2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048142 بازدید | 684646 پست
دوستای گلم یه چیز میگم مسخرم نکنیدااااا موهام سفید داره میشه , ربطی به بارداری داره؟ خیلی زیاد شدن ق ...

كتايون جان عزيزم نميدونم ربطي داره يا نه ، من هم موي سفيد داشتم ولي توي بارداري خيلي بيشتر شده البته من خوب خيلي وقته موهام رو رنگ نكردم شايد هم به همين خاطر بيشتر نشون داده ميشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا من چی دیدم چی خوندم اصلا انتظار دیدن این پست رو نداشتم اصلا امشب نمیخواستم بیام اینجا چون ...

وای لاله جون منم امروز یهویی اون تاپیکو دیدم یعنی داغون شدم......

اما خبر ثمین جون زندم کرد........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم یه چیز میگم مسخرم نکنیدااااا موهام سفید داره میشه , ربطی به بارداری داره؟ خیلی زیاد شدن ق ...

عزیزم استرسم میتونه تاثیر داشته باشه......

بیخیال بهش فکر نکن.......

دیگه مامان شدی موی سفیدم داشته باشی ایراد نداره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
يعني با داروهاش و اينا زير 20 ميليون ميشه?

عزیزم پی جی اس رو هزینشو افسون جون دقیقتر میدونه......

که گفت حدودای یه تومن هر جنین بعلاوه سه تومنی انگار و هزینه میگرورم یه چیزی حدوای ۷-۸ نهایتشو در نظر بگیر.....

عزیزم هیستروسکوپی یعنی دیدن رحم ...رحم بررسی میکنن و عملش ب صورت تشخیصی و درمانیه یعنی اگه در داخل ر ...

ممنونم عزیزم. ان شالله عمل خوبی داشته باشی و هیچ مشکلی پیدا نشه. بزودی ان شالله برای مثبت شدن آزمایش شما شادی کنیم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
خانما ثمین کجاست

رفته بود مطب دکترش. حتما دیر رسیده خونه داره استراحت میکنه. آخه مطب دکترش رشت بود انگار. خودشونم تالش بودن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

عاطی ازمایش دادی ؟

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
عاطی ازمایش دادی ؟

سلام عزیزم خوبی اره فدات خداروشکر بتا بالا رفته بود دکتر میگفت با توجه به روز انتقالت و سونو . سونو یه ۳.۴ روز کمتر نشون میده ولی گفت فرض رو به این میزاریم دیر لانه گزینی کرده دیگه گفت ایشالا دوهفته دیگه برم سونو قلب

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉