2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048432 بازدید | 684655 پست
بچه ها توروخدا جواب منم بدين امروز روز ١٢ انتقالم بود جنينم ٥ روزه بود هيچ علايمي ندارم پنج شنبه باي ...

عزیزم اگه خیلی لضطراب داری بذار اما اگه خدای نمرده منفی شد ناامید نشی.......

ضمنا خیلیامون واقعا بدون علامت بودیم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه هامن اگه پریودم عقب نیفته و23همین ماه پری بیاد یعنی پنج روزدیگه،آمپولاموشروع کنم برای میکرو ب نظ ...

عزیزم من کلا سر خود دارو خوردنو قبول ندارم اما اگه دکترت تجویز کنه یه روزم غنیمته چه برسه دو سه هفته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم من ترشح قهوه ای داشتم , کم کم رفع شد رفتم دکتر سونو گفت قلب هم تشکیل شده, امپولم قطع کرد پردنیزول هم روزی یکی تا 3 روز دیگه قطع کنم و استرادیول هم 3 روز دیگه یه دونه بشه و بعد قطع شه, از دیروزم تقریبا استراحتم , فقط فردا شب عروسی دعوتیم به نظرتون برم ؟؟؟؟ عروسی دوستمه خیلی صمیمی هستیم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
يعني فردا كه ميشه دو روز زودتر آز بدم نشون ميده؟

عزیزم احتمالش هست امابودن دوستانی که دیرتر آزشون + شده......

حتی چند روز پیش یکی از دوستان تجربه دوستشو گذاشته بود که اولین آزش منفی بوده بعد + شده.......

پس غیر ممکن نیست........

من هركيو ديدم گفته درداي پريودي داشته ولي من اونم ندارم

نه عزیزم من یکی نداشتم........

هیچ علامتی.........

سلام دوستای خوبم

آنا جان امروز ، روز ششم امپولها تحریک تخمدانم بود امشب میرم سونو...بنظرتون بازم آمپول میخام....واسم دعا کنید فولیکولم خوب باشه....مرسی دوستان

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...

کل جان عزیزم ممنونم بابت راهنمایی حتما به دکتر میگم 

شکیبا 95 عزیزم کاملا موافقم باهااات..امیدوارم زندگی هامون بدون استرس و پر از خیر و شادی باشه

آزیتا جان عزیزم ممنونم عزیزم حتما اگه متوجه شدم اطلاع میدم اما فعلا میخوام با روغن سیاهدونه چرب کنم ببینم بهتر میشه دوست داشتی امتحان کن..یه سری آزمایش دادم اما این آیتمی که لاله جون گفت رو دکتر زرنانی ننوشتن احتمالا اینم انجام میدم ببینم چی میشه..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
بچه ها از دبلیو سی میاین با سشوار هم خشک کنین بدن مبارک رو خیلی خوبه فقط نسوزونین خوتون رو دماش خی ...

لاله یهو تصور کردم بعد دستشویی سشوار به دست........

خخخخخخخخ.......

من کیوتن نمیخورم من اوابوست میخورم عزیزم تو اوابوست 30 میلی کیوتن هست به نظرم چون همه ی ویتامین ه ...

دکترمن اوابوست رو روزی دوتا داده بود کیوتن ۳۰رو هم از یک ماه قبلش خودم سرخود. روزی یکی میخوردم

چند هفته هستی سوگل جان؟ جفت لو لایینگ باشه همون اوائل میگن دیگه

عزیزم غربالگری اولو رد کرده......

اتریسا جون ازمایشهات چی بودن؟ این علائم جزو علائم اولیه ی رماتیسم هست اگه فقط RF , ANA ,ESR نوشته ا ...

لاله جون مممنون بابت دقت نظرت...عزیزم سابقه رماتیسم تا جایی که میدونم از اطرافیان نداشتن اما خب مامانم فک کنم حول و حوش یائسگی خشکی بدن اونم اول صبح رو دارن..یه سری آزمایش انجام دادن اما خداروشکر منفی بود حالا نمیدونم شاید باید کاملتر انجام میشده

ازمایشهای مربوط به رماتیسم مفصلی کدوم آیتم ها میشه ممنون میشم بگی بهم..اینhla-27 رو هم شامل میشه

آزمایشهای دکتر زرنانی اینا بودن که انجام دادم رو ننوشتن

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
بچه ها چی میشه من این ماه همین جوری مامان بشم مثلا؟ !!!! شنبه که رفتم دکتر تو سونو یه دونه فولی 20 م ...

چراکه نشه.........

ایشالله معجزه خدا شامل حالت میشه........