2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
باورت میشه کار همیشگیمه.ی خونواده هست تویه کوه 2تا دختر ناز 11 و 7ساله دارن هیچی ندارن همیشه من میرم ...

عزیزم چه نذر قشنگی کردی الهی ک خدا حاجت دلتو بده و خوش خبر باشی...با رز موافقم جایی برو ک زود جواب آزمایشت آماده بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثمین همه ی علایمت نشونه بارداریه...باور کن برا دلخوشیت نمیگم..بدنت داره داد میزنه یه خبرای خوبی اون ...

خداکنه نمیدونم والا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالامثبت باشه من جز نذرات باشم

انشالله عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به نظر شما پیش کدوم دکتر برم؟ باید چیکار کنم؟ دکترم گفت لوله ی رحمت به خاطر چسبندگی کمی کج هست 

عزیزم من نمیدونم کدوم شهر هستی که دکتر معرفی کنم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم چه نذر قشنگی کردی الهی ک خدا حاجت دلتو بده و خوش خبر باشی...با رز موافقم جایی برو ک زود جواب آ ...

فردا روز 14 هستش دکترم گفت روز 15 برم اخه.انشالله خوش خبر باشم

لاله ی عزیز تو عکسی اخری که زیرش نوشته after 20min اونحا رحم کاملا وسطه، نظر شماهم همینه؟! 

نه عزیزم اون نقطه ی نورانی رحم نیست
اون خود ماده ی حاجب هست که داخل حفره ی شکم ریخته شده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آتی جون من امروز یازدهم انتقالم،تخمدان و رحمم انگار داغ میشن؟بعد از ظهر هم ترشح آبکی دارم ولی سفید ن ...

یسنا خانوم بهت تبریک میگم. بنظر منم شما بارداری. گرگرفتگی یکی از علایم بارداری. و اون ترشح آبکی رو منم تجربه اشو داشتم تو بارداری. البته یه نوعی از عفونت واژینال هم هست که ترشح آبکی ایجاد میکنه اما اگه همراه با خارش و سوزش نباشه و بدون بو باشه، از عفونت نیست. خلاصه شما دوچندان امیدوار باش که بارداری. برای ما متتظرا هم دعاکن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دوستان  من رفتم سونو بعد تزریق امپولها...دکتر گفتن احتمالا شکمم اب میاره....میشه در مورد تغذیه ...

لی لی جان الان برای کیفیت تخمک ها دیگه کاری نمیشه کرد
چون گفتی بعد از تزریق امپولا رفتی سونو
پس سیکلت شروع شده دیگه

اما در مورد تغذیه برا اینکه شکمت اب نیاره : حتما روزی 4 تا سفیده تخم مرغ بخور
مایعات فراوون بخور
غذات هم فقط مواد پروتئینی باشه
ترجیحا پخته یا کبابی باشه و روغنی نباشه
غذای نفاخ هم نخور
تا حداقل دو هفته بعد از پانکچر هم سفیده تخم مرغ رو با نمک ادامه بده
بعد از پانکچر اگه دست رسی به دوغ محلی داری اونم بخور
حد اقل روزی 4 لیوان
چون انتقالت عقب میوفته نگران سردی دوغ نباش

برای عکس رنگی رحم چند تا دکتر رفتم ولی جواب مشحصی بهم نمیدن، و منم دو بار پانکجر و منفی شدن و تجربه ...

تو شرایط حاضر بهترین کار که میتونه کمک کنه از سر درگمی رو مورد لوله هاتون در بیاین اینه که قبل از انتقال بعدی درخواست خراش بدین 

من از این جهت گفتم ک زود درست میشه

معلومه خیلی کدبانو هستی ها
اخه ما تنبلونه به چیزی میگیم که بذاریم خودش درس شه :))))
مثل همون تخم مرغ و سیب زمینی
یا نون و پنیر و گردو و سبزی :)))))))

البته اشپزیم خوبه اما وقتی حال نداشته باشم این غذاها راه گشاس

ای خدا با این درد این خندمو کجای دلم بذارم.جدی اخه چیه.اصلا آروم نشد دردم.پاشدم خیر  سرم شام بخ ...

به نظرم همین که دردهات رو قبلا نداشتی و این انتقال داری تجربه میکنی نشونه ی خوبیه

فقط خواهشا صبح برو جایی که یه ساعته جواب بدن،طاقت نداریم تا عصر صبر کنیم...

تیتر رو فقط بعد از ظهر جواب میدن متاسفانه :((((