2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048443 بازدید | 684655 پست
فاطمه جون عزیزم خدارو شکر ...ب سلامتی باشه انشالله خدا برات حفظش کنه

سلامت باشی عزیزم , خدا کنه واسه همه دوستامون ,ان شاالله همه امسال خوشحال شن البته بدون استرس , واسه تو هم بهترینها بیاد

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جون منم خوردم این پنتا پرازول رو که میگی هر 3 ماه هم آز میدادم کبدی مشکلی هم ایجاد نشد فک کن ...

من که تقریبا تو بارداریمم داشتم.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوقلو هستن عزیزم ,عروسی برم؟ یه گوشه بشبنم یا نه؟

واااااای چقدر خوب ک دوقلو داری جیگرشون....من خودم اگه بودم نمیرفتم ولی شما میگی دوست صمیمی تون هست برو ولی نی نای نکن آروم برو آروم بیا 😊

انا جون میشه جواب منم بدین؟سلام دوستای خوبم من ترشح قهوه ای داشتم , کم کم رفع شد رفتم دکتر سونو گفت قلب هم تشکیل شده, امپولم قطع کرد پردنیزول هم روزی یکی تا 3 روز دیگه قطع کنم و استرادیول هم 3 روز دیگه یه دونه بشه و بعد قطع شه, از دیروزم تقریبا استراحتم , فقط فردا شب عروسی دعوتیم به نظرتون برم ؟؟؟؟ عروسی دوستمه خیلی صمیمی هستیم

واااااای چقدر خوب ک دوقلو داری جیگرشون....من خودم اگه بودم نمیرفتم ولی شما میگی دوست صمیمی تون هست ب ...

نمیدونم همش دارم برم نرم میکنم 

سلام دوستان من امروز روز ٩ پريوديم بود واسه ضخامت رحم رفتم سونو و ضخامت رحمم ٥.٦ بود بنظرتون خوبه اي ...

عزیزم ایشالله بالاترم میره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون به من گفتن از دو روز دیگه ال دی شروع کنم، از 5 ماه بعد هم دیفرلین بزنم ،18 ماه بعد بیام،گفت یک ماه و نیمه هست سیکلت،خانمه یکم حالش بد بود،نمیدونم چرا نوشته بود ویزیت آقایان بعدش،رفتیم گفتن شما قریز دارین چرا فرستادن اینجا... خلاصه گفتم از شماها بپرسم داروهایی که به من داده رو اشتباه نزده باشه، مطمئن بشم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
آنا جون من باید 225 واحد گونال بزنم دیروز که زدم 75 تا اضاف اومد صفرش کردم امروز که بخوام بزنم مابقی ...

عزیزم من تجربه گونال پن ندارم دوستانی که استفاده کردن حتما میان راهنماییت میکنن.......

یا ابوالفضل.😨😨.. خودم که سهله بچه مم ترسید😜😜 نه خیالت تخت کتری به علایم ندارم...

قربونش بشم........

خاله نترسیا.........

مامانت میخواست شیطونی کنه با اون بودم تو جیگرمی.......

سلام و روز به خیر به دوستان همیشه همراهم لی لا جون و لاله جون خیلی خیلی ممنونمم از دعای خیرتون و هم ...

عزیزم درد انگشتارو منم بعضا دارم جوری که نمیتونم انگشتامو باز کنم......

احتمالا به خاطر ضعف عضلاته.......

راستی ویتانین دیت چطوره؟

چون ویتامین دی پایین باعث ضعف عضلاتم میشه......

و اما در مورد سوال دومت.......

ببین من جات باشم برا همسرت با یه ایمونولوژ مشورت میکنم خصوصا یکی مثل زر نانی شاید رو اسپرماشم تاثیر بذاره.......

آنا جون من تو آزمایشات تکمیلیم ESR بالا بود200 تا دکتر زرنانی با دیدن این مورد آزمایش رو دوباره تک ...

اوووووووووو دویست؟

شوخی نکن.......

مال من ۲۴ هست و تو این رنج نوسان داشت طر ازی بهش اهمیت داد.......

ای اس آر سرعت رسوب گلوبولهای قرمزه هم میتونه نشونه غلظت باشه هم التهاب........

حتما پیگیرش باش سرسری نگیرش.........

آنا جون من تو آزمایشات تکمیلیم ESR بالا بود200 تا دکتر زرنانی با دیدن این مورد آزمایش رو دوباره تک ...

عزیزم به نظرم با روماتولوژ هم میتونی مشورت کنی.......

برا من روماتولوژم تو تستهایی که برام نوشت اینو هم نوشت که یه کم از رنج بالا بود یعنی باید زیر ۲۰ باشه برا من اون موقع ۲۷ بود فکر کنم.......

جدی دنبالشو بگیر نذار دکترت ازش سرسری بگذره!!!!!!!

البته خودتو نگران نکنیا.......

شاید چون اخیرا لاپرا داشتی به خاطر اونام باشه.......

اما حتما پیگیرش باش........