2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048432 بازدید | 684655 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من سه سال پیش طرازی می رم. دوتا انتقال باهاش داشتم خراش و هیسترو و سرم رو خودش پیشنهاد داد من م ...

بله من خودمم فکر میکنم طرازی دکتر کامل و با دقتی هس و حواسش ب بیمارش هست ولی خب اینا وسواس فکری خودم هس...مرسی عزیزم

میدونی برای شما که تعداد تخمکها و جنینهات بالاست شاید زیاد فرقی نکنه اگه بسته هات 4تایی باشه. ولی م ...

عزیزم به عنوان کسی که برا هر انتقالش پانکچر کرده کاملا میفهمت.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لی لای مهربونم نمیدونم والا هرجوری که اراده کنید من در خدمتم میایین مهمونی درخدمتم شیرینی پست کنم در ...

پس مامان شدی رفت تو شروع کن شیرینیاتو سفارش بده چون آمار بالاست و با چند تا قنادی باید هماهنگ کنی..........

من شیرینی خامه میخوام اساسی........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دوروزه انتقال داده ی چیز غیرمنتظره براش پیش اومده میگه غذای نفاخ نخوردم ولی ببخشید معذرت باد و ...

عزیزم بگو سردیم نخوره........

ایشالله خیره........

وای راست میگی؟ممنون ازاطلاعات مفیدت،آره والا سه خالی بود دکترمم خیلی تاکیدکردبراقرصم ولی ظاهراکم داد ...

خب 6 تا خیلی خیلی کمه
اره حتما آز رو بده
مقدار جذب نسبیه
حتما این طور نیست که 5 واحدش جذب بشه
ممکنه کمتر یا بیشتر باشه
اما نمیدونم چرا دکترت ماه دوم کم کرد تعداد رو !!
من ویتامین دیم 16 بود، برا من 8 تا داده بود دکترم !!
مال شوهرم 27 بود برا اون 5 تا داد فک کنم یا 4 تا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه دیگه الان نباید دکتر طب سنتی بری. همین که سردی رو کم کردی عالیه. راستش کیوتن رو همون دوست مامام خ ...

لاله جون شما که قرص کیوتن استفاده میکنی، قرص کیوتن پلاس که حاوی زینک و ویتامین ای و سی هم هست متظورتونه یا قرصی که فقط همون کیوتن هست؟؟ البته من شنیدم کیوتن 100 رو روزانه استفاده نکنیم و کیوتن 30 میلیگرم برای مصرف روزانه بهتره. راستش من اوابوست دارم اما گاهی روزی یکی بعد از شام میخورم. روزای دیگه ویتامین ای 100 میخورم. سلنیوم 200 میکروگرم هم گرفتم هفته ای شاید یکی بخورم. ول وومن رو هم که دیدم انقضاش گذشته! اونم هفته ای یکی میخوردم. که دیگه فکرکنم بقیه اشو بندازم دور.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بچه ها من امروز انشااا .یازدهم انتقالم ، بنظرتون چون روز ۴ و۷ هاش سی جی داشتم،اگر بیبی چک بخوام بزنم ...

یسنا جان نزنی بهتره عزیزم
ان شاء ا... صبر کن 4روز دیگه آز میدی و خیالت جمع میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انشالله ک جفتمون نتیجه عالی بگیریم...لی لا جون میدونی من ۱۱ اسفند تولدمه یعنی میشه امسال من بهترین ت ...

ایشالله که به یاد موندنی ترین و شیرین ترین تولدت خواهد بود........

البته یکی از شیرینترینا چون قراره ایشالله کلی روزای خوش داشته باشی با ۷ تا جوجه خوشگلت........

آزیتا جون من هم عرفان پارسال پانکچرداشتم 2 بسته 4 تایی برام کردن،متاسفانه. تو این هفته شبکه سلامت ...

مرمر جون من حس خاصی نسبت بهت دارم
احساس میکنم جزو بستگانمون هستی :))

البته اگه اسمت واقعا مرمر باشه

مرمر جون والا من خیلی به علائم و اینجور چیزا دل نمیبندم مخصوصا به این ترشح لعنتی .رسما وقتی میبینم ت ...

ثمین جون ببین اگه زودتر آز بدی اون وقت اگه کم باشه عددش استرس میگیری
در هر حال بهتره این دو روز م صبر کنی