2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
مرسی عزیزم , برای همه دوستای نی نی سایتم ان شاالله ,لایق باشم واسه همه دوستام دعا میکنم 

سلام عزیزم بهت تبریک میگم ایشالا به خوشی و سلامتی نی نی هات رو بعل کنی عزیزم الان چند هفته هستی رفتی سونو قلب ؟ میشه بگی ازمایش بتای اولت چند بود

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
کتایون جان مگه مجددا سونو رفتی؟ تازه مشخص شده دو تا هستن این گوگولی ها؟

بله سونو دوم رفتم عزیزم , یه عالمه ازمایش نوشته برام 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بهت تبریک میگم ایشالا به خوشی و سلامتی نی نی هات رو بعل کنی عزیزم الان چند هفته هستی رفتی ...

ان شاالله عزیزم, ان شاالله شمام نی نی یا نینی هات سالم بدنیا بیاری,بتام 2129 بود دیروز روز 33 بعد انتقال بود ک قلب هم دید , شب قبلش ترشح قهوه ای داشتم خیلی ترسیدم چون تا فرداش قطع نشد و درد هم داشتم, بیمارستان رفتم گفت دهانه رحم بسته اس,فرداش رفتم دکتر خودم دعوام کرد ک رفتم بیمارستان معاینم کردن,شمام این اتفاق افتاد اصلا بیمارستان نرو فقط دکتر خودت , ایتجا هر چی دوستامون میگن گوش کن ,چون درد خودمون فقط خودمون میفهمیم

انا جون دکترم ازمایش برام نوشته ازمایش گروه خونی و ایدز و قند خون , اهدا کننده تخمکم قبل انتقال ازمایش ایدز و هپاتیت داده چرا باز این ازمایش نوشته ؟ همه زنای باردار این ازمایشات میدن؟

من زیرنافم دقیقا ناحیه ی بین دو تخمدان درد میکنه یعنی از چی میتونه باشه ؟اخه من پریودم میشم اینجوری درد ندارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

من قراره فردا دوباره برم ازمایش بتا بدم خدای نکرده پایین نیومده باشه چون دکتر گفت بخاطر این بی علاعمی دوباره بتا رو چک کنم که خدای نکرده پایین نیومده باشه .خیلی نگرانم این ۳ هفته نمیدونم چطور به سرم گدشته زندگیم رو هواست خسته شدم همش فکرو خیال و استرس   خدا کنه سالم باشه جنینم چیزیش نشده باشه . اخه مگه میشه یه روز علاعم داشته باشی با استرس کامل قط بشه . اخه بگو این استرس بدموقع از کجا اومد . خیلی حالم بده نمیدونم چکار کنم  شوهرمم همش میگه با این استرسات کار دستمون نداده باشی خوبه که بیشتر حالم گرفته میشه . خدا خودش به دادم برسه .از یه طرفم عقد داداشم نزدیکه اونا همه تو خرید لباس و کادو هستن من همش جلوی تی وی فکرو خیال میکنم   تا خیالم از سلامت نی نی راحت نشه حوصله این زندگی رو ندارم . ببخشید خانما من هر سری با یه فاز منفی میام اینجا بخدا دست خودم نیست 

من زیرنافم دقیقا ناحیه ی بین دو تخمدان درد میکنه یعنی از چی میتونه باشه ؟اخه من پریودم میشم اینجوری ...

عزیزم منم روزای ۱۱.۱۲ این حس رو داشتم ایشالا مامان شدی و لانه گزینی کرده

تو رو خدا بهم نخندید چسبوندم عکس به شیشه در تراس که عکس واضح بیفته

اتفاقا کار خوبی کردی
ببین یکی از لوله ها بازه
اون یکی سمت هم هر چند ماده حاجب خارج شده اما مسیر خود لوله اصلا واضح و مشخص نیست و اصلا معلوم نیست که ماده حاجب کدوم مسیر رو طی کرده
اما مساله مهم تر خود فضای رحم هست ، انگار سمت چپ(البته چپ از نظر  تصویری که رو صفحه است ) کاملا فضای رحم خالی نیست
ممکنه فیبروم باشه که اثر فشاری رو جدار رحم داره و نذاشته رحم تو عکس واضح بیوفته
و دیگه اینکه رحم شما به سمت راست( البته تو بدن شما میشه سمت چپ) خم شده و صاف وسط فضای شکم نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پرستاره صفرش کرد حالا من چکار کنم 

عه عزیزم بلد نبوده پس
منم سر این گونال پن ها خیلی اذیت شدم
هیچ کسی بلد نبود تنظیمش کنه!!

حالا شایدم رو 225 تنظیم نکرده ، مثلا رو 300 تنظیم کرده بعد تا 225 رو تزریق کرده مثلا
شاید موقع تنظیم کردن حواسش نبود و از رو 225 رد شد بعدا مجبور شد بره تا 300

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من باید روزانه 225 واحد تزریق کنم دیروز پرستاری که برام زد گفت صفرش کردم برات حالا 75 تای باقی ...

عزیز دلم الان تو اون گونال پن شما فقط 75 واحد مونده؟
اگه فقط 75 تا مونده بله این 75 تا رو تزریق کن
اما از طرفی شما روزی 225 واحد تزریق داری دیگه
یعنی وقتی 75 واحد بزنی هنوز 150 واحد کم زدی
اون یکی گونال رو باز کن و از اون یکی 150 تا تزریق کن

نکنه نداری دیگه؟

من دوروز متوجه لک قرمز گرد به قطر۲میلی روی پوست سینه راستم شدم علتش چی میتونه باشه؟با توجه به اینکه ...

عزیزم بهترین کار معاینه و ویزیت با پزشک جراح هست و اینکه برات سونو یا ام آر ای بنویسه تا خیالت راحت بشه

من زیرنافم دقیقا ناحیه ی بین دو تخمدان درد میکنه یعنی از چی میتونه باشه ؟اخه من پریودم میشم اینجوری ...

فک کنم نی نی ها دارن گاز میگیرن :)))))