2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048430 بازدید | 684655 پست
والا شوهرمم اینقدر اطمینان داره بیشتر به خاطر اون عصبیم میگم نشه چی میگه شده تو تویه خوابی 

ان شاء ا... نفسش حقه
خدا با دل شوهرت هم که شده ان شاء ا... دلتون رو شاد میکنه عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون می دونم جفتم پایینه تو سونو ها گفتن. فقط می خوام بدونم‌ باعث دلدرد میشه ؟ 

اره یه دردی شبیه پریود رو ایجاد میکنه
البته وقتی سر پا بمونه ادم یا قدم بزنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص ویتامین دی دوماهه دارم میخورم یعنی لازمه آمپولشم بزنم؟دوماه پیش سه بودویتامینم

3 !!
3 خالی؟ :)))
خیلی کمه
هر قرص 5 واحد حدودا اضافه میکنه
دو ماه هفته ای یکی میشه 8 تا قرص و 40 واحد
اگه یه امپول بزنی خیالت جمع میشه

باورت میشه چندبار دکتر رفتم، دوبار آندوسکوپی کردم، یه ماه پیشم دوباره رفتم دکتر، بهم پنتاپرازول داد، ...

لیلا جون منم خوردم این پنتا پرازول رو که میگی
هر 3 ماه هم آز میدادم کبدی
مشکلی هم ایجاد نشد
فک کنم یک سال و نیم خوردم !!
حالا دو سه ماه که دیگه چیزی نیست
چون واقعا بهتره این مکمل ها رو بخوری قبل از میکرو میگم

لیلا جون منم مشکل معده ام فقط ناشی از استرس بود، یک بار قبلا اینجا تعریف کردم
اندوسکوپی مشکلی نشون نداد، دکترم گفت فقط و فقط ناشی از استرسه
با این حال علاوه بر ارام بخش این دارو هم داد
ارام بخش ها رو بعد از 6 ماه قطع کرد اما پنتو رو تا یک سال و نیم داشتم

حالا باز فکراتو بکن با دکتر زنانت هم مشورت کن ببین چی میگه

لاله جون از ته دل برات دعا میکنم با توجه به اینکه همسرت رو 3 ماه تقویت کردی و اینکه خودت هم پلی کیست ...

فدات ازی جونم
حالا ارزو بر جوانان عیب نیست
ما هم این یه ماه رو باز اقدام میکنیم ببینیم چی میشه

باورت میشه چندبار دکتر رفتم، دوبار آندوسکوپی کردم، یه ماه پیشم دوباره رفتم دکتر، بهم پنتاپرازول داد، ...

راستی عزیزم یه چیز بهت بگم
واقعا از نظر طب سنتی لبنیات هیچ تاثیری رو استخوان بندی و تراکم استخوان نداره !!
من خیلی ها رو نزدیک خودم میبینم که هر روز شیر و ماست تو وعده غذاییشون بود اما پوکی استخوان گرفتن

همین انجیر و بادام که ازی جون گفت خیلی تاثیر داره
پودر سنجد هم قبلا گفتم اگه یادت مونده هم برا معده ات خوبه هم منبع غنی از کلسیم هست
فقط برا مساله ی ایجاد یبوستش باید یه فکری بکنی

3 !! 3 خالی؟ :))) خیلی کمه هر قرص 5 واحد حدودا اضافه میکنه دو ماه هفته ای یکی میشه 8 تا قرص و 40 ...

وای راست میگی؟ممنون ازاطلاعات مفیدت،آره والا سه خالی بود دکترمم خیلی تاکیدکردبراقرصم ولی ظاهراکم داده بهم چون تواین دوماه 6تاقرص خوردم چون ماه دوم دوهفته ای یکی بوده،شایدرفتم یه آزبدم بعدحتماآمپول میزنم

ممنون لاله جونم

دوستان یه سوال من امروز اونجا سوال کردم گفتم اگر به فرض 4تا جنین تشکیل بشه چندتا بسته فریز میکنین گف ...

آزیتا جون

من هم عرفان پارسال پانکچرداشتم 2 بسته 4 تایی برام کردن،متاسفانه.

تو این هفته شبکه سلامت در مورد ناباروری صحبت می کرد می گفت نباید بیشتر از2 تا انتقال داد،اصلا کاردرستی نیست 

مثال زد گفت مثل اینکه یدفعه 4 نفر با هم بخوان سوار ماشین بشن، می گفت اتفاقا شانس رو می یاره پایین

اگر تونستی برو بگو می خوام بسته هام 2 تایی بشه

موفق باشی عزیزم

samin جون مبارکه ،ایشالا به سلامتی مامان شدی 

مرمر جون والا من خیلی به علائم و اینجور چیزا دل نمیبندم مخصوصا به این ترشح لعنتی .رسما وقتی میبینم ترشح دارم با اینکه شاید 5دقیقه باشه ها اونم دقیقا قهوه ایه کمرنگ یکجوری قاطی میکنم و زندگی رو به کام خودمو بقیه تلخ میکنم که از زندگی سیر میشم شوهرمم اصلا همکاری نمیکنه برا ازمایش دادن دلم میخواد الان یکی منو هل بده تویه آزمایشگاه.هربار خودش منو دیوونه میکردا بریم ازمایش بده اینبار میگه واستا 5شنبه .اخه من نمیفهمم بیبی چک نیست که آز بتاست بهرحال مثبت و منفی بودنش مشخص میشه دیگه اصلا عدد تیترش کم باشه مهم مثبت و منفی بودنشه از نظر من.خدا صبرم بده فقط 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
رز جون انشالله ک اینبار انتقالم مثبت بشه چشم تشریف بیاین منزل ما قول میدم پذیرایی خوبی ازتون کنم ... ...

به به خوشا به سعادتتتتتتتتت.......

چه کیفی کنننننن ۷ وروجکتتتتتتتتتت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام مهربونا

من الان تو راهم ،دارم میرم رویان،اولین قدم بعد از 3 ماه... خدا کنه ایندفعه خوب پیش بره

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
میگم اگه هم تشکیل بشه سقط میشه چون ضعیفه

این حرفها چیه عزیزم؟

اینجا این همه مامان داریم اکثرا مشکل اسپرم داشتیم........

فکرای خوب خوب بکن عزیزم........

با مورفولوژی یه درصد طبیعی هم مامان داشتیم.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون طرازی اینارو گفته بود من رفتم نیلو انجام دادم میشه بی زحمت ی توضیحی بهم در مورد آزمایشم بدی. ...

عزیزم ۳ که لب مرزه.....

۴ بالاتر از رنجه......

دوتاییتم باید دکتر نظر بده چون نسبیه.......

با توجه به شناختی که از خانوم دکتر دارم احتمال داره یه کارایی واسه ایمنیت بکنه اما نه خیلی زیاد.......

یادمه یکی از دوستامونم سی دی ۸ش فقط مورد داشتم بهش پرد داد و دو سری سرم یکی قبل انتقال یکی بعدش.......

یعنی مثل من تا ماه ۶ سرم نداشت.......

خلاصه باید ببینی چه تجویزی برات صلاح میدونه اما خوبه که این تستهارو انجام دادی........