2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048434 بازدید | 684655 پست
سلام مهربونا من الان تو راهم ،دارم میرم رویان،اولین قدم بعد از 3 ماه... خدا کنه ایندفعه خوب پیش بره

ان شا ءالله بهترین اتفاقها برات بیوفته با شادی و سلامتی توآمان

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اونها سخته آناجون منم دارم تو خونه. کلا می گم کلکسیونیم دستگاه فشار و قند و... ترازو دیجیتال تو خونه ...

منم خیلی زوم کرده بودم بگیرم آخرش شوشو منصرفم کرد گفت هیچی دیگه دم به دقیقه میخوایی سونو کید بذاری.......

آخرش گوشی گرفتم که اونم دو روز کارم شده برد دیدم دیگه نمیشنوم گذاشتمش کنار......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شا ءالله بهترین اتفاقها برات بیوفته با شادی و سلامتی توآمان

قربونت ثمین عزیزم، ان شاءالله که با خبر خوشت خوشحالمون کنی که ما هم با انرژی بیشتر حرکت کنیم 

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
قربونت ثمین عزیزم، ان شاءالله که با خبر خوشت خوشحالمون کنی که ما هم با انرژی بیشتر حرکت کنیم 

فدات خواهری ان شاءالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
در ادامه این حرفت در مورد طرازی بگم ک ی بحث کوچیک یک ساعت پیش با همسرم داشتم...بهش گفتم فردا میخوام ...

بهار جون عزیزم دکتر کارش از این نظر خوبه چون هر سری همه چیزو تو پرونده ثبت میکنه قبل اینکه وارد اتاقش بشی مرور میکنه.......

از این لحاظ نسبت به خیلی دکترا وسواس داره و معمولا چیرای مهم رو از قلم نمیندازه ولی در کل پیشنهادتم بدی بد نیست حابا ببین دلت چی میگه........

ببین وهله اول آرامشته.......

هر چیزی که این آرامشو ازت بگیره کنار بذار.......

اگه با مشورت در مورد این موارد بهت آرامش میده دنبالشو بگیر اگه آرامشتو ازت میگیره دنبالش نرو........

به دلت رجوع کن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید ولی من با نظرت همسرت موافق نیستم...دکترا پله پله جلو میرن،هر چی منفی میشی بررسی و نکات جانبی ...

من شخصا با رز موافقم چون خودم هر چه قدر همه جانبه بررسی بشه آرامشم بیشتره.........

اما بلزم باید ببینی روحیاتت چیو میطلبه بهار جون.......

مرینا جون عزیزم خیلی ناراحت شدم منفی شدی ایشالا طبیعی مامان بشی  من خیلی کلافه هستم میدونم با ...

عزیزم هر چه قدر دوست داری حرف بزن.......

هدف به آرامش رسیدنته.......

اما بازم میگم من تا چند ماه اول بارداری سینه هام شل شل بودن.......

هیچ علامتی نداشتم......

حتی لک قبل آز و حالت تهوع هفته ۵ تا ۸ رو هم که داشتم به نظرم علتش غیر بارداری بود........

لک به خاطر اشتباهی مصرف کردن استروژنم برد احتمالا......

تهوع هم به خاطر یهویی بالا رفتن تی اس هاشم........

چون هر دو با اصلاح دز داروهام رفع شدن........

پس دیگه ببین چه قدر من بی علامت بودم........

یه چیزی بگم بخندی.......

ببین میگن یه خطی تو بارداری می افته.......

من هر روز چک میکردم ببینم اون خط افتاده یا نه.......

آخرش دیگه بیخیال شدم.......

فکر کن حتی تکونای دخملمم شروع شده بود اما خط نیفتاده بود......

دیگه چکش نکردم......

تا اینکه دمدمای زایمان یا بعد زایمان دیدم خط افتاده وخبر نداشتم........

پس میبینی من دیگه چه قدر بیخیال علایم شدم که شروع هیچ کدومو نفهمیدم........

حالا فکر کن هم بیعلامت باشی هم لک و خونریزی داشته باشی.........

پس تصور کن من چی کشیدم......

پس خواهشا دنبال علامت نباش حتی ممکنه تا زایمان هم پیداشون نکنی...........

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 د ...

رزی جوون ممنون که اسممو نوشتی عزیزم انشاالله که هممون بزودی حاجت روا بشیم به حق دعای توسل

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خب الان من چیکار کنم به نظرت؟

والا من هیچ وقت حتی مکملم سرخود توصیه نمیکنم باید دکترت تجویز کنه مگه اینکه تاکید کنی اگه لازمه برات بنویسه........

سلام دوستان من امروز روز ٩ پريوديم بود واسه ضخامت رحم رفتم سونو و ضخامت رحمم ٥.٦ بود بنظرتون خوبه اين اندازه واسه ٩ پريوديم؟

گفتي بيا گفتم كجا ؟گفتي ميان جان ما....
والا من هیچ وقت حتی مکملم سرخود توصیه نمیکنم باید دکترت تجویز کنه مگه اینکه تاکید کنی اگه لازمه برات ...

آنا جون من باید 225 واحد گونال بزنم دیروز که زدم 75 تا اضاف اومد صفرش کردم امروز که بخوام بزنم مابقیش رو روی همون 75 تنظیم کنم

خدایا شکرت😙
عزیزم معمولا کسایی که چند بار منفی میشن اینا روانجام میدن، من دفعه پیش که منفی شدم خودم رفتم دکتر گف ...

آها ممنون انشالله شماهم این سری مامان میشی عزیزم

خداجونم شکرت       
منم بگم علایم ندارم یا زوده؟😜😜😜😜

تو بگی کشتمتاااااااااااااا.......

از الان گفته باشم........

خخخخخخخخخخخخخخ........

خوب ترسیدی؟

عزیزم به دکترا باشه که بعد سه چهارتا منفی تازه باید التماسشون کنی تا این آزمایشا رو بنویسن. به قول آ ...

بله درسته ماکه این همه اوایل آزمایش دادیم اینارم مینوشتم همون موقع میدادیم دیگه 😊😊😊😊

خداجونم شکرت       
سلام . ممنون رز مهربونم که به یادم بودی من تقریبا یکساعته رسیدم خونه. 5 تا تخمک کشیدن گفتم بیام اینج ...

عزیزم خدارو شکرررررررررر.........

ایشالله دیگه داری مامان میشی........