از اونجا که عاشق بازار رفتن هستم قول میدم بیای از صبح تا شب باهات تو بازار دور بزنم و خرید کنیم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام عزیزم خوب شد که آز دادین........ هم mthfr هم pai1 نشون میده مشکل داری عزیزم....... ژن غلظت خو ...

آنا عزیزم ممنون از جوابتون خودم هم با سرچ فهمیدم ولی باز گفتم از شما عزیز هم بپرسم من انتقال آخر آنوکساپارین هم داشتم ولی ویتامین ب را نداشتم بدون اینکه آز بدم دکتر معینی برام تجویز کرد ولی بازم منفی شد آسپرین و ویتامین ب و فولیک اسید  قبلش نخوردم ولی تو اون ۲ هفته انتقال فقط فولیک اسید را  خوردم cd هایی که زرنانی نوشته بود مشکلی نداشت فقط ۱۶ و ۵۶ را نوشت 

متاسفانه بدترين درد دنيا رو دارم تحمل ميكنم معلوم نيست تا كي ميبينه تا كي حرف ميزنه تا كي ميشنوه و.. ...

عزیز دلم امیدوارم به کمک خداوند سر بلند از این امتحان سخت بیرون بیای
و به پاداش این صبر خداوند بهتون یه جفت دختر و پسر سالم و صالح بده
و اگر خواست و صلاح خداوند هست این دلبندت هم خداوند شفای کامل بده که هیز چیزی از توان خداوند خارج نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لی لا ی مهربونم مگه ممکنه کسانی رو که تویه سخت ترین روزای زندگیم منو تنها نذاشتن من فراموششون کنم؟بخ ...

عزیز دلم شوخی میکردم باهات. مبارکتون باشه هزاران بار. خیلی مراقب خودت و نی نی ها باش عزیزم. بذار همسرت آواز بخونه یا هرکار دیگه ای که دلش خواست.پدر شادی میشه ایشون،حسابی خوش به حال بچه هاته عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وای لاله جون منم امروز یهویی اون تاپیکو دیدم یعنی داغون شدم...... اما خبر ثمین جون زندم کرد........

دقیقا اون چیزی که تونست حال منو سر جاش بیاره همین خبر خوب ثمین بود
واقعا ازش ممنونم که یه روز زودتر آز داد
چون با این کارش ما انتظار هم نکشیدیم

سلام عزیزم خوبی اره فدات خداروشکر بتا بالا رفته بود دکتر میگفت با توجه به روز انتقالت و سونو . سونو ...

اتی جان خدا رو شکر عزیزم
ان شاء ا... قلبش هم میبینی و خیالت جمع میشه

ثمین خوشگلم بازم بهت تبریک میگم خیلی خوشحالمون کردی با این خبر قشنگت کلی هم از ذوق گریه کردم خدارا صد هزار مرتبه شکر تازه به خدا گفتم اگر آزش مثبت نشه دیگه بهت شک میکنم

اسيد معده ام وقتي دراز ميكشم گلومو بشدت ميسوزونه طوريكه گلو درد گرفتم استراحت مطلقي هم شدم همش درازك ...

عزیزم سعی کن دراز کش کامل نباشی
چون این رفلاکس میتونه به مرور اذیتت کنه
تا همین جاش هم که باعث گلو درد میشه خودش اشکال داره
چون میتونه گلوت عفونت کنه و شدید بشه

سعی کن حالت دراز کشیدنت کاملا تخت نباشه
از قسمت کمر به سمت بالا یه مقدار شیب دار کن محل خوابت رو

بچه ها من از امروز عصر تقریبا یک وجب زیر نافم سمت راستم تیر کشید و نبض زد بعد هم قسمت داخلی ران راست ...

بله بله
خبراییه
انگار چرخ تاپیک رو روال افتاده ها شکر خدا