2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048143 بازدید | 684646 پست
آنا جون شما هم کمک کنی ممنون میشم، مثلا من نتایج آز تیروییدم تو سالهای اخیرو مینویسم شما تحلیلش کن!( ...

عزیزم خوبه که تی اس هاشت همیشه اوکی بوده.......

اصلا به چیزای بد فکر نکن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون و بقیه دوستان ، پی جی اس همون پی جی دی هست ؟؟ یا فرق داره؟ و این که چند نوع هست؟؟ البته به ج ...

آزیتا جون تل گرامم کار نمیکنه بذار ببینم اون مطلبی که لیلا جون ترجمه کرده بودو دارم........

پیدا کردم پست بعدی میذارم واست.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

تفاوت پی جی اس و پی جی دی:

پی جی دی(PGD) تشخیص  ژنتیکی قبل از لانه گزینی  

پی جی اس(PGS) غربالگری ژنتیکی قبل از لانه گزینی 

پی جی دی (PGD) یک تشخیص کامل قبل از تولد میباشد کاربرد آن هم در زوجهای ناباروری است که با روش لقاح مصنوعی جنین تشکیل داده اند، هدف آن تشخیص بیماریهای ژنیتیک میباشد که از والدین به جنین منتقل میشود، بیماریهای خاص ژنتیکی ارثی، راه حل برای درمان این زوجها اجتناب از تشکیل جنین با گامتهای خودشان میباشد. منظور از اسپرم و تخمک آنها استفاده نشود بلکه پیشنهاد گرفتن جنین اهدایی از لحاظ کروموزومی میباشد.

پی جی اس(PGS) هم روشی میباشد که تکنیک به کار برده در آن کاملا با  تکنیک پی جی دی یکسان میباشد، کاربرد آن هم در زوجهایی است که با روش لقاح مصنوعی جنین تشکیل داده اند و هدف آن بهبود نتیجه درمان ناباروری از جنینهای تشکیل شده میباشد. بخصوص آناپلوییدی و آنومالی یعنی غیر طبیعی بودن ساختار کروموزومی جنین میباشد و همچنین دقت روی ساختار مورفولوژیک یعنی ساختار ظاهری جنین هم میشود.

درPGD/PGS از جنین در مرحله بلاستوسیت یعنی جنین 5 روزِ یا 6 روزِ، بیوپسی صورت میگیرد زیرا در این مرحله صدمه غیر قابل جبران به جنین به نظر میرسد که کمتر باشد و دی ان ای این سلول برداشت شده، به روش مولکولار بررسی میشود.

هر دو روش برای تشخیص جنین سالم هستند. 

@microinjection

نمیدونم والا. برام تستهای تشخیصی تکمیلی هم ننوشت. اونموقع هیچی از مشکلات انعقادی و خودایمنی نمیدونست ...

حتما انجامشون بده......

البته انعقادیا مهمتره چون خطر واسه خودتم هست.......

آنا جون اون تاپیکی که گفتی رو دیدم،اما چون میخوام میکرو کنم گفتم چه کاریه برم بخونم،بعد سر خودم هی م ...

من بهتون توصیه میکنم نخونین چون رو روحیه واقعا اثر میذاره شما فقط براش دعا کنین.........

همینکه بدونین یکی به دعا نیاز داره کافیه.........

از دوستان خواستن لینکشو بذارم اما من با عرض معذرت نذاشتم چون نمیخواستم روحیه تاپیک تغییر کنه......

من همه آزمایشای دیگه رو دادم ولی تیروییدو نه! البته چون تا ۴ ماهگی همون رویان میرفتم دیگه حتما خودشو ...

عزیزم شک نکن دادی......

تو غربالگری که صددرصد دادی......

عزیزم شک نکن دادی...... تو غربالگری که صددرصد دادی......

مرسی آنا جون بابت دلگرمیت، انشاالله که همینطوره،اتفاقا آزمایشامو که داشتم نگاه میکردم دیدم همون اول کاری که واسه تشکیل پرونده رفتیم یه سری تست مربوط به ایمنی و این چیزا هم بوده که من اون موقع سر در نمیاوردم،پس حتما حواسشون به همه چی بوده و هست ، انشاالله!

بازم ممنون از راهنماییت عزیزم

عزیزم الهی هزار مرتبه شکر،،،،چقدر خدا بزرگه،،،،من  چند روزه نیومدم سایت،،،،فقط داشتم دنبال شما ...

ممنونم خواهری انشالله خدا دل همه ی منتظرا رو شاد کنه و همه زود زود مامان بشن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آخ گل گفتی،ته تهش یه عکس رنگی میدن،اگه لوله ها باز باشه،اسمش رو میذارن ناباروری بدون علت! یه دکتری ...

دقیقا..........

واقعا من موندم چطور همچین دکترایی وجدانشون اجازه میده طبابت کنن!!!!!!!

سلام انا جون ببخشيد عزيزم شما طول سرويكس تون رو كفتن چقدره در سونو انومالي؟

عزیزم اولی ۳۷ بود دومیو یادم نیست اما بالای ۳۰ بود......

البته اگه اشتباه نکنم......

مرسی عزیزم الهی قسمت تک تکتون .تیتر ساده بود عدد نوشته بالای ۲۰مثبت.

سلام دوستان منم باید میکرو کنم و خواننده خاموش بودم ، ولی با غم ها و شادیهاتون گریه کردم و خندیدم

ثمین جان دیروز کلی اشک شوق ریختم دیدم مثبت شدی

همش یادم به اون دفعه میفتاد که همسرتون گریه کرد

خدا رو شکر بالاخره نتیجه گرفتین

ان شاالله نه ماه آروم رو پیش رو داشته باشی

آنای گلم از شما هم ممنون که مثل خواهر حتی مثل مادر ما ها رو بی چشم داشت کمک و راهنمایی می کنی

ما هم همسرم مشکل چسبندگی اسپرم داره یعنی پارامتر agglutination بالا بوده و باعث میشده بقیه موارد هم پایین بیاد 

تحرک در حد 13 در صد و مورفولوژی 4% 

چند ماه پیش هم همسرم با درد اورژانسی بیضه جراحی شد که شک به تورشن داشتن ولی خدا رو شکر نبود ولی در حین جراحی فهمیدن تنگی مجرا داشته و آنالیز اسپرم بعد از جراحی به طرز عجیبی چسبندگی پایین اومد ولی همچنان مورفو و تحرک بی تغییر

ذو بار آی یو آی منفی داشتم و حالا هم می خوام آزمایش های تکمیلی رو اول انجام بدم و بعد با تمام توان و انرژی مثبت ادامه بدم

توکل به خدا و امید به معجزه ش

عزیزم استرسم میتونه تاثیر داشته باشه...... بیخیال بهش فکر نکن....... دیگه مامان شدی موی سفیدم داشت ...

من جونمم میدم موی سفید ک سهل است عزیزم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه