2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم خوبی اره فدات خداروشکر بتا بالا رفته بود دکتر میگفت با توجه به روز انتقالت و سونو . سونو ...

به سلامتی شکر خدا  ان شاءالله ک خیر

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی پرسیدی عزیزم

بهترین قرص ضدبارداری چیه که عوارضش کمتر باشه دکتر بهم واسه میکرو ال دی داده بنظرتون خوبه یا عوضش کنم؟؟؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
 بهترین قرص ضدبارداری چیه که عوارضش کمتر باشه دکتر بهم واسه میکرو ال دی داده بنظرتون خوبه یا عو ...

قبلا ضد بارداری استفاده نکردی اولین بارته ؟ عزیزم اگه قبلا خوردی و اذیتت نمیکرده همون مارک رو بگیر ولی اگه اولین بارته روکین به نظرم خوبه واسه منکه عوارضش کمتر بود یه سری یه بسته خارجی گرفتم ۸۰ هزار تومن به حدی اذیت شدم فقط دعا میکردم تموم بشه . به نظرم زیاد سخت نگیر این یه ماه واسه میکرو میخوری همون ال دی که دکتر میده خوبه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها من از امروز عصر تقریبا یک وجب زیر نافم سمت راستم تیر کشید و نبض زد بعد هم قسمت داخلی ران راستم تا حدود 4 انگشت پایینتر خیلی درد گرفت.الانم بیشتر شد یهویی...انگار میخ فرو میکنن تو پام...میزنه به پشت رونم....میگم به لانه گزینی ربط داره؟یعنی ممکنه خبرایی باشه؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام عزیزم خوبی اره فدات خداروشکر بتا بالا رفته بود دکتر میگفت با توجه به روز انتقالت و سونو . سونو ...

خداروشکر. میگم شما بعد از مثبت شدن بتا آزمایش تیروئید ندادین؟ اگه نه که یه بار آزمایش TSH بدین. باید زیر 2.5 باشه.  من خودم از این تیرویید ضربه دیدم حالا به همه پیشنهاد میکنم بعد از بارداری چک بشن. ان شالله سونوی قلب هم بسلامتی  برین و خوش خبر برگردین.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بچه ها من از امروز عصر تقریبا یک وجب زیر نافم سمت راستم تیر کشید و نبض زد بعد هم قسمت داخلی ران راست ...

روز چندم انتقال هستین؟

اسيد معده ام وقتي دراز ميكشم گلومو بشدت ميسوزونه طوريكه گلو درد گرفتم استراحت مطلقي هم شدم همش درازك ...

برای چی استراحت مطلق شدی عزیزم؟ برای اینکه اسید معده بالا نیاد، همیشه زیر سرت بالش بزرگ بذار. بعد از غذا بلافاصله دراز نکش. کلا تو بارداری ترش کردن شایع هست. تازه ماههای بعد ان شالله رحم بزرگتر بشه به معده بیشتر فشار میاره.

جریان اون تایپیک چیه؟ فضولیم گل کرده

وای بارانبهاری جون من که خیلی داغون شدم یعنی اگه خبر خوشحال کننده ثمین جون نبود حالا حالا نمیتونستم خودمو پیدا کنم.......

بهتره نرین تو تاپیک اما از تک تکتون میخوام برا استارترش که بچش سقط شد خیلی دعا کنین که دلش آروم بگیره........

اسمش  آرامممممممممم جونه خیلی دعاش کنین.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جوابمو نمی دید 😓😓

عزیزم سوالت چی بود نمیدونم جواب دادم یا نه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خدارو شکر عزیزم......

خیلی مراقب خودت و وروجکات باش عزیزم........

اسيد معده ام وقتي دراز ميكشم گلومو بشدت ميسوزونه طوريكه گلو درد گرفتم استراحت مطلقي هم شدم همش درازك ...

عزیزم بالشتو شیبدار بذار و بیشتر به سمت چپ بخواب.......

کمترش میکنه رفلاکستو......

ضمنا اگه سوپ یا چیز آبکی خوردی بعدش بلافاصله نخواب.......