2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم وقتی رو 225 تنظیم کنی و همه اش بزنی خودش صفر میشه اگه صفر نشد و رو 75 موند یعنی کامل تزریق نک ...

عزیزم من باید روزانه 225 واحد تزریق کنم دیروز پرستاری که برام زد گفت صفرش کردم برات حالا 75 تای باقیمونده رو من چکار کنم خودم تنظیمش کنم رو 75 حسابی گیج شدم

خدایا شکرت😙
پیاز و گوجه رو نگینی باید خرد کرد دیگه.. شما درشت خرد کنید خب عجبااااا😂😂

عزیزمی.......

عصبانی نشو جیگرررررررررر.......

عزیزم من معمولا یه همه رو نگینی خرد میکنم یا همه رو ورق.......

مثلا همین غذایی که گفتم پیازشم ورق ورق میکنم و اتفاقا ته قابلمه میچینم.......

خلاصه همه جوره میشه با انواع سلیقه ها درست کرد......

فقط این غذایی که گفتم مراحل آماده سازی برا پختش واقعا پنج دقیقه زمان نمیبره برا کسی که میخواد یه غذای راحت درست کنه خوبه.......

وگرنه من برا خیلی از غذاهام نگینی خرد میکنم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم درد انگشتارو منم بعضا دارم جوری که نمیتونم انگشتامو باز کنم...... احتمالا به خاطر ضعف عضلاته. ...

آنا جون خدا کنه به این خاطر باشه...ویتامین دی  نرمال بود چند ماه پیش اما جدیدا چک نکردم. واسه همسرم نوبت میگیرم با دکتر زرنانی حتماااا...مرسی عزیزم که صبورانه جواب تک تک سوالات رو میدی...فدااای مهربونیه بی انتهای شما مامان گلی 🌹🌸🌼🌷

لاله جان هروقت فرصت کردی یه نگاه بنداز جواب آزمایشمو دوست دارم نظرت رو بدونم...مرسی عزیزم🌷🌼🌸🌹

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
من تا 4 ماه بعد از منفی شدن هم داشتم این خارش رو !! شما که مامانی :)))))))))))))))))))))))))) و حالا ...

خدا از دهنت بشنوه انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پرستاره صفرش کرد حالا من چکار کنم  

نگران نشو عزیزم ، از پرستارت بپرس دیشب که برات زده خود پن صفر شده یا نه؟ُ

احتمالا پرستار دیده برای امشبت ۷۵ تا باقی میمونه نگران نباش اصلا چون اون برات زده، 

امشب همین پن قبلی که ازش ۷۵ مونده هر چقدر مونده مهم نیست ،همینو رو روی دوز ۲۲۵ میذاری و تزریق میکنی ،هر عددی که نشون داد یعنی همون مقدار باید توی پن جدید تنظیم کنی و بزنی ،خودت حساب کتاب نکن ، چون همیشه یکم بیشتر از مقداری که روی دارو نوشته داخل لوله دارو داره ،پس شما میذاری روی ۲۲۵ تزریق میکنی، پن قدیمی صفر نمیشه یه عددی نشون میده هر عددی نشون داد یعنی اون مقدار بقیه دوز هر روزتِ، همونو تنظیم میکنی و تزریق میکنی.

سلام دوستای خوبم من ترشح قهوه ای داشتم , کم کم رفع شد رفتم دکتر سونو گفت قلب هم تشکیل شده, امپولم قط ...

کتایون جون از صمیم قلبممممم خوشحال شدم 

الهی شکر

خیلی مراقب خودت باش

عروسی هم نرو بنظرم یه روز می ری خونه دوستت می بینیش

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام به همه دوستان ، ستايش جون من انوكسپارين دارم كه از هفته فكر كنم ١٦ اينطورا يك روز در ميون دارم ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی، من ک چند بار ب مطب دکتر عارفی زنگ زدم،فقط تنها چیزی ک گفتن این بود ک تا اخر هم شیافو ادامه بده هم سلکسان ولی نگفتن ک با همین دوز ادامه بدم یا بعد کمترش کنم واقعا تهران رفتن برام سخته، من الان وارد ۱۴ هفته شدم تا هفته ۱۲ دو تا امپول پروژسترون و یه شیاف داشتم ک امپولا اخر ۱۲ هفته قطع شد بعد گفتن روزی سه شیاف بزار، هفته ۱۳ روزی سه شیاف گذاشتم،از فردا ک وارد ۱۴ هفته میشم میخوام شیافامو دوتاش کنم، میشه لطفا بگی شما چند تا شیاف داشتی و چطور کمش کردی،ممنون میشم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام دوستای خوبم من ترشح قهوه ای داشتم , کم کم رفع شد رفتم دکتر سونو گفت قلب هم تشکیل شده, امپولم قط ...

کتایون جان خیلی خوشحال شدم،مبارکت باشه مادرانگیت... خیلی مواظب خودت و جینگولیات باش     

برای ما هم دعا یادت نره...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بچه ها از دیشب تخمدان و زیر شکمم حالت گرگرفتی داره،یعنی اینا علایم پری هستن؟یا نشونه خوبیه ؟

ان شاءالله که نشونه مامان شدنته عزیزم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

امروزرفتم آزمایش ویتامین دی دادم فرداعصرجوابش میاد اگه کم بودحتماآمپول میزنم، میترسم بخاطریه موردساده مثه این انتقالم منفی شه خدایی نکرده،آناجان من ب دکترم دسترسی ندارم ازدکترداروخونه پرسیدم گفت اگه دکتربهت قرص مکمل نداده مصرف نکنی بهتره،فکرکنم همون پرگناکرکافی باشه چون تعریفشم زیادشنیدم

مرسی عزیزم ک جواب دادی، من ک چند بار ب مطب دکتر عارفی زنگ زدم،فقط تنها چیزی ک گفتن این بود ک تا اخر ...

ستایش جان منم سلکسان داشتم. دکتر زرنانی برام نوشت و گفت که از قبل از انتقال باید شروع بشه تا آخر بارداری. حتی گفت بعد از زایمان تا 6 هفته باید بزنی و هرگز نباید یدفعه قطعش کنی خطرداره. البته شرایط هرکسی فرق داره شاید اونو با توجه به شرایط من گفته شایدم برای همه صدق میکنه نمیدونم. گفتم شرایط خودمو برات بگم عزیزم

خدایا شکررررررر