2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048427 بازدید | 684655 پست
خخخ نه بابا این چه حرفیه اینجا مثل خونم شده و شما هم مثل خواهرام اینقدر عادت کردم به شماها .اصلا نگر ...

دمت گرم عزیزم ولی دیگه خودت نمیتونی باید بگی یه آشپز خوب بیاد بپزه آخه دو قلو بارداری بارت خیلی سنگینه.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ۳ که لب مرزه..... ۴ بالاتر از رنجه...... دوتاییتم باید دکتر نظر بده چون نسبیه....... با توج ...

این آزمایشهارو ک دادم اولش برام آمپول ب 12 و قرص ب 6 ب مدت دوماه...بعدش هم ک مولتی ویتامین سلن پلاس و آ اس آ و پرد...یک بارم در مورد سرم بهم گفت من خیلی برای شما نیاز نمیبینم...مرسی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام . ممنون رز مهربونم که به یادم بودی من تقریبا یکساعته رسیدم خونه. 5 تا تخمک کشیدن گفتم بیام اینج ...

آزیتا جون به سلامتی عزیزم  ان شاله جنین های خوب برات تشکیل بشه من فک می کنم 4یا 5 تا جنین داری

بهمن پانکچر کردی یا عرفان؟

اگه بهمن باشه تلفنی جواب میدن

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
الان آنا پیداش میشه میگه اینجا تاپیک میکرو هستش نه ضیافت و مهمونی .هممون رو هم بیرون میکنه

عزیزم اینجا ایشالله همیشه ضیافت به پا باشه و بیاییم و از خاطرات مامان شدنمون بگیم..........

اینجا خونه مونه مگه تو خونه فقط بحث دوا درمونه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها چی میشه من این ماه همین جوری مامان بشم مثلا؟ !!!! شنبه که رفتم دکتر تو سونو یه دونه فولی 20 م ...

شما مشکلتون از طرف همسرتون هست؟ ان شالله طبیعی باردار بشین. منم میخواستم طبیعی این ماه اقدام کنم اما همسرم انقدر کار داره تاشب بیچاره شبا بیهوش میشه! موندم بخدا. همشم میگه فردا جلسه داریم! زیر چشمم سیاه میشه تابلو میشم!! میگم آخه مگه گناه میکنی!! بخدا معضلی شده این کارش! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بهار جون عزیزم دکتر کارش از این نظر خوبه چون هر سری همه چیزو تو پرونده ثبت میکنه قبل اینکه وارد اتاق ...

درست میگی من خودم حس خوبی با طرازی دارم خیلی دقیق و با دقت هست و همیشه پرونده منو میخونه البته برای همه رو میخونه ...گفتم اینا وسواس فکری خودمه ...هیسترو و خراش بهش میگم اگه لازم باشه برام انجام بده

آنا جون و دختر نازش هم در ضیافت ما نقش بسزایی دارن و در صدر جدول هستن

بوسسسسسسسسسسسسس برا تک تکتون عزیزای من........

بچه ها مدیونین اگر فکر کنین دل ما رو آب انداختیناااا، اینقدر که از غذا و مسافرت و ...حرف زدین   ...

فدای آب نبات یخیا بشمممممممممم......

ایشالله آب نبات خوردنشونو ببینی.......

سلام و روز به خیر به دوستان همیشه همراهم لی لا جون و لاله جون خیلی خیلی ممنونمم از دعای خیرتون و هم ...

اتریسا جون ازمایشهات چی بودن؟
این علائم جزو علائم اولیه ی رماتیسم هست
اگه فقط RF , ANA ,ESR نوشته اصلا بر اساس اینا نمیشه گفت مشکلی هست یا نه
باید تست تخصصی رماتیسم رو بدی
هر نوعی از رماتیسم که دکتر شک کنه
که احتمالابرای شما تست مناسب مربوط به رماتیسم مفصلی هست

من خودم اون 4 تا ازمایش و یه سری دیگه گاهی نرمال بود (زمانی که بیماریم تو حالت خاموش بود)
فقط بر اساس تست HLA B27  دکتر متوجه شد ژنش رو دارم

حالا شما ببین چه آزهایی برات نوشته
و اینکه تو خانواده کسی بوده که رماتیسم داشته باشه ؟
اینم خیلی مهمه
من مادر بزرگ پدریم داشت رماتیسم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اخه شما سه تا نمیگین اینجا تاپیک خانمای بارداره دلشون میخواد،هی اسم هرچی غذای خوشمزه ست میگید؟؟؟بیا ...

چاره ای نیست بگو شوشو اومدنی برا جینگولی ماهی بخره بیاره........

سلام و روز به خیر به دوستان همیشه همراهم لی لا جون و لاله جون خیلی خیلی ممنونمم از دعای خیرتون و هم ...

میتونه این مشکل خودش عامل مشکلات اسپرمی باشه
عزیزم داروهاش چی هستن؟ گاهی خود دارو ها عوارض شدیدی دارن ممکنه این علائم به خاطر یه دارویی باشه
مثلا پنتوکسی فیلین مصرف نمیکنه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فدای آب نبات یخیا بشمممممممممم...... ایشالله آب نبات خوردنشونو ببینی.......

آنا جون گشنیز و جعفری تو سوپ و قورمه سبزی خوردم،نمیدونستم ضرر داره؟حالا همش نگرانم ،یعنی یبار اتفاقی میفته 

پس مامان شدی رفت تو شروع کن شیرینیاتو سفارش بده چون آمار بالاست و با چند تا قنادی باید هماهنگ کنی... ...

چشم آنا جون شما جون بخواه شیرینی خامه ای که چیزی نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....