2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048428 بازدید | 684655 پست
لاله جون شما که قرص کیوتن استفاده میکنی، قرص کیوتن پلاس که حاوی زینک و ویتامین ای و سی هم هست متظورت ...

من کیوتن نمیخورم
من اوابوست میخورم عزیزم
تو اوابوست 30 میلی کیوتن هست
به نظرم چون همه ی ویتامین های لازم رو داره همین اوابوست بهتره تا هر کدوم رو جداگانه مصرف کنیم
البته اوابوست شبی یکی خیلی کمه !!
روزی 3 تا 4 عدد باید مصرف بشه
و تو دستورش هم 4 عدد هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم عاشق ناپلئونیم کم بخور خواهر بذار بقیش بمونه برا خودم خخخخخخ

وای خیلی خوبه ناپلوئونی نه ثمین...خوردنش ولی سخته من ک همیشه تو مهمونی اگه این شیرینی جونم باشه بر میدارم میرم آشپزخونه ای جایی اون گوشه موشه ها میشینم راحت میخورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان سرچ کردم خوب نیست...پس بریم سراغ یه غذای تنبلونه ی دیگه😞

عزیزم بذار یه غذای تنبلونه بگم که من و شوشو هر وقت حوصله نداشتیم درست میکردیم.......

یه پیاز و یه سیب زمینی و یه بادمجون و یه هویج و یکی دو تا قارچ رو روق کن لایه لایه بذار تو قابلمه آب بریز و یه کم ادویه جات مجاز بذار بپزه......

آخرشم یه کم رب بزن بخورین من که خیلی دوست دارم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان یه سوال من امروز اونجا سوال کردم گفتم اگر به فرض 4تا جنین تشکیل بشه چندتا بسته فریز میکنین گف ...

این مشکل منم بود باهاشون

بنظرم برای شما رو اگه 4 تا جنین تشکیل شه یه بسته می کنن 

استدلالشونم اینه که  بعدش بسته رو باز می کنیم اگه قابل رشد بود دوباره فریز می کنیم 

من پانکچر اولم ده تا جنین تشکیل شد برام که دو نی کردن برام یعنی دو بسته 

7 تاش رو تو یه بسته

سه تاش رو تو یه بسته دیگه  که بلاست بودن اونا 

دو بار انتقال دادم 

بار اول 4 تا انتقال دادن  برام  بقیه ش رو راست یا دروغ گفتن خوب نبود ریختن رفت 

درحالی که بعد پانکچر به من گفتن همه جنینتات گرید a هستن 

بار دومم اون سه تا بلاست رو انتقال دادن

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
میگن تو بارداری ماهی هایی که جیوه داره رو نخورین بهتره

ماهی همون سالمون یا قزل پرورشی بخورین فقط.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شما مشکلتون از طرف همسرتون هست؟ ان شالله طبیعی باردار بشین. منم میخواستم طبیعی این ماه اقدام کنم اما ...

اره عزیزم مشکل ما همسرم و اسپرمای نامناسب و تحرک کمش هست
من کلا بعد از میکرو اقدام به معنای واقعی نداشتم
چون کلا بعد از میکرو خودم هم دیگه تخمک گ مرتب نداشتم !!

حتما این یه ماه رو اقدام داشته باش
خدا رو چه دیدی عزیزم

به همسرت بگو زیر چشم کی اخه سیاه میشه!!
اون سیاه شدن مربوط به یه افراد دیگه اس نه کسی که با همسرش نزدیکی داره !!
در نهایت قبول نکرد بگو خودم برات پنکیک میزنم گریمت میکنم :))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چشممممممممم....اون 6 تای دیگه خودشون رفتن سر یخچال میزبان ...بچه هام هر جا میرن احساس راحتی میکنن با ...

واااییی خدااااا، چی میشه زودتر اون روزا رو نشونمون بدی....

بچه ها بیان ،خرابی خونه فدای سرشون

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
یه سوال تخصصی.من انتقال داشتم هفته قبل و این چند روزه هرروز آلو خوردم.اشکالی نداشته؟بازهم بخورم؟نگرا ...

عزیزم نه میتونی بخوری......

اما در کل تو هیچی زیاده روی نکن روزی در حد نرمال بخور نه اینکه بشینی کلی آلو بخوری.......

وای خیلی خوبه ناپلوئونی نه ثمین...خوردنش ولی سخته من ک همیشه تو مهمونی اگه این شیرینی جونم باشه بر م ...

خخخ دقیقا منم همین کار رو میکنم اگرم نشه با چاقو نصف و نوصفش میکنم ی جوری نامحسوس میبلعم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم بذار یه غذای تنبلونه بگم که من و شوشو هر وقت حوصله نداشتیم درست میکردیم....... یه پیاز و یه س ...

ی غذای تنبلونه هم من میگم....پیاز نگینی سرخ کنید گوشت چرخ کرده سرخ کنید گوجه و فلفل دلمه نگینی بزنید تنگش با ی کمی رب عالی میشه اگرم حال داشتید سیب زمینی هم نگینی بغلش سرخ کنید وگرنه ک چیپس خلالی هم میتونید روش بریزید

این مشکل منم بود باهاشون بنظرم برای شما رو اگه 4 تا جنین تشکیل شه یه بسته می کنن  استدلالشونم ...

من اینبار از 4تا تخمکم هر 4تا جنین شد و تویه دوتا بسته دوتایی گذاشتن.من خیلی ناراحت شدم تویه اتاق عمل بار اول که فهمیدم فقط دوتاست حتی به دکتر گفتم خانم دکتر من 6تایی هم گذاشتم و نشد این دوتا اخه.گفت اینجوری بهتره و حتما ی صلاحی داخلشه.من فقط عصبانی بودم ازش.وقتی جواب ازمایش ایمنیم اومد و معلوم شد مشکل دارم دکتر گفت دیدی صلاحه کارتو .الان این دوتا رو هم از دست میدادی الان ی امید بزرگ داری فعلا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرمر جون من حس خاصی نسبت بهت دارم احساس میکنم جزو بستگانمون هستی :)) البته اگه اسمت واقعا مرمر باش ...

لاله جون

من هم نسبت به شما حس خوبی دارم،تا جاییکه یادمه شما ،شمالی بودین

پس نسبت خونی نداریم،ولی من مثل خواهرم شما وبقیه دوستان  رو دوست دارم

ی سوال ذهنمو مشغول کرده.فردا اگه بخوام برم آزمایش اگر تیتر بتا بدم مثبت یا منفی بودنش مشخص میشه دیگه ...

عزیزم تیتر بتا از آز بتا کاملتره......

هم + و منفی بودنو نشون میده هم عدد بتا رو نشون میده.......

اما به نظرم عجله نکنی بهتره........