2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
اره از طرفی تو این شرایط حق داری من خودم هم دو روز زودتر از داده بودم نمیدونم چی بگم

آخه این حجم ترشح طبیعیه؟اخه مگه میشه آدم از جاش بلند نشه؟12روزه ی وعده غذا درست و درمون نپختم همش درازکشم اینم از وضعمه.ببخشا واژنمم تیر میکشه کلا قاطیده بدنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها چی میشه من این ماه همین جوری مامان بشم مثلا؟ !!!!
شنبه که رفتم دکتر
تو سونو یه دونه فولی 20 میلی داشتم
اونم روز 21 سیکل!!
یعنی رسما ترکیدم بعد از میکرو!!
حالا این روزا روزای طلایی اقدام ماست

یعنی میشه از شر میکرو خلاص بشم؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه این حجم ترشح طبیعیه؟اخه مگه میشه آدم از جاش بلند نشه؟12روزه ی وعده غذا درست و درمون نپختم همش در ...

من راستش ته دلم برات امیدی خاص دارم
امیدوارم نشونه هات همونی باشه که ته دلم میگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها چی میشه من این ماه همین جوری مامان بشم مثلا؟ !!!! شنبه که رفتم دکتر تو سونو یه دونه فولی 20 م ...

خداروچه دیدی انشالله انشالله 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من راستش ته دلم برات امیدی خاص دارم امیدوارم نشونه هات همونی باشه که ته دلم میگه

والا شوهرمم اینقدر اطمینان داره بیشتر به خاطر اون عصبیم میگم نشه چی میگه شده تو تویه خوابی 

آخه این حجم ترشح طبیعیه؟اخه مگه میشه آدم از جاش بلند نشه؟12روزه ی وعده غذا درست و درمون نپختم همش در ...

ثمین جان عزیزم شما بیشتر علاعم بارداری رو داری ایشالا که مثبتی و دوقلو بارداری من دوستم از اوایل انتقال لکه بینی داشت دوقلو بودن الان دخمل هاش ۶ ماهه هستن دکتر بهش گفته بود بیشتر کسایی که دوقلو و یا چند قلو باردارن لکه بینی رو تجربه میکنن ایشالا واسه شما هم اینجور باشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ثمین جان عزیزم شما بیشتر علاعم بارداری رو داری ایشالا که مثبتی و دوقلو بارداری من دوستم از اوایل انت ...

والا چی بگم

این چند روز که بی بی چک نزدی ؟

نه عزیزم اصلا نخریدم دوتا دونه نواریه آبون دارم اونم میگم نشون نمیده الکی استرس دار میشم نزدم

لی لا جون شما که مشکل معده داری چرا از دکتر نمیخوای برات دارو تجویز کنه ؟ من پنتوپرازول میخوردم چند ...

باورت میشه چندبار دکتر رفتم، دوبار آندوسکوپی کردم، یه ماه پیشم دوباره رفتم دکتر، بهم پنتاپرازول داد، ولی گفت هیچ اثری برات نداره، گفت مشکلت فقط با یوگا و ورزش حل میشه. فقط همسرم میفهمه چی میکشم. اکثر داروها رو نمیتونم بخورم، مخصوصا آنتی بیوتیک و مسکن. یه دونه آنتی بیوتیک بخورم به حال مرگ میوفتم، گلاب به روت یه هفته فقط .....

همشون میگن وقتی چیزیت نیست ما چه دارویی بدیم. خودم دیگه خسته شدم.فقط همسرم میدونه که چیزیم هست

گفت پنتاپرازول فقط آنزیمای کبدت رو بهم میریزه

لبنیات کلا نمیتونم بخورم، نمیسازه بهم کلسیمم کمه. واسه همین گفت طولانی مدت پنتاپرازول ممکنه باعث شکستگی خود به خودی استخونهات بشه. مخصوصا لگن و ستون فقرات

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها چی میشه من این ماه همین جوری مامان بشم مثلا؟ !!!! شنبه که رفتم دکتر تو سونو یه دونه فولی 20 م ...

انشاءالله. برای خدا نشد نداره عزیزم. امیدوارم به خواسته دلت برسی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

لاله جون از ته دل برات دعا میکنم
با توجه به اینکه همسرت رو 3 ماه تقویت کردی و اینکه خودت هم پلی کیستیک هستی و مشکل خاصی نداری ، پس الان که فولی خوب داری اصلا بعید نیست که باردار بشی . وای چه خبر خوبیه خبر باردار شدنت واقعا امیدوارم که همین ماه بشه

خدایا شکررررررر
باورت میشه چندبار دکتر رفتم، دوبار آندوسکوپی کردم، یه ماه پیشم دوباره رفتم دکتر، بهم پنتاپرازول داد، ...

لی لا جون برای تامین  کلسیم، روزی 7 عدد انجیر و 14 تا بادام بخور. البته بادام ثقیل الهضمه. باید 12 ساعت خیس کنی. بعد پوست بگیری و بریزی تو مخلوط کن با یه لیوان آب. درواقع شیربادام بخوری. این دوتا کلسیم خیلی خوبی دارن. ضمن اینکه برای ماها که طبعمون سرده کلا شیرو ماست بدتر باعث پوکی استخوان میشه ولی انجیر و بادام چون گرم هستن کلسیمش واقعا جذب میشه و مفیده.
جوانه نخود هم کلسیم داره من مدتی که خامگیاهخواری میکردم مصرف میکردم 

خدایا شکررررررر