2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست
دوستهای گلم عجیب امروز دلم گرفته از بدو بدو های درمان از سردرگمی از کوتاهی های پزشکی تو این مدت دوند ...

عزیزم حق داری.......

اکثرمون این دورانهای یاس و خستگی و سردرگمیو داشتیم.......

سعی کن در کوتاهترین زمان ممکن از این شرایط خودتو خارج کنی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای عکس رنگی رحم چند تا دکتر رفتم ولی جواب مشحصی بهم نمیدن، و منم دو بار پانکجر و منفی شدن و تجربه ...

عزیزم میخوایی یه سر کلینیک آندومتریوز ابن سینا هم برو.......

اما ترجیحا با پاد مهر ویزیت شو........

ببین نظر ایشون چیه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من تنبلی تخمدان دارم 

یعنی یکی از دغدغه های زندگیم همیشه پریود شدنه

الان سه روزه دوفاستونم رو ول کردم  هنوز پریود نشدم 

تو دعاهاتون منم دعا کنید 

زودتر بشم ، این ماه انتقالمه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آناجون دوستم لک دیده میشه شیاف اضاف کنه؟ میگه زنگ زدم پرستار گفته باید فردا بیای معاینه بشی

معاینه به هیچ وجه خوب نیست.......

سونو حالا شاید به درد بخوره......

درد نامعقول که نداره؟

عزیزم سر خود شیاف اضافه نکنه.......

اگه با استراحت لکش کنترل میشه اضافه نکنه.......

برای اینکه شکم آب نیاره فکر کنم باید دوغ شور و سفیده تخم مرغ بخوری

دوغ برا قبل پانکچر خوب نیست اما بعد پانکچر اگه انتقال کتسل بشه خوبه........

دو تا پروژسترون بزن اگه عجله داری...منم تنبلی دارم میکرو قبلم هر کاری کردم نیومد تا خودش راضی شد تشر ...

زدم دوتا  هفته پیش

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
آنا جون منم جوجه رو و حتی گوشت با قارچ روزایی ک باشگاه داریم همینجوری درست میکنم 

اتفاقا اینطوری عالیم میشه.........

من گوشت و مرغ و ماهیچه و....... معمولا اینطوری درست میکنم........

آنا جون توروخدا به دادم برس😢 

من طبق تاریخ پری الان وارد هفته نهم شدم

ولی حس میکنم شکمم کوچیکتر شده

عیر از سینه درد هم علائم دیگه ای ندارم. حتی قبلا کمردرد میگرفتم که الان اونم دیگه ندارم

بدجور استرس دارم که نکنه خدایی نکرده برای نی نی هام اتفاقی افتاده باشه

کاش آمپولم رو همون روزی دوتا میزدم😔

فقط خواهشا صبح برو جایی که یه ساعته جواب بدن،طاقت نداریم تا عصر صبر کنیم...

ولی جای معتبر باشه حتما!!!!!!!!

معلومه خیلی کدبانو هستی ها اخه ما تنبلونه به چیزی میگیم که بذاریم خودش درس شه :)))) مثل همون تخم مر ...

لاله جون منم دقیقا غذایی که خودش بپذره رو میگم تنبلونه.........

اما غذایی که مقدمات قبلش و پای اجاق واستادن داشته باشه خارج از لیست تنبلونه میشه واسم........

حتی قورمه سبزی برا من راحتتر از غذاهایی هست که خرد کردن زیاد داره........

بچه ها من تنبلی تخمدان دارم  یعنی یکی از دغدغه های زندگیم همیشه پریود شدنه الان سه روزه دوفاس ...

عزیزم میشی منم این ماه به جای ۱۰شب ۸شب دوفاستون خوردم پنج روز بعدش یعنی امروز شدم نگران نباش 

خداجونم شکرت       
یه هیسترو تشخیصی هم برم؟ 

هیسترو خوبه هم برات خراش میدن همه اگه مشکلی باشه حل میکنن......

بچه ها من همیشه قرص وآمپول های تنبلی تخمدانموقطع میکردم  معمولاتادویاسه ماه بعدش بادوسه روز تاخ ...

عزیزم نگران نباش گاها این موارد پیش میاد.......

حتی از دوستان تاخیر ۵۰ روزه هم داشتن........

عزیزم ذخیرت و اف اس هاشت چقدر بود؟

اگه تنبلی داری که احتمال تموم شدن ذخیرت پایینه.......