2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048364 بازدید | 684651 پست
آخ آخ منم لجم میگیره از این کلمه ی ناباروری بدون علت! من از 3 سال پیش که بهم گفتن ناباروری بدون علت ...

آره به خدا آدم لجش میگیره.......

مثل بچه های تنبلی که یه بارم کتابای درسیو نمیخونن بعد میگن این سوال از کتاب نیست.......

خوب علت رو پیدا نکردی دیگه نگو بدون علت.........

البته خیلیاشون اصلا دنبال علت نیستن که پیدا کنن فقط پشت سر هم انتقال انتقال انتقال..........

تاس نیست که انقدر بندازی شش بیاد.......

علت حاجی فیروز نیست که بیاد در خونتو بزنه باید بررسی کنی پیدا کنی خوب دکتر آزمایش گریز.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوستمو خشک کرده ولی ی خارش بدی داده اصلا

من تا 4 ماه بعد از منفی شدن هم داشتم این خارش رو !!
شما که مامانی :)))))))))))))))))))))))))) و حالا حالا ها این شیاف رو داری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستای خوبم آنا جان امروز ، روز ششم امپولها تحریک تخمدانم بود امشب میرم سونو...بنظرتون بازم آم ...

عزیزم به احتمال زیاد داری احتمالا یکی دو تا سونو بعد معلوم میشه زمان پانکچرت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا بخدا خیلی عالی بود نسبت به الان. من قبل از ازدواج سه سالی سر کارمیرفتم. همسرم سال دوم دکترا بود ...

ان شاء ا... این بارم بدون درد سر مامانی عزیزم
خدا رو چه دیدی
خدا اون یکی دختر یا پسر گلت هم حفظ کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جان شما هم موقع استفاده امپولها ترشح بی رنگ داشتین؟این خوبه؟

عزیزم ترشحات تخم مرغی منظورته؟

این نشون میده که داروها اثر کردن و تخمدانات دارن تحریک میشن........

آنا جون به من گفتن از دو روز دیگه ال دی شروع کنم، از 5 ماه بعد هم دیفرلین بزنم ،18 ماه بعد بیام،گفت ...

برا فریز که ویزیت آقایون نمیخواد.......

احتمالا اشتباه کرده.......

آنا جون همسرم از این کارا  نمیکنه تا سوزن فرو میکنه تزریق میکنه و آروم میکشه بیرون کل پروسه تزر ...

عزیزم خیلیا آسپیره نمیکنن کلا.......

صلواتی میزنن حالا یا تو رگ یا بیرون رگ......

همسر من اوایل آسپیره میکر برا عضلانیا......

بعد دیگه دیمی میزد.......

خخخخخخخخخخخخ........

آنا جون esrمن گاهی مثبت میشه که اونم فکر میکردم بخاطر عفونت واژینال باشه که اخیرا دست از سرم برنمیدا ...

عزیزم سی آر پی رو الان حضور ذهن ندارم فکر کنم لاله جون بهتر بتونه کمکت کنه.......

آخه من خودم همه چی نگینی خرد میکنم...خیلی درست کردن این غذا راحته ی بار امتحانش کن خوشمزست...مرسی عز ...

منم نگینی خرد میکنم اما به هر حال زمانبرن.......

اما حسش نباشه همون ورق ورق میکنم سریع از پای اوپن خلاص شم بیام لم بدم.......