2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
من قراره فردا دوباره برم ازمایش بتا بدم خدای نکرده پایین نیومده باشه چون دکتر گفت بخاطر این بی علاعم ...

ان شاء ا... فردا ازمایشت عالیه و با خیال راحت میری برای خرید لباس و کادوی عروسی داداشت
و این میشه خاطره انگیز ترین عروسی عمرت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من زیرنافم دقیقا ناحیه ی بین دو تخمدان درد میکنه یعنی از چی میتونه باشه ؟اخه من پریودم میشم اینجوری ...

ثمین جانم من قبل از مثبتی دردای جدید داشتم ,که تجربش نکرده بودم تو زندگیم,یکیش درد رون پام و پشت پام,به فال نیک بگیر ان شاالله مثبتی عزیزم,درد تخمدان هم داشتم من

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قراره فردا دوباره برم ازمایش بتا بدم خدای نکرده پایین نیومده باشه چون دکتر گفت بخاطر این بی علاعم ...

ما برات دعا میکنیم عزیزم , فردا با خبر خوب میای 

یه سوال من کارای خونم انجام بدن یا نه؟ ظرف بشورم؟قبل لک بینی کارای سبک انجام میدادم اما الان بیشتر نشستم ,چون میخوابم تهوو میاد سراغم ,حالا به نظرتون با توجه به یک روز لکه بینی کار خونه و استراحتم چ جوری باشه؟دراز کش باشم یا نشسته؟

اتفاقا کار خوبی کردی ببین یکی از لوله ها بازه اون یکی سمت هم هر چند ماده حاجب خارج شده اما مسیر خود ...

به نظر شما پیش کدوم دکتر برم؟ باید چیکار کنم؟ دکترم گفت لوله ی رحمت به خاطر چسبندگی کمی کج هست 

عزیزم منم روزای ۱۱.۱۲ این حس رو داشتم ایشالا مامان شدی و لانه گزینی کرده

آتی جون من امروز یازدهم انتقالم،تخمدان و رحمم انگار داغ میشن؟بعد از ظهر هم ترشح آبکی دارم ولی سفید نیست ،شما هم داشتی ؟

دوستان  من رفتم سونو بعد تزریق امپولها...دکتر گفتن احتمالا شکمم اب میاره....میشه در مورد تغذیه کمکم کنید...آنا جون چه کنم؟ و چی بخورم کیفیت فولیکولها خوب بشه؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
آتی جون من امروز یازدهم انتقالم،تخمدان و رحمم انگار داغ میشن؟بعد از ظهر هم ترشح آبکی دارم ولی سفید ن ...

اره عزیزم منم داغ میشد دست میزدم داع بود ایشالا که مامان شدی عزیزم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉