2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
ولي آنا جون من قزل رو هم شنيدم فقط رودخانه اي خوبه كه اون هم الان به سختي گير مياد ، من خودم فقط سال ...

والا منم برعکس شنیده بودم پرورشی چون احتمال جیوه داشتن نداره خوبه......

البته من کلا خیلیم ماهی نخوردم........

اما ماهی یه بارو معمولا میخوردم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ولي آنا جون من قزل رو هم شنيدم فقط رودخانه اي خوبه كه اون هم الان به سختي گير مياد ، من خودم فقط سال ...

البته رودخونه ای هم باید خوب باشه کلا ماهی دریا ریسک جیوه داره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون اشتباه کردم برای من 46 بود که 20 تا از رنجش بالاتر بود

کشتی منو دختررررررر......

دویست خیلی وحشتناک بود.......

خوبه خدارو شکرررررررر......

نگران نباش قابل کنترله اما ترجیحا حتما با روماتولوژ یه ویزیتی شو.........

آنا جون توروخدا به دادم برس😢  من طبق تاریخ پری الان وارد هفته نهم شدم ولی حس میکنم شکمم ک ...

عزیزم نگران نباش منم بعضا اینطوری میشدم حتی تو ماههای بالاتر.......

یهویی میدیدم شکمم خیلی کوچیکتر شده........

هول میکردم اساسی که پس کجا رفته؟

اینطوری نگران نکن خودتو......

داره قایم باشک بازی میکنه.......

من حتی یه بار سه روز مونده به غربالگری انقدر استرس کشیدم همسرم گفت پاشو بریم سونو......

پس از این لحاظ نگران نباش چون بچه های این دوره زمونه هستن دیگه سر به سر مامانشون میذارن.......

اگه به خاطر آمپول (اگه منظورت پروژسترونه) باشه با کم شدنش اگه غیر معقول بود به لک و خونریزی می افتادی........

عزیزم نگران نباش منم بعضا اینطوری میشدم حتی تو ماههای بالاتر....... یهویی میدیدم شکمم خیلی کوچیکتر ...

انا جون اخه دیشب یه نفر تاپیک سقط فراموش شده زد

میگفتن هیچ علایمی نداره، حتی ممکنه دل درد و لکه بینی هم نداشته باشی

از دیشبه بدجور استرس گرفتم😔

خانما لطفا اونایی که همسراشون مثل همسر من آزواسپرم هستن وقتی این پستو خوندن جواب بدن دکتر به همسر من گف که مشکلمون انسدادی نیست ولی تو بیوپسی اسپرم فراوان پیدا شد حالا این برای من سواله اگه انسدادی نیس پس چرا اسپرم تو نمونه صفره؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
انا جون اخه دیشب یه نفر تاپیک سقط فراموش شده زد میگفتن هیچ علایمی نداره، حتی ممکنه دل درد و لکه بین ...

راز عزيزمنم الان اگر خدا بخاد هفته ١٩هستم ولي يكي ببينتم متوجه نميشه باردارم دوروز پيش رفتم اكوقلب جنين كلي خانم باردار بودن همين حدود١٨تا١٩هفته اصلا مشخص نبود باردارن براي شكم زوده بعد ٢٥هفته مياد

حدود بیست روز هم مونده تا غربالگری نمیدونم چطوری تا اونموقع سر کنم از همه بدتر اینکه به دیگران ...

كاملا طبيعيه اين حس براي ارامشت يه سونو ساده برو بهتر استرسه منم هزار تا سونو رفتم بخاطر اين استرسا

انا جون اخه دیشب یه نفر تاپیک سقط فراموش شده زد میگفتن هیچ علایمی نداره، حتی ممکنه دل درد و لکه بین ...

عزیزم منظورم اینه که نگران کم کردن آمپولت نباش چون اگه پروژسترونت کم باشه به لک و خونریزی می افتی.......

سقط فراموش شده قضیش فرق داره.......

میدونم ممکنه اوایل علایمی نداشته باشه........

عزیزم ببین اگه به این چیزا فکر کنی که کل نه ماه بارداریت هر دم به دقیقه باید از این فکرا بکنی........

قرار نیست یه نفر سقط فراموش شده داره تو هم داشته باشی......

حدود بیست روز هم مونده تا غربالگری نمیدونم چطوری تا اونموقع سر کنم از همه بدتر اینکه به دیگران ...

عزیزم مهم خودتی با دیگران کاریت نباشه........

خودتو گذاشتی نگران حرف دیگرانی؟