2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
كتايون جان عزيزم نميدونم ربطي داره يا نه ، من هم موي سفيد داشتم ولي توي بارداري خيلي بيشتر شده البته ...

اره عزیزم شایدم 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
ما هم همسرم مشکل چسبندگی اسپرم داره یعنی پارامتر agglutination بالا بوده و باعث میشده بقیه موارد هم ...

عزیزم به جمعمون خوش اوندی.....

والا نمیدونم با چه حسابی براتون آی یو آی انجام دادن.......

عزیزم کار خوبی میکنی حتما پیگیر باش که آزهای تکمیلیو انجام بدی.......

ایشالله هر مشکلی هست خودشو نشون بده و به راحتی هم قابل حل باشه.......

منتظر خبرای خوبت هستم عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فكركنم از استرسه من بعد فوت مادرم يهو سفيد شد

خدا رحمت کنه مادرتونو روحشون شاد امروز پنجشنبه اس یه فاتحه میخونم براشون 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
آتی جون دوبار سقط داشتم. بار اول طبیعی باردار شدم و ساک  خالی بود. بار دوم انتقال دادم قلب هم ت ...

سها جون میشه جزئی تر بگی بعد از سقط کدوم آزمایشارو دادی که مشکل ایمنی و انعقادی شما مشخص شد؟؟؟ آخه منم یه سری آزمایشانجام دادم البته بعد از چند ماه از سقطم. همه منفی بود! دیگه نمیدونم همونموقع باید انجام میدادم شاید اونموقع مثبت میشد وبعدا منفی شده! خودم هم موندم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

دوستان کرمانشاه از دیشب رو ویبره ست. از صبح چندبار لرزیده. الان هم باز لرزید!! همسرم خونه نیست. پسرم خوابه! خدا بخیر بگذرونه!

من همه آزمایشای دیگه رو دادم ولی تیروییدو نه! البته چون تا ۴ ماهگی همون رویان میرفتم دیگه حتما خودشو ...

شما بارداری؟ آخی نمیدونستم. ان شالله بسلامت بغلش کنی عزیزم. خوب خطر برای سه ماه اول هست. نگران نباشین. حالا دفعه بعد دکترتون خواست آزمایش بنویسه بگین اینم بنویسه. 

ذوق زده ام، حالم فراتر از خوشحالیه. عزیزم شوهرت خل نشده، الان منو میدیدی چی میگفتی؟ همینجور بشکن زنا ...

شوهرم خل چیه تویه خونه میگرده برا خودش آواز میخونه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تو جشن و مهمونیه لابد بارانبهاری عزیز،که مارو فراموش کرده ههه

لی لا ی مهربونم مگه ممکنه کسانی رو که تویه سخت ترین روزای زندگیم منو تنها نذاشتن من فراموششون کنم؟بخدا دکترم رشت هستش حدودا 2ساعت فاصله داریم با ترافیک و اینجور چیزا میشه 3ساعت.برا خونه هم خرید داشتم مجبور شدم برم فروشگاه دیر رسیدم خونه.شوهرمم زوم کرده بود روم که کم برو نت .وقت نکردم بیام از تک تکتون تشکر کنم بخاطر اینهمه لطف

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من از امروز عصر تقریبا یک وجب زیر نافم سمت راستم تیر کشید و نبض زد بعد هم قسمت داخلی ران راست ...

رز سفیدم دقیقا همین اتفاقات برا منم افتاد و همچنین جوشای ریز روی پیشونی که تویه زندگیم سابقه نداشته من کلا اصلا حتی تویه نوجوونی هم جوش نمیزدم ولی الان خیلی واضح جوش زدم الهی که مامان شدی ای خدا نمیدونی چقدر سخته محبت اینهمه گل رو جواب داد بذار به روزم بیوفتی ببینی چقدر سخته اینهمه پیام رو بخونی و نتونی به همشون جواب بدی .خدایا شکرت.مامان گلی شک نکن

حتما انجامشون بده...... البته انعقادیا مهمتره چون خطر واسه خودتم هست.......

عزیزم رفتم دکتر گفتم برام برای مشکل انعقادی آزمایش بنویس. بذار بگم کدومارو نوشته: 

ANA, Anti ds DNA,CBC, PT, PTT, INR, BT, TT, Antilupus coagulant Ab, آنتی بادی گلیکوپروتئین B2, آنتی کاردیولیفین  Ab, پروتئین c و پروتئین s ، آنتی فسفولیپیدAb,و ESRو CRP. 

البته لیست شمارو برده بودم به دکتر گفتم بنویسه اما اینارو برام نوشته. هنوز انجام ندادم. همه اینارو بغیر از پروتئین sو c،  حتی کاملتر از اینارو خرداد ماه انجام دادم همه منفی بوده!  بنظر شما با اینا مشکل انعقادی مشخص میشه؟؟ یا چیکار کنم؟

امشب چه شب خوبيه واسه ثمین.. الهی خداوند این شبهاي خوب رو دايمي کنی واسشون 

الهی آمین .انشالله بزودی قسمت تک تکتون