2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048237 بازدید | 684647 پست
نه عزیزم. اونموقع فقط ویار شدید داشتم. یعنی تهوع و حساسیت به بو امانمو بریده بود. ماه چهارم متوجه شد ...

عزیزم من بیشتر میشینم چون حالت تهوو اجازه نمیده بخوابم کلا کار خونه هم فقط ظرف میشورم مامانم نمیتونه زیاد بیاد خونش کرجه ، اما وقتی میاد غذا واسه 3 یا 4 روز درست میکنه من فقط ترسم از اینکه اینجوری همش نشستم بعدا سنگین شم چون دوقلو هستن ، همین الانم شکمم خیلی بزرگ شده در کل فقط من چایی دم میکنم و ظرف میشورم فقط بازم کلافه ام همش تو خونه تنهام از صبح که شوهرم میره تا شب رسما بیکاری ادم به هزار تا فکر میبره 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
عزیزم من بیشتر میشینم چون حالت تهوو اجازه نمیده بخوابم کلا کار خونه هم فقط ظرف میشورم مامانم نمیتونه ...

خوب خوبه که مامانت اینا بشما نزدیکن. الان خونه ما با مامانم یه استان فاصله داره! خداخیرش بده باز میاد غذادرست میکنه. البته اگه بشه غذای تازه درست شده بخوری خیلی بهتره. کلا حالت تهوع اکثرا تا شروع ماه چهارم یعنی هفته 13 برطرف میشه. البته برای من خیلی شدید بود. با معده خالی روزی 4 بار یابیشتر گلاب به روتون بالا میاوردم! هیچی که تو معده نبود اما یه ترشح زردی بود که خیلی هم گلومو میسوزوند. حتی کارم به بستری شدن کشید. هفته 13 دکتر بهم مولتی ویتامین داد. مولتی دیلی  nature made بود. واقعا حالمو خوب کرد. البته من سیرابی هم خوردم خیلی بهتر شدم. دکتر خودش گفته بود. شما هم اینبار به مامانت بگو زحمتشو بکشه. خیلی تاثیر داره. حتما امتحان کن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ک جواب دادی، من ک چند بار ب مطب دکتر عارفی زنگ زدم،فقط تنها چیزی ک گفتن این بود ک تا اخر ...

سلام به همه دوستان ، ستايش جون من از اول اصلا شياف نداشتم فقط هر روز يك آمپول پروژسترون ٥٠ داشتم كه از هفته فكر كنم ١١ اينطورها به ٥ روز در هفته و بعد ٣ روز در هفته و بعد ٢ روز در هفته رسيد تا هفته ٢٥ حالا دقيق واقعا يادم نيست كه مثلا ٥ روز در هفته چه قدر بود و بعد چه طوري كم شد تخميني ولي همينطور بود . 

بعد دكتر كرجم ديگه گفت از هفته ٢٥ اصلا هيچ پروژستروني استفاده نكنم ولي دكتر تهرانم گفت شبي يه دونه شياف پروژسترون بگذارم كه من هم به حرفش گوش كردم و الان ٣ هفته هست كه شبي يك عدد شياف پروژسترون استفاده ميكنم .

عزیزم من بیشتر میشینم چون حالت تهوو اجازه نمیده بخوابم کلا کار خونه هم فقط ظرف میشورم مامانم نمیتونه ...

اشکال نداره حوصله ت سربره.همش شکر خدا کن. عزیز دلم ماشاالله دو قلو هستن؟ کی رفتی سونو؟ من نخوندم...... عزيزم تروخدا زیاد به اطرافیان و اقوام نگو دوقلو هستن. من هر کس دیدم تا ماه های بالا بعد گفتن دو قلو.. چشم نخورن.. ماشاالله هزار ماشاالله 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
چه روش بدیه افسون جون. از جایی مثل عرفان که انقدر همه تعریف میکنن بعیده این روش راستش من بین عرفان ...

آزيتا جون اولا كه تبريك ميگم بهت كه داري به مرحله مامان شدن نزديك ميشي بعد اينكه واقعا اين بسته بندي جنينها نميدونم چطوريه واقعا ، من خودم ١٤ تا جنينم رو توي ٤ بسته برام گذاشتن در صورتي كه خيلي راحت ميتونستن بيشترش كنن . الان فقط ٢ بسته اش مونده اين دفعه هم كه انتقال دادم يك بسته ٣ تايي رو از فريز خارج كردن ولي دو تا انتقال دادن ، البته گفتن اگر ديگه جنين نداشتم حتي همون يه دونه رو هم دوباره فريز ميكردن ولي خوب چون جنين باز هم داشتم ديگه اين كار رو نكردن . 

ان شا الله بهترينها برات پيش بياد عزيزم .

سلام دوستای خوبم من ترشح قهوه ای داشتم , کم کم رفع شد رفتم دکتر سونو گفت قلب هم تشکیل شده, امپولم قط ...

عزيزم خدا رو شكر كه قلب كوچولوت رو ديدي ، عزيزم من جاي شما بودم نميرفتم ولي باز هم خودت ميدوني ، نميگم حتما مشكلي پيش مياد واقعا اينطور نيست ولي من خودم تمام اين مدت اصلا استراحت مطلق نبودم ولي كلا سعي كردم خيلي از خونه بيرون نرم و فقط هم چند تا مهموني نزديك رفتم اون هم جايي كه راحت بتونم برم توي اتاق استراحت كنم .

ثمین جون عزیزم چه نذر خوبی کردی ایشالا خدا ازت قبول کنه ‌. به نطر من اگه امروز ازمایش بدی مشخصه دیگه ایشالا که مثبتی بیشتر علاعمت میخوره 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام صبحتون بخیر

آنا جون من امروز میخوام برم دکتر برام آزمایشهای تکمیلی رو بنویسه این لیستی که گذاشتی ایمنی و انعقادی با هم هست؟ واینکه خودم بهش بگم کاریوتایپ هم بنویسه؟

خدایا شکرت😙

کتایون جون دو تا نی نی داری ؟

ای جانمممممم نمی دونستم

دست خدا درد نکنه حسابی برات جبران کرد   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...