2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048432 بازدید | 684655 پست
تو بگی کشتمتاااااااااااااا....... از الان گفته باشم........ خخخخخخخخخخخخخخ........ خوب ترسیدی؟

یا ابوالفضل.😨😨..

خودم که سهله بچه مم ترسید😜😜

نه خیالت تخت کتری به علایم ندارم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام و روز به خیر به دوستان همیشه همراهم

لی لا جون و لاله جون خیلی خیلی ممنونمم از دعای خیرتون و همینطور دوستان عزیزم که با حرفاتون آرامش میگیرم...

یه کم شرایط سخت تر شده واسم خب باید با توان مضاعف پیش برم..هرچند که خیلی خسته ام...

دوتا سوال دارم: 

1. من به مدته که صبح ها بعد از بیدار احساس خشکی و درد انگشتان دست دارم که یه مدت بعد از بیدارشدن خوب میشه دکتر زرنانی آزمایش روماتولوژی نوشتن و انجام دادم اما مشکلی نبود..به نظرتون علتش چی میتونه باشه؟؟

2.این مشکل همسرم یکی از عواملش سیستم ایمنی هست که به اشتباه مثلا الان به روده حمله میکنه و باعث ایجاد زخم و خدای نکرده تغییر شکل سلول میشه.. این مسئله ارتباطی با روند درمان و سیکل میکرو نداره؟؟مشکل ایمنیش رو میگم..چون باید هر چه زودتر پانکچر کنم تا مدت بیشتری دارو مصرف نکرده بخاطر عوارض جانبی دارو

پیشاپیش ممنونم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یه سوال من امروز اونجا سوال کردم گفتم اگر به فرض 4تا جنین تشکیل بشه چندتا بسته فریز میکنین گف ...

به نظرم این مرحله رو بسپار به خدا........

مگه اینکه حضوری بری و ببینی چی میگن اما به نظرم احتمال زیاد همه رو برات انتقال میدن.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه این ماه برات انتقال نمیدن؟خب دوتاشو انتقال میدن دوتاشم فریز میکنن  

نه عزیزم دکتر آزیتا جون فریز انتقال میده.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون

من تو آزمایشات تکمیلیم ESR بالا بود200 تا

دکتر زرنانی با دیدن این مورد آزمایش رو دوباره تکرار کرد که ESR باز هم بالا بود ،که دکتر زرنانی گفت یا عفونت داری یا یه جای بدنت ملتهب هست که این آیتم بالا هست،گفت حتما قبل از انتقال این مورد رو بررسی کن

در صورتیکه دکتر عارفی اصلا این مورد رو دید که بالا هست ولی اشاره ای نکرد

می خواستم با چه دکتر ی این مورد رو مشورت کنم

آها ممنون انشالله شماهم این سری مامان میشی عزیزم

ان شاءالله عزیز دلم، ان شاءالله به زودی بشه بیایم شعر و بازی بچه هامونو با هم مرور کنیم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
آنا جون خوردن اسفناج و گشنیز و جعفری برای ما که جنین انتقال دادیم ضرر داره؟

اسفناج مشکلی نداره ولی گشنیز و جعفری اصلا نخور

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم خدارو شکرررررررررر......... ایشالله دیگه داری مامان میشی........

سلام استرتر عزیز.ببخشید یه سوال داشتم.توی روش میکرو مشکلی واسه جنین از لحاظ سلامتی بوجود نمیاد.اخه شنیدم یه سلول ازش برمیدارن.؟؟

من میخوام تعیین جنسیت کنم گفتن این روش هست .شما هم با میکرو باردار شدین؟؟

بچه ها توروخدا جواب منم بدين امروز روز ١٢ انتقالم بود جنينم ٥ روزه بود هيچ علايمي ندارم پنج شنبه باي ...

سلام ازه نشون میده 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
سلام و روز به خیر به دوستان همیشه همراهم لی لا جون و لاله جون خیلی خیلی ممنونمم از دعای خیرتون و هم ...

همسرتون میتونه زودتر اسپرمشو فریز کنه تا هنوز تاثیری از دارو ها نگرفته

سلام و روز به خیر به دوستان همیشه همراهم لی لا جون و لاله جون خیلی خیلی ممنونمم از دعای خیرتون و هم ...

سلام آتریسا جون منم دقیقا این مشکلی خشکی و درد انگشتان رو دارم. اوایل، صبح ها به محض بلندشدن از جام خوب میشد. ولی هرچی میگذره تایم بیشتری باهامه. بخصوص دست راستم. منم به دکتر زرنانی گفتم آزمایش نوشت و گفت مشکلی نداری.  ولی بلاخره یه مشکلی هست دیگه.
برای من از پارسال شروع شد همین موقع ها. ولی با اومدن بهار و تابستون خودبخود از بین رفت و منم فراموش کرده بودم. تا اینکه پاییز دوباره شروع شد. فهمیدم که سرما بیشترش میکنه.  اگه دلیلشو متوجه شدی به منم بگو لطفا

برای مشکل همسرتون فکر میکنم بد نباشه ایشون هم با دکتر زرنانی ویزیت شن. چون ایشون ایمنولوژیستی هستن که اطلاعاتشون راجع به بارداری و شرایطش هست. امیدوارم مشکل خاصی نباشه عزیزم

خدایا شکررررررر