2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048428 بازدید | 684655 پست
ببین عزیزن همه که چه عرض کنم بعد چند بار منفیم دکترا به زور مینویسن......... من شخصا اگه زمان عقب ب ...

انشالله سپردمش دست خدا اگه بخواد میشه ولی اگه زبونم لال نشد میرم آزمایش هارو میدم 🙂🙂

خداجونم شکرت       
آنا جون خوردن اسفناج و گشنیز و جعفری برای ما که جنین انتقال دادیم ضرر داره؟

عزیزم والا هر سه تاش برا من ضرر داشت چون شدیدا غلظت خونو بالا میبرن برا همین من نمیخوردم.......

باید ببینی برا تو هم ضرر داره یا نه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام استرتر عزیز.ببخشید یه سوال داشتم.توی روش میکرو مشکلی واسه جنین از لحاظ سلامتی بوجود نمیاد.اخه ش ...

عزیزم برا میکرو بیوپسی از جنین نمیکنن تو تعیین جنسیت اینکارو میکنن.......

یعنی با میکرو جنین رو تشکیل میدن بعد از جنین یه سلول میگیرن و تعیین جنسیت میکنن......

ماها معمولا تعیین جنسیت نداشتیم......

عزیزم بیوپسب از جنین ریسک داره اما ریسکش انقدر بالا نیست.......

من شخصا برا تعیین جنسیت همچین ریسکی نمیکردم اما اگه برا تعیین سلامت جنین باشه بازم معقولتره قبول این ریسک.......

و اما بله منم با میکرو مامان شدم البته بدون تعیین جنسیت.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به نظرم با روماتولوژ هم میتونی مشورت کنی....... برا من روماتولوژم تو تستهایی که برام نوشت این ...

آنا جون

اتفاقا زرنانی پرسید جدیدا جراحی داشتی یا نه

شایدم به لاپارایی که کردم ربط داشته باشه

ولی حتما پیگیری می کنم

بله عزیزم زرد بود ...اسپیره چیه؟😕

آسپیره اینجوریه که نیدل رو که فرو کردی یکم سیلندر رو میکشی ببینی خون وارد سرنگ میشه یعنی عکس تزریق عمل میکنی اگه دیدی خون برگشت معلومه که تو رگ رفته باید جابجاش کنی........

البته اگه اشتباه نکنم.......

اره عزیزم مشکل ما همسرم و اسپرمای نامناسب و تحرک کمش هست من کلا بعد از میکرو اقدام به معنای واقعی ن ...

همسرم کلا سبزه ست. پنکک بخواد بزنه! کل صورتشو باید بزنه!!😂 راس میگه بعدش کمی زیر چشماش سیاه میشه. بقول شما آدمایی که ... میکشن زیر چشماشون سیاه میشه. همسرم هم نگران همونه! باورتون نمیشه بگم که این بچه امو وقتیکه همسرم دانشجوی دکترا بود باردار شدم! اونموقع هیچی نداشتیم ولی توکل بخدا باردارشدم. باورکنین هیچ مشکلی نداشتیم ازلحاظ جسمی! چه دوران خوبی بود تو خوابگاه متاهلی زندگی میکردیم! وقتمون دست خودمون بود. میرفتیم باشگاه دانشگاه رایگانم بود. خیلی خوش بودیم. الان هم بچه دست وپامونو بسته و هم کار همسرم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آسپیره اینجوریه که نیدل رو که فرو کردی یکم سیلندر رو میکشی ببینی خون وارد سرنگ میشه یعنی عکس تزریق ع ...

آنا جون همسرم از این کارا  نمیکنه تا سوزن فرو میکنه تزریق میکنه و آروم میکشه بیرون کل پروسه تزریق من همینه آسپیره ماسپیره هم نمیدونیم چی چیه😂😂 ....ممنونم

آنا جون گشنیز و جعفری تو سوپ و قورمه سبزی خوردم،نمیدونستم ضرر داره؟حالا همش نگرانم ،یعنی یبار اتفاقی ...

نه عزیزم با یه بار هیچی نمیشه اگه یه استکان گشنیز یا جعفری بخوری ممکنه اونم نه یه بارش........

خلاصه استرس نده به خودت.......

چشم آنا جون شما جون بخواه شیرینی خامه ای که چیزی نیست

جون خودت و دوقلوهات و همسر مهربونت سلامت.......

نه عزیزم با یه بار هیچی نمیشه اگه یه استکان گشنیز یا جعفری بخوری ممکنه اونم نه یه بارش........ خلاص ...

کلا هر چیز خوردنی در بارداری یکبارش مشکلی ایجاد نمیکنه مصرف مداومش میتونه مشکل ساز باشه...

آنا جون من باید 225 واحد گونال بزنم دیروز که زدم 75 تا اضاف اومد صفرش کردم امروز که بخوام بزنم مابقی ...

دوست عزیزم من تجربه گونال رو دارم ،برات دستورالعمل کاملشو ترجمه کرده بودم میذارم، من دقیق متوجه نشدم که شما چیکار کردی ولی اگر اشتباه نکنم منظورت اینه که دیشب زدی 225 ولی برای امشب 75 باقی مونده، اگر اینجوری باشه امشب برای تزریق میذاری روی همون دور 225 و تزریق میکنی هر عددی باقی موند همون عدد رو با گونال پن جدید تنظیم میکنی و میزنی.
اتصال سرسوزن به گونال پن؛ چسب زیر سرسوزن رو برداشته، در گونال پن هم برداشته و سرسوزن رو سر خودکار فشار داده بعد میچرخونیم تا زمانیکه کامل محکم شود و سرپوش سفید رنگ سرسوزن رو برداشته اما دور نمیاندازیم برای اینکه در پایان تزریق برای برداشتن سرسوزن به آن نیاز داریم. یه سرپوش آبی کمرنگ دیگه هم روی سرسوزن هست فعلا به اون دست نمیزنیم.
حالا سر سوزن رو چک میکنیم اگر مقدار زیاد هوا نبود دوز دارو رو آماده میکنیم اگر نه قبل از تزریق باید هوا گرفته بشه که در مرحله بعدی توضیح میدم.
حالا هوا نداره دوز دارو رو تنظیم میکنیم، پن رو مقابل خودت بگیر جوریکه اون قسمت که عدد صفر داره مشخص باشه حالا خودکار رو میچرخونی و روی دوز 75 قرار میدی باید دقت کرد در حین چرخوندن خودکار رو فشار ندهید.اگر دوز رو اشتباه تنظیم کردی در هر جهتی که خواستی پن رو میچرخونی تا به درجه مورد نظر که باید تزریق کنی، برسی.
حالا اون درپوش آبی سر سوزن رو برداشته تزریق میکنیم.
مرحله تزریق:
برای راحتی هر شب یه طرف تزریق انجام دهید یک بار سمت چپ دفعه بعدی سمت راست.
در این مرحله محل تزریق رو با پنبه ضد عفونی کرده و سرسوزن رو با زاویه 90 درجه وارد شکم کرده و ته گونال پن رو فشار میدهیم، تزریق رو باید آرام انجام بدید بعد از اتمام تزریق باید 10 ثانیه سوزن رو در داخل شکم نگه داشته بعد آنرا خارج کنیم .
حتما پس از خروج گونال پن به پنجره دوز دارو توجه کنین و مطمین بشید که کل دوز رو تزریق کردید باید عدد صفر رو نشون بده اگر دیدید عدد صفر نبود نگران نشین.
مثال میزنیم برای همچین مواردی، فرض میکنیم دوز شما باید 75 باشد ولی بعد از تزریق عدد دوز پنجره واحد دوز صفر نیست و مثلا عدد 37.5 را نشان میدهد این عدد یعنی 37.5 یعنی این مقدار از دارو تزریق نشده پس بدون استرس و دستکاری دوز گونال پن فقط سر سوزن رو تعویض کرده و همین مقدار رو تزریق میکنیم.
اگر هوای داخل گونال پن زیاد بود چگونه آن را هواگیری کنیم؛ دقت داشته باشین که باید گونال پن را عمودی در مقابل خود بگیرین و قسمت دارو بالا قرار داشته باشد حالا مقدار زیادی هوا میبینیم در ابتدا دوز دارو را روی 25 واحد تنظیم میکنیم بعد سر سوزن رو که روی گنال پن قرار دادیم درپوشش رو برمیداریم سوزن باید به سمت بالا باشد و گونال پن هم باید عمودی نگه داریم حالا با انگشت به آرامی چند ضربه میزنیم و بعد به آرامی ته گونال پن رو فشار میدیم همین که یکی دو قطره دارو خارج شد یعنی هوا خارج شده وجود چند حباب ریز ایرادی نداره و کاملا طبیعی میباشد. این مرحله حداکثر 2 بار باید تکرار شود نه بیشتر در صورت خارج نشدن قطره و وجود مقدار زیاد هوا در گنال پن و تکرار دو بار، حتما از یک فرد متخصص کمک بگیرید.
دارو را در یخچال نگهداری کنید

با هیسترو لوله هم مشخص میشه دیگه درسته؟

بله عزیزم........

سلام دوستای خوبم من ترشح قهوه ای داشتم , کم کم رفع شد رفتم دکتر سونو گفت قلب هم تشکیل شده, امپولم قط ...

ای جونم مبارکت باشه الهی قلبش 120سال برات بتپه.ی دونه نینیه یا دوتا؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....