2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
خانما لطفا اونایی که همسراشون مثل همسر من آزواسپرم هستن وقتی این پستو خوندن جواب بدن دکتر به همسر من ...

عزیزم اطلاعاتم تو این زمینه کمه اما ممکنه اصلا راه خرخ نداره یعنی انسدادی در کار نیست فقط مادرزادی راه خروج نداره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منظورم اینه که نگران کم کردن آمپولت نباش چون اگه پروژسترونت کم باشه به لک و خونریزی می افتی... ...

آنا جون من کلا آدم استرسی ام

از بچگیم اینجوری بودم

شوهرم گفت اگه خیلی اذیتی بریم سونو

بعدشم گفت باید کلا گوشی رو ازت بگیرم که انقدر نری مطلب بخونی و استرس بگیری😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای عمل هیسترو بهمون سوند وصل میکنن؟؟

عزیزم نه فکر نکنم وصل کنن......

من که لاپراهیسترو بودم وصل نکردن عملمم سه ساعت طول کشید.......

برا زایمانمم وصل نکردن........

فکر نکنم برا هیستروی معمولی بخوان وصل کنن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نه فکر نکنم وصل کنن...... من که لاپراهیسترو بودم وصل نکردن عملمم سه ساعت طول کشید....... برا ...

چه خوب ک برای لاپرا و زایمانتون سوند نداشتی...راسی آنا جون شما ادامه بارداری و زایمان با خود طرازی بودید یا نه؟

آنا جون من کلا آدم استرسی ام از بچگیم اینجوری بودم شوهرم گفت اگه خیلی اذیتی بریم سونو بعدشم گفت ب ...

حق با همسرتونه....ببین من وقتی انتقال داده بودم فقط مبحث هایی ک مثبت بود رو میخوندم...من انتقالم با ی خانومی بود اینجا ب اسم مهناز ک انشالله هر جا ک هست سلامت باشه ایشون آزمایشش از من چندروز زودتر بود و متاسفانه منفی شدن باورت میشه از منفی شدن مهناز من دیگه بهم ریختم و استرس گرفتم و حالم بد شد میخوام بگم یعنی انقد این مطالب و مسایل مجازی روی آدم تاثیر میزاره

عزیزم اطلاعاتم تو این زمینه کمه اما ممکنه اصلا راه خرخ نداره یعنی انسدادی در کار نیست فقط مادرزادی ر ...

نه عزیزم دکتر گف مجاری اسپرم بر باز هستن فقط سمت چپ یه کم تنگ تره یه همچین چیزی گفتن 

خداجونم شکرت       
اتفاقا شوهرم هم گفت اگه خیلی اذیتی بریم سونو شاید رفتم دعا کن برام گلم

عزیزم منم هر وقت دیگه نمیتونستم استرسمو کم کنم سونو میرفتم........

الان دیگه سونوی شکمی هم جواب میده........

سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده: در وهله اول با توجه به بدن مادر (بر اساس آزهای هورمونی و سونوی ر ...

ممنون عزیزم متن خوبی بود

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آنا جون من کلا آدم استرسی ام از بچگیم اینجوری بودم شوهرم گفت اگه خیلی اذیتی بریم سونو بعدشم گفت ب ...

عزیزم تو تاپیکهای دیگه نرو......

یه به قول همسرت کلا اینترنت نیا یا لااقل هر جایی نرو......

عزیزم منم هر وقت دیگه نمیتونستم استرسمو کم کنم سونو میرفتم........ الان دیگه سونوی شکمی هم جواب مید ...

ممنون ازت آنا جون

خدا خیرت بده که همیشه آروممون میکنی

من هفت هفته هم سونوی شکمی رفتم برای قلب

عزیزم نه فکر نکنم وصل کنن...... من که لاپراهیسترو بودم وصل نکردن عملمم سه ساعت طول کشید....... برا ...

برای منم وصل نکردن ی سرم تو دستت وصل می کنن فقط که بیهوشی و مسکن و... تو همون سرم می زنن

برای من درد هیسترو خیلی خیلی زیادتر از پانکچر بود