2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
سلام.دلم خیلی گرفته حالم اصلا خوب نیست..من تو شهر غریب زندگی میکنم از خانواده دور هستم تنهای تنهام.ه ...

عزیز دلم تک تک دوستات حرفاتو میفهمن.......

درد تنهایی.......

دست تنها بودن......

حسرت مادر شدن......

همه اینا رو دل آدم سنگینی میکنه اما ایشالله روزای تلخ میرن و جاشونو میدن به خوشیا........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان هزینه فریز کردن جنین ها چقدره؟

والا بستگی به مرکز داره واسه من که ۴۴۰ گرفتن برا دو تا جنین سال ۹۴.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جانم مالیدن روغن سیاهدانه به شکم و کمربند پشم شتر تا کی ادامه بدم؟ 2 ساله این کمربند بستم... &nb ...

عزیزم خودت تغییر رو حس خواهی کرد.......

برا رحم سردت این نکاتو رعایت کردی؟

اگه اینطوره به مرور میبینی رنگ پریودت تغییر میکنه......

دیگه زیر شکمت سرد نیست.......

والا من که تا سه ماه اول بارداری داشتم بعدش دیگه خودم حس کردم نیاز ندارم چون دیگه شکمم گرم بود و مثل قبل سرد نبود.......

سلام آنای مهربونم و همه ی خواهرای عزیزم .خواهریا همتون دعوت شدید شمال .آزمایشم مثبت شد.انقدر گریه کردم که توان حرف زدن ندارم نمیدونم ازتون چطوری تشکر کنم همتون با امیداتون منو شاد کردید نق و نوقامو تحمل کردید خداروشکر بلاخره دلم شاد شد .شوهرم انقدر گریه کرده و همتون رو دعا کرده که حد نداره همتوننو دوست دارم الهی همه ی منتظرا ی روز این لحظات رو تجربه کنن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جانم مالیدن روغن سیاهدانه به شکم و کمربند پشم شتر تا کی ادامه بدم؟ 2 ساله این کمربند بستم... &nb ...

روغن سیاه دونه از چه روزی استفاده میکنی و از کجا خریدی

خدایا شکرت😙
من 0.4 هستم ای خدا پس من هم امیدوار باشم که مثل شما نتیجه بگیرم

بله عزیزم

حتما امیدوار باش

تازه من شوهرمم مشکل داشت

ولی شکر خدا با اولین میکرو باردار شدم

فقط توکل، توکل، توکل به خدای مهربون

سلام آنای مهربونم و همه ی خواهرای عزیزم .خواهریا همتون دعوت شدید شمال .آزمایشم مثبت شد.انقدر گریه کر ...

وای ثمین ...خدا یا شکرت....وااای

خدا شاهده برای اولین بار از مثبت شدن کسی دارم اشک میریزم...ثمین نمیدونی چقدر خوشحالم برات...نمیدونم چی بگم چطوری خوشحالیمو بهت نشون بدم....خدایا شکرت

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام آنای مهربونم و همه ی خواهرای عزیزم .خواهریا همتون دعوت شدید شمال .آزمایشم مثبت شد.انقدر گریه کر ...

ثمين جووووونم خداروشكرررررر هزاراااان بار تبريك ميگم

اين شاذي گواراي وجود شما و همسرترن باشه

انشاالله كه بخير و خوشي بگذروني

دلم میخواد بپرم بالا پایین ولی خب معذورم...

وای که چقدر حالم بد و گرفته بود امروز...بهترین خبری بود که میتونست حال منو انقدر خوب کنه....

ثمین خودتو عوض من بغل کن و محکم ببوس...

یک دنیا تبریک به تو و همسرت...

ولی بخدا دلم میگفت مامانی....خدایا شکرت

صبح دیدم نیستی گفتم این خانم رفته ازمایش....درست حدس زدم...بتات چنده ثمین....

یکی منو از برق بکشه تا نسوختم از شادی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

ثمین جون تبرررریک،نمیدونی چقدر خوشحال شدم،هزارا بار شکر که نتیجه گرفتی،خدا حفظشون کنه انشااا، بتات چند بود ؟؟