فدات عزیزم........
ببین من همینکارو میکنم و بعضا چند تیکه گوشت یا مرغم میندازم غذای کاملیم میشه فقط پختش بیشتر زمان میبره و ربشم بعد پختن مرغ یا گوشت اضافه میکنم........
اما نیاز نیست پای اجاق وایستی........
من این مدل غذاهارو میذارم فقط هر نیمساعت آلارم میذارم سر میزنم بهش........
ببینی من جوجه رو هم تو ماهیتابه این مدلی درست میکنم......
مرغ تیکه شده برا جوجه کباب رو تو ماهیتابه میچینم و پیاز نگینی خرد شده جوری که روی مرغها رو بگیره روش میریزم و حتی آبم بهش اضافه نمیکنم فقط یه کم زردچوبه و فلفل سیاه میزنم و اولش یکی دو دقیقه زیر شعله رو زیاد میکنم که یه کم آب بندازه بعد کمش میکنم میذارم بپزه.......
هر نیم ساعتم بهش سر میزنم......
من کلا سعی میکنم سرخ کردنی استفاده نکنم....
راستی اخیرا یه راه یاد گرفتم برا فرار از سرخ کردن بادمجون......
خیلی عالی بود.......
بادمجونا رو چند دقیقه میریزم تو سبد فلزی میذارم روی آب جوش در حال بخار یعنی غیر مستقیم یه کم بخارپز میکنم.......
بعد ته قابلمه که میخوام کته بذارم یه کم چرب میکنم و میچینم طوری که دیواره هاشم بگیره.......
بعد برنج رو روش میریزم و وقتی برمیگردونم هم خوشگل میشه هم بدون روغن حسابی سرخ میشه........