2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
من قول میدم آهسته بیام خونت ی گوشه بشینم ی غذایی خودم بخورم ی چیزی هم ب بچم بده و بی سرو صدا بیام بی ...

همچین گفتی بچممممممممم..........

اون ۶ تارو کجا قایم کردی؟

نگفتم تبعیض قائل نشووووووووو.......

اینم هزار بار.......

هر جا میری یا همه رو ببر یا بشین خونه.......

دیگه نبینم فرق بذاریا.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم حتما همه چی برات عالی پیش میره من برات آیت الکرسی میخونم

قربونت مهربون..          

ان شاءالله، خدا به هممون کمک کنه      

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینجا ایشالله همیشه ضیافت به پا باشه و بیاییم و از خاطرات مامان شدنمون بگیم.......... اینجا خ ...

درست میگی الهی آمین امیدوارم همه ی بچه های اینجا بزودی مامان بشن و همش بیان بپرسن آنا جون اینجوری نینی چرخید خطرناکه؟الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ماهم عذای تنبلونه داریم،کنسرو ماهی...باز خوبه اونم ماهیه

رز سعی کن کنسرو نخوری.......

نه اینکه بترسیا اما سعی کن نخوری.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم خامه ای دوس داشت ترجیحا ناپلوئونی

منم عاشق ناپلئونیم کم بخور خواهر بذار بقیش بمونه برا خودم خخخخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم عزیز دلم انشالله ک امسال تولدم متفاوت ترین تولدمه...

انشالله

راستی بچه ها کنسرو ماهی ضرر نداره؟؟؟!!!

عزیزم کلا کنسرو خوب نیست اما یه بار ایراد نداره البته اگه خوردی.....

اگه نخوردی توصیه میکنم نخوری........

عزیزم اینجا ایشالله همیشه ضیافت به پا باشه و بیاییم و از خاطرات مامان شدنمون بگیم.......... اینجا خ ...

والااااا....ی وقتایی شوخی کردن البته در حد عرف لازمه جو عوض میشه و حال خودمون هم خوب میشه...آنا جون پیشاپیش عذرخواهی بنده رو ب خاطر اینکه ی وقتایی شوخی و خنده ب راه میندازم بپذیر😊 با تشکر😊

راستی بچه ها کنسرو ماهی ضرر نداره؟؟؟!!!

الان پستو دیدم مال دیشب بوده.......

اگه خوردی نگران نباش اما دیگه نخور.......

کلا دکتر من دو تا چیزو تاکید داشت نخوریم......

کنسرو و آب میوه تو قوطی یعنی حاظری.......

جیگرم نخور.......

بقیه رو بر اساس طبعت و شرایطت خودت سبک سنگین کن

.....

بله عزیزم زرد بود ...اسپیره چیه؟😕

اگه دقت کرده باشی، وقتی امپول عضلانی تزریق میکنن ، بعد از فرو کردن سرنگ در عضله ی مبارک :)) یه کم پیستون سرنگ رو میکشن بالا بعد شروع به تزریق میکنن
تو تزریق های زیر جلدی این کار نباید انجام بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
7 ماه بود

خب ممکنه لوله های شما یه التهاب جزیی داشته ، بعد از عکس رنگی ، تزریق ماده حاجب باعث شده باشه که التهاب بیشتر بشه و کاملا مسدود بشه انتهای لوله
البته این موارد خیلی خیلی کم پیش میاد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فدای آب نبات یخیا بشمممممممممم...... ایشالله آب نبات خوردنشونو ببینی.......

فدات بشم آنا جون، ان شاءالله با دعای شما دوستای گلم

خدا دختر نازتو برات حفظ کنه عزیزم     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
الکی مثلا مثبت شدم ویار دارم.😉

الکی نیست......

مامان شدی عزیزم نمیتونی از زیرش در بری........

دیگه یه عمر مسولیت افتاد گردنت........

همچین گفتی بچممممممممم.......... اون ۶ تارو کجا قایم کردی؟ نگفتم تبعیض قائل نشووووووووو....... ای ...

چشممممممممم....اون 6 تای دیگه خودشون رفتن سر یخچال میزبان ...بچه هام هر جا میرن احساس راحتی میکنن با میزبان😂😂