2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست
ثمین جون ببین چه کردی با یه گروه! مبارکت باشه عزیزم، انشاالله بارداری راحتی داشته باشی و به سلامتی ن ...

فدایه خودتون و نینیاتون.نینیه من انشالله خوش قدم میشه همه مامان میشن همه ها همه .به صف بشید شلوغم نکنید 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان مرسی از لطفتون و دلداری که بهم دادید امروز بعد ازمایش رفتم یه کت دامن واسه جشن عقد داداشم گرف ...

مبارکت باشه عزیزم.خخخخخ تا سه چهار ماه دیگه تنت نمیشه چه کیفی میده وقتی تپلی میشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شوهرم خل چیه تویه خونه میگرده برا خودش آواز میخونه

وای وای من بعد چند روز غیبت اومدم تاپیک بگم انتقال دادم گفتم ببینم ثمین هم مثبت شد یا نه دیدم تیکر داری خیییییییییلیییییی خوشحال شدم برات عزیزم حدا حفظش کنه 😍😍😍😍😍

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
سلام آنا جان خوب هستید؟جواب آزمایشت من را میبینید لطفل کنید بگید مشکل چیه؟

سلام عزیزم خوب شد که آز دادین........

هم mthfr هم pai1 نشون میده مشکل داری عزیزم.......

ژن غلظت خون داری........

احتمالا چند ماه قبل شروع سیکل ب۶ و ب۱۲ یا بکمپلکس و سایر مشابهاتش تجویز بشه.......

فولیک ۵ هم احتمالا داری.......

توی سیکلتم احتمالا سلکسان یا هپارین خواهی داشت تا زایمانت.....

عزیزم آب زیاد بخور لااقل روزی ۲-۳ لیتر.....

مواد غذایی سالسیلات دار زیاد بخور........

ویتامین کا دار رو احتیلط کن و زیاد نخور........

ایشالله این دفعه به لطف خدا مامانی.......

عزیزم ایمنیارو هم دادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان کرمانشاه از دیشب رو ویبره ست. از صبح چندبار لرزیده. الان هم باز لرزید!! همسرم خونه نیست. پسرم ...

وای باز شروع شد........

خدا رحم کنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رز سفیدم دقیقا همین اتفاقات برا منم افتاد و همچنین جوشای ریز روی پیشونی که تویه زندگیم سابقه نداشته ...

وای ثمین راست میگی تورو خدا؟!!!!!

ای خدا یعنی میشه...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز جونم انشالله ک خبرایی هست و مامان شدی یادمه ثمین هم این علائمو داشت

خدا کنه ..وای هنوز یه هفته مونده تا روز سرنوشتم😞

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم رفتم دکتر گفتم برام برای مشکل انعقادی آزمایش بنویس. بذار بگم کدومارو نوشته:  ANA, Anti d ...

یاس عزیز برا من همه اینا اوکی بودن حتی پروتئین سی و اس فقط همون تستهایی که ریرا جون گذاشت و وجود ژن غلظت خونو نشون میده مشکل داشتن.......

اونا به نسبت بقیه تستها گرون ترن اما میارزه چون مهمن......

یادمه اون زمان من همه تستهای ایمنی واتعقادیا که گذاشتی هزیتش با دو تا تست mthfr و pai1 تقریبا یکی بود......

حتما اینارو هم انجام بده چون مهمن.....

من امروز رفتم آزماشگاه از توی لیست آنا دوتای اول و دوتای آخر رو ندادم بقیه رو آزمایش دادم چشمتونروز ...

عزیزم...خب خیلی خون میگیرن طبیعیه حالت بد بشه..الان خوبی؟

وای وای من بعد چند روز غیبت اومدم تاپیک بگم انتقال دادم گفتم ببینم ثمین هم مثبت شد یا نه دیدم تیکر د ...

به سلامتی عزیزم پس برو تو صف +ها چون کلی مامان داریم پشت سر هم........