2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
مرسی عزیزم الهی قسمت تک تکتون .تیتر ساده بود عدد نوشته بالای ۲۰مثبت.

ثمین جون من هر روز ۱۴۰۰ صلوات میفرستم به نیت چهارده معصوم،امروز به نیت تو برای سلامتی خودت و نی نی نی های گلت میفرستمشون،الهی همیشه شاد باشی،باور کن همسرم گفتم مثبت شدی گریه کرد،میگه هر روز براش دعا کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه حس زیباییه میبینم دوستان انقدر برا همدیگه ذوق دارن و احساسهای نابی تو این تاپیک داره فوران میکنه.......

اینجا که میام و این حسهارو میبینم میفهمم هنوز انسانیت نمرده و دنیا زیباییهای قشنگی داره که باید پیداشون کرد و ازش لذت برد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا شوهرم هم گفت اگه خیلی اذیتی بریم سونو شاید رفتم دعا کن برام گلم

عزیزم سعی کن تاپیکهای مشکلات بارداری و سقط رو نخونی. مطمئن باش نی نی هات شاد و پرانرژی دارن رشد میکنن. من خودم هرموقع از استرس میرفتم سونو میدیدم نی نی تو شکمم راحت گرفته خوابیده! دکترم تو مطبش سونو داشت.  تو هفته های بعد از 14 هم کامل شکلش مشخص بود! چندبار کامل مشخص بود دیدم راحت گرفته خوابیده. درحالیکه من انقدر استرس داشتم که آیا زنده ست؟! خلاصه این نگرانیا برای همه پیش میاد.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
برای عمل هیسترو بهمون سوند وصل میکنن؟؟

بهار جون ببخشیدا میخواستم بپرسم هیسترو چیه؟!!! خیلی اینو تو تاپیک دیدم اما نمیدونم چیه و برای چی انجام میشه؟ برای چه کسانی هیسترو باید انجام بشه؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام آنای مهربونم و همه ی خواهرای عزیزم .خواهریا همتون دعوت شدید شمال .آزمایشم مثبت شد.انقدر گریه کر ...

الهی شکر صد هزار مرتبه شکر خیلی خیلی برات خوشحال شدم واقعا انگارخودم باردار شدم  خدا ان شاءالله نه ماه باردار به سلامت بگذرونی

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
وای چه حس زیباییه میبینم دوستان انقدر برا همدیگه ذوق دارن و احساسهای نابی تو این تاپیک داره فوران می ...

آنا جون میگم من روز جمعه نیم سی سی اچ سی جی زدم،تا روز جمعه اثرش از تو بدنم میره که آز بدم ؟ دلم میخواد بیبی چک بزنم همسرم نمیذاره 

ثمین جان تو شهر ما جنوبی ها وقتی کسی به حاجتی ک خیلی منتظرش بود رسید انگشت بزرگ باش میگیرن تو دست به نیت حاجت روایی انگشت  بزرگ پا راستت بگیر به نیتی ک ان شاءالله من هم  باردار بشم 

ثمین بلند شدم سجده شکر کردم برات الهی شکر چون هر روز دنبال پستتات بودم ک از حال احوالت با خبر بشم 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

samin خیلیییییی خوشحالم ، از اونایی هستی که با مثبت شدنشون کلی اشک شوق ریختم نمیدونی چقدر برات خوشحالم ،الهی شکر ،الهی مبارکت باشه، ایشالله بقیه دوستای گلم هم مثبت بشن،همچنین خودم ،آمین.😘😘😘😘😘😘

رز جان شما مسیول اتوبوسی عزیزم، کارارو ردیف کن من خودمو میرسونم ، همه دست جمعی شمال ، 😍😍😍😄😄😄، گفته بودم مسافت اصلا برام مهم نیست ، بچه ام هم میزنم زیر بغل در خدمتتونم .😂😂😂😂

با تشکر.

ثمین حتما تیتر بده که 48 ساعت دیگه هم تکرار کنی که از روند رشدش مطمئن شی

چشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....