2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
وای وای من بعد چند روز غیبت اومدم تاپیک بگم انتقال دادم گفتم ببینم ثمین هم مثبت شد یا نه دیدم تیکر د ...

کجاتو تو دختر،،،،؟روز چندم انتقالی؟از خودت بگو در چه حالی؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم...خب خیلی خون میگیرن طبیعیه حالت بد بشه..الان خوبی؟

آره خدا روشکر خوبم انگار از تو یه سرازیری با شتاب زیاد پرت شدم پایین بعد دیدم یه خانمی دستمو گرفته وقتی بهوش اومدم 

خدایا شکرت😙
من امروز رفتم آزماشگاه از توی لیست آنا دوتای اول و دوتای آخر رو ندادم بقیه رو آزمایش دادم چشمتونروز ...

عزیزم.......

الهی آره خیلی زیادن........

عوضش ایشالله هر مشکلی هست خودشو نشون میده......

دوتای اول و آخر کدوما منظورته؟

میخوام بدونم چقدر مهم میتونن باشن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

فکر نمیکردم من را یادتون بیاد و گرنه زودتر میومد خبر بدم   😍😍البته مامانم نمیگذاشتن گوشی  دستم بگیرم منم یکشنبه انتقال دادم امروز میشه پنج روز دوران سختیه واقعا معلق بین امید و ناامیدی 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
عزیزم الهی هزار مرتبه شکر،،،،چقدر خدا بزرگه،،،،من  چند روزه نیومدم سایت،،،،فقط داشتم دنبال شما ...

فدات بشم پریا جون الهی خدا دل همه ی منتظرا رو شاد کنه .الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسي از پاسخت اناجان من خيلي نگرانم زير ٣٠هست خدا رحم كنه ميترسم

نگران نباش استراحت کن ولی بابت پروژسترون با تهران مشورت کن فکر کنم با این شرایطت باید داشته باشی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای ثمین راست میگی تورو خدا؟!!!!! ای خدا یعنی میشه...

شده عزیزمممممممممممم......

خدا خواسته و شده!!!!!!!

شما علایم چی داری ؟ انگار شما پنجشنبه انتقال داشتین راستی بلاستوتیست کردین ؟ چند تا شد ؟ 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
سلام دوستان منم باید میکرو کنم و خواننده خاموش بودم ، ولی با غم ها و شادیهاتون گریه کردم و خندیدم ث ...

مرسی عزیزم ببخش اشکتو در اوردم واقعا خدا خیلی بزرگه.خداروشکر الهی بزودی تیکر بارداریتو ببینیم و ذوق کنیم برات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فکر نمیکردم من را یادتون بیاد و گرنه زودتر میومد خبر بدم   😍😍البته مامانم نمیگذاشتن گوشی &n ...

عزیزم ایشالله ثمین جون استارتشو زده دیپه به لطف خدا قراره از این به بعد فقط مامان داشته باشیم........

ثمین جون چقد تیکر بارداری بهت میاد عزیزم😊

مرسی عشقم .الهی قسمت خودت بزودی .دیگه عجله کن من و نینیم چشم به راهمااااااا

عزیزم ایشالله ثمین جون استارتشو زده دیپه به لطف خدا قراره از این به بعد فقط مامان داشته باشیم....... ...

انشاالله واقعا خوشحال شدم نصیب همه منتظرها 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘