2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
بچه هامن اگه پریودم عقب نیفته و23همین ماه پری بیاد یعنی پنج روزدیگه،آمپولاموشروع کنم برای میکرو ب نظ ...

ویتامین دی اگه کمبود داره بدنتون و آز دادین، بهتره امپولش رو بزنین 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اوابوست زنگ زدم یه داروخونه داشت. فقط ببخشید روزی چندتا بخورم؟ یه جا خوندم نوشته بود روزی 4 تا

اره روزی 4 تاست 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لا جون روش نوشته روزی 4تا. ولی من چون معده م اذیت شد روزی 2تا میخوردم. یه سری شروع کردم معده درد ...

اره نکته ی خوبی گفتی ازیتا جون
حتما همراه غذا باید باشه
من اوائل یه مقدار جزیی اذیت میشدم
حالا نمیدونم از این بود یا اینوفولیک
اما منم همراه غذا میخورم

نه به جان خودم مقاومت نکردم. اتفاقا غذاهای با طبع سرد رو خیلی کم کردم. فقط هنوز دکتر طب سنتی نرفتم، ...

نه دیگه الان نباید دکتر طب سنتی بری. همین که سردی رو کم کردی عالیه. راستش کیوتن رو همون دوست مامام خیلی بهم تاکید کرده که بخورم. میگه همه خانومها باید هرروز بخورن برای جوانسازی تخمکه یه همچین چیزی گفت که ترغیب شدم به خوردنش الان دقیق یادم نیست.برای همین من الان چندماهه که هرروز می خورم. ولی باز نظر بقیه دوستان رو بپرس. شاید بین کیوتن و اوابوست یکیش کافی باشه.

خدایا شکررررررر
ثمین جون فردا نرو عزیزم صبر کن تا 5 شنبه فدات شم 

لاله سرخ عزیز من تویه بد وضعیم از شدت عصبانیت دارم میترکم خیلی دل درد دارم تا پامیشم میرم دستشویی ترشح میاد ازم اونم قهوه ای.هرچقدرم به شوهر میگم میگه بمون تا پنجشنبه برو آز.میگه من باید ببرم که نمیبرمت/اخه مگه میشه این وضع من میگم حتما منفیه که بجای پریود اینجوری میاد چون پروژسترون میزنم اصلا قاطی کردما شدید 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راستی دوستان امروز برام به جز انتی بیوتیک، دوفاستون هم نوشت 5 روز بخورم. برای همه نوشت البته. ولی یا ...

به من امپول داده بودن دو تا
گفتن وگرنه دیر پریود میشی
هر چی گفتم دوست ندارم این امپول رو الکی بزنم گفتن نمیشه
رفتم به دکترم گفتم ، گفت استرس میگیری نزن اشکال نداره
فقط ممکنه تا 14 روز بعدش هم پریود نشی

من 10 روز بعدش پریود شدم

اره نکته ی خوبی گفتی ازیتا جون حتما همراه غذا باید باشه من اوائل یه مقدار جزیی اذیت میشدم حالا نم ...

تازه برای من خواب آور هم بود شدید. اصلا روزی که میخوردم منگ منگ بودم از همه کارهام می افتادم. اینو چندبار امتحان کردم تا مطمئن شدم کار خودشه:))) برای همین با نهار نمیخوردم فقط دو تا همراه شام. 

خدایا شکررررررر
مرسی که گفتی. آزیتا جون عاشقتم که مشکل معده ام یادت بود. چون فولیک اسیدم اذیتم میکنه. ولی با هزار تر ...

لی لا جون شما که مشکل معده داری چرا از دکتر نمیخوای برات دارو تجویز کنه ؟
من پنتوپرازول میخوردم چند سال تا کاملا مشکلم حل شد
البته نمیدونم الان تو این شرایط این دارو رو میشه بخوری یا نه
اما به نظرم به دکترت حتما بگو

خیلی جالبه لاله جون . الان با دوستم که ماماست و تو امریکا زندگی میکنه حرف میزدم. گفت بگو یکی یکی انت ...

اره میدونم اونجا این طوریه که گفتی
دکتر من دو قلو به بالا باشه بعدا ریداکت میکنه

ببخشید اما گفتی خودتون رو نسوزونید خنده ام گرفت. فقط همین یکی رو کم داریم

اتفاقا برا همین گفتم :)))))
اقا من استیکر ندارم فقط پرانتز میذارم !!

لاله سرخ عزیز من تویه بد وضعیم از شدت عصبانیت دارم میترکم خیلی دل درد دارم تا پامیشم میرم دستشویی تر ...

اره از طرفی تو این شرایط حق داری
من خودم هم دو روز زودتر از داده بودم
نمیدونم چی بگم

بچه ها توروخدا جواب منم بدين امروز روز ١٢ انتقالم بود جنينم ٥ روزه بود هيچ علايمي ندارم پنج شنبه باي ...

بی بی چک حتما نشون میده ایشالا مثبتی عزیزم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
تازه برای من خواب آور هم بود شدید. اصلا روزی که میخوردم منگ منگ بودم از همه کارهام می افتادم. اینو چ ...

واقعا؟
یعنی منم برا همین این قدر میخوابم؟
عجب چیزی گفتی
فکر میکردم افسردگی حاد و مزمن یه جا گرفتم !!